Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

38-as..
Eddig még nem tűnt fel, h messze lenne.

De vmi gáz lehet a kuplunggal.... üresbe nem tudom kivenni, csak nagyon nehezen.
Köszi az infót, srácok!
Lesz még pár hasonló hülye kérdés, míg meg nem ismerem a kicsikémet

Jó motorozást mindenkinek!
És még egy intim kérdés... Neked mekkora lábad van? Mert lnézem a távolságot a lábtartó, és a váltókar között... És hááát.... Félek tőled :)
Picilány azt ki ne vegyétek :D:D:D Mert anéálkül nem sűrűn fog menni szegény motor :) Elvégre ez membrán vezérlésű, nem résbezérléses, mint a simson :)

Jó motorozást!
+közelről(kimaradt)*most néztem meg közelről
Még csak most néztem meg a vasad de télleg nem piskóta!Nem is láttam még olyan AF1et!Olyan rs es a hátulja!Mesélnél nekem róla egy kicsit!
egyenlőre csak ennyi van De lesz még!
De ugy látom a tiéd se gyenge eresztés!Nagyon szép ő is!
Az enyééém?óó köszöni szépen a drágaság el is pirult !Rakok fel egy párat de már nincs sok jó!Am le lesz festve....ugyanilyenre csak ez már néhány helyen kopott meg karcos az idő vas foga!Am 1566. a limitálási száma!Nagyon szerelmes vagyok belé!
Szép a motorod! Lássunk még több szép képet!
Szia!

a kék meg a sárga színek ahol találkoznak , oda dobj fel egy egy fekete csíkot , vagy dupla csíkot !
ugy kontrasztosabb és szebb lesz!
Szerintünk is érdekes személyiségek vagyunk
hát igen azért köszi ....pedig hívott Dávid Ata meg mindenki de nem merek menni Majd ősszel ha jó idő lesz!
Értem... kár
ÚÚ télleg jövőhéten kezdem azt is
hívtak Dávidék de nincs jogsim !Ugy meg nem merek!
Te nem jössz Kedden a Mátrába?
Ki van halva a topik
igen elég nagy gáz,nehogy kivegyétek
Sziasztok srácok!
Szétszedtük a szívótorkot, és van ott vmi membrános terelő cucc.
Az minek kell oda? Gáz, ha levesszük?
Előre is köhi
háátt sztm az a 160e kevés..
anyit megér nekem is hogy itt áljon!..
mindene tökéletes és kifogástalan lesz..
Háát figyu... Ha eljössz vonyarcra, megnézheted az AF-1 em... De utcán ez a motor egy darabig nem lesz.... Meg pályán se... Majd egyszer :)
A 25-öst nem is :) De egy motorcsere kihívást jelente :) És különbenis, az nem tuning :) hihi
Meg az igazság az hogy ismerem a pici AF-1 et, és elférne benn egy nagyobb blokk :) (és most nem csak helyileg értem)