Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mégyegyszer akkor mi is kelll?
helo de van mindne.
konzol+lábtaró+fékkar=7eft
Szia. Nincsen neked véletlen futurához jobb oldali lábtarto konzolod+lábtarto+hátcso fék kar?
Monek Péter
9970,Szentgotthárd, Május 1 ut 3
Tehát még egyszer: lámpa+sárvédőtartó...
csá! Csak a lámpa+ a sárvédőtartó kell! Más nem...
Ezeket küldhetnéd még a héten! Címemet már leírtam, név az adatlapomon...Kösz!
Okok köszi neked is meg Adee-nak is akkor majd meglesz rendelve ha kiszedtem!Sikerült a műszaki meg is dícsértek! És ma voltam kresszen is! Már csak a fúvóka meg a 15ös lánckerék kell meg a jogsi és akkor remélem minden ok!Na széles utat mindenkinek!
Pááá!
No a fényezés csak a jövő hétre lesz kész. :(
Csütörtökön délután megcsinálja a műszerfaltartó hajlítást és a legfontosabb a fülek hajlítását a karosszériás 1-2 ezer huf-ért. (remélem nem töri le) ..most mentem oda mocival, szóval látta mit vállal el, meg külön mondogattam, hogy alu + törik. :)

...a moci egyébként jól megy, mivel most nincs rajta háromszög és váltókar, így fix kettőben van, de kicsit csúsztatva szépen elindult.

M.
Igaza van Adee nak! A tiedbe nem ez való! A sport proé 40 mm-es.. Abba nemtudom mekkora kell.. Kiszereled, és kiderül...
Meg nézd meg a szikraközt is. Nekem akkor csinált ilyeneket.
Rossz karbi beállítás.
Segítség! a mocim elég sehogyse megy , mert ha leesik a fordulat , akkor mindig leáll.
alapjárat van , melegítésnél , de ha lámpánál állok , akkor mindig meg akar állni .
tehát ha nagyobb fordulaton dolgozott , akkor mindig beadja a kulcsot ....
Mi rossz szerintetek ?_ És h lehet megjavítani ? mert valahogy haza kell mennem , és bántóan hosszúak a pirosok errefelé .... (igen cibálni kell mindig , de akkor is van h megáll)
hehe....igaz
Szerintem a tiédbe 40-es kell. De egyszerű... fogsz egy tolómérőt és megméred a szárát.
Aprilia af1 futura 50! rv6
bontott alkatrészek !
blokk,felnik,idomok,fékek,müszerfal,tank,ülések,gumik,teló
k,kipuf,karbi,lámpák,
tükrök,plexi,gyújtáskapcsoló,trafó,gyú
jtáselektronika,akumlátor,konzolok!
vagy egybe eladó! I.á.:175e
Msn és mail:csababoy0@t-online.hu
annyit tok h fordított de nem tom h milyen "93as!Ezt te tod jobban!Am Köszi szépen de szerintem ez lesz az!Köszi hali!
38X50X10 legalábbis a régebbi teleszkóposé...
olyan sok!
párszáz ft sztem
és mennyi az a skoda javító szett?
és honnan szüljek neked 148ast?:D am skoda javítószettbe van 140es, fogsz egy 1,5es fúrót és lesz 150esed,tűn visszaveszel ennyi:)
Atta nekem egy Fúvóka kéne....ha lehetséges akkor 148as!Ja és Trakee!MEgmondanád hogy mekkora az első teló szimering mérete?Mert igencsak beállt pont tegnap este ma meg műszaki Ja és Misoc ha meglesz a pénz akkor feltétlen értesítelek szerintem 1 héten belül meglesz szoval tegyél már el nekem egy 15-öset!Köszi hali!
na hali:
na akor kell a fejidom+lámpa+plexi?
postán is.
Szia!

Igen, szerencsére a váz OK! A fejidomot már leszedtem, azért is látszik jól, hogy el van nyomva, és igen a tükör leért, szóval valószínű tényleg az nyomta el.
..a tartófül még nem tört le, azért is gondoltam karosszériáshoz viszem visszahajtatni, hátha neki sikerül rendesen. ...mert ahogy nézem az már ott a váz, szóval ha heggeszteni kéne, akkor mindent ki és le kéne bontani róla, na azt meg nem szeretném. ...szóval jó lenne, ha inkább visszahajtaná ügyesen.
Idom úgy tűnik nem repedt, igazából csak a bal oldalsó idom horzsolódott meg, elvben holnap viszem fényezőhöz. ... a tank még, ami nagyon elnyomódott jobb oldalra, de majd ha megjön az új tartó, akkor látom valójában merre hányméter.

Köszi, üdv: M.