Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Komplett blokkot mennyiért adnád?Milyen állapotban van?
Köszi!
Hy
Eladó a motorom!
af1 futura 50cm3
RV6
Blokkja felújitva(csapágyak,szimeringek,tömitések,főtengelyhajtókar, gyűrűk,lamellák)
elől 70%-os Pirelli gumi,Hátul 90%-os Dunlop gumi
Üdv mindenkinek! Újra szól a hatlövetű!
hello: meg vannak a lábtartok jó állapotban:2db=8eft
postán is .
AKI LÁTJA A MOTOROM, LÉGYSZÍVES VERJE SZARRÁ, AKI VEZETI!

Ma d.u. a házunk elől (XXII. ker) simán ellopták... Reggel még megvolt, sőt, haver d.u. 4kor is még látta...
6kor már hűlt helye...

Amúgy komolyan, ha valaki látja, akkor a számom: 0630/4554290
A segítségeteket előre is köszönöm!
Mert megvolt heggesztve és megrepedt de ma el is tört Nagyon gányolni meg nem szeretném meg amugy is fekete nemkell polirozni
szted mennyit ér 1 127esre való polini henger, nikasilos,dugó nélkül?
Miért kell neked lábtartó? Az hegeszthető is ám! Visszacsiszolod, polírozod, és mint az új...... Fillérekből!
van valakinek olyan af1-e,amibe rotax 127es fekete block van?
Hali!Mekkora lánckerék van rajta elöl?engem lehet érdekelne!
Hello!
Érdekelne engem a 2 lábtartó!(sport prora jók?)
De csak akkor ha nem repedt és jó állapotban vannak csak a V alaku alu(asszem) érdekelne!
Hogy smint van az ára és képet kérnék ha lehet!
hello:aprilia af1 125 futura
alkatrészel eladok!
érd.705377495
Sziasztok!

Lehet, hogy elcserélem Tuaregemet egy 125-ös AF1-re! http://www.motor.hu/hasznaltmotor/megnez/79630/ ez lenne az. Vásárlás előtt mikre kell odafigyelni? Mik az AF1 leginkább problémás alkatrészei?
Hát majd gyertyát azért cserélek köszi!MAjd csinálok neki valamit ha meg nem lesz reakciója akkor nem érdekel!Legalább Sport Pro-m van!Köszke a hozzászólásokat!
Az anya megvan és a tengelyen a menet is ép, de nem találtam semmit ami az anyát biztosítaná, furcsa is , mert így megint lejöhet! A tengelyt el tudom forgatni, s ez zavar,holott sebességbe teszem, de nem vagyok tisztában a sebváltó működésével ezek szerint!
eladó af1 replika125ccm-es bontott alkatrészek. mindent eküldök postán is! pl.:nicasilos henger+hengerfej+dugó 30eft, elektronikák, trafó:12eft allórész:17eft lenkerék:17eft öninditók, idomok,kerekek, minden van! Több blokk bontva! EMailt irj vagy 06303207630
Szevasz!

Valószínűleg lecsavarodott a biztosító anyád! Előfordul... Haveréval is voltk ilyen gondok! Azt nézd meg, hogy a menet, és a kuplungot rögzítő bordák a tengelyen megvannak-e! Az peduig, hogy nem tudod forgatni a tengelyt, egy dolog.. Valószínűleg egyszerűen gyenge vagy :) De nyugi, énis :) Tedd fel a kuplungot, és úgy próbáld! Nem lesz egyszerű! Ha kicsavarod a gyertyát könnyebb!
Viszont visszarakásnál figyelj arra, hogy a központi anyát biztosítani kell! Vagy egy füles alátéttel, vagy egyéb módon, de muszáj! (rugós alátét nem igazán jó!)

sok sikert! Üdv: trakee
Szevasz!

Figyu, ha megy 150-et, akkor nem lehet baja... Mit akarsz többet? Teljesen jó! Az meg, hogy 5.-6. ban erőtlen... Azért csak 25-ös... Persze, hogy szembeszél, dombocska megfogja... A pici dadogás pedig valószínűleg maard... Nagyon sok AF-1 nél jelentkezik.. Kihegyezett kétütemű, nem olyan, mint egy villanymotor!
Helló Labika! Nekem sem volt jó a motor 5.-6.-ban (af 50-es), és nem tűnik ésszerűnek,de a szerelő tanácsára gyertyát cseréltem,s láss csudát, tökéletes lett! Egy próbát biztos megér! Üdv!
Üdv mindenkinek! Úgy néz ki megvan a bűnös!Miután levettem a deklit,a kuplung a kezeim közé hullott! Talán nagy gond nincs ,mert csak a kuplungszerkezetet a főtengelyre szorító anya esett le! Féltem a kuplugrugók visszarákásától,így mára halasztottama melót, erre kiderül , hogy a 4 csavarral simán össze lehet nyomni!Már csak az zavar , hogy miért tudom fogatni a főtengelyt amikor sztem sebességbe van a motor? Estére minden kiderül! Sziasztok!
Budapest XXII.ker, ha érdekel megbeszéljük.
Sziasztok!Úgy tünik hogy beteg a sport pro!Reggelente megint nem indul(nem hidegen mert ha reggel sikerül beindítani/tolni utána órák mulva is indul) és nem akar menni 150nél többet!5-6ban nincs ereje de kompresszio meg olyan van hogy űrhajót lehetne vele kilőni az űrbe!Mostmár tanácstalan vagyok!Pedig vasárnap szerelőnél is volt de semmi hatás!Kérlek titeket segítsetek!Mit csináljak!Ja am 125ös fúvóka van a karbiban(PHBH 28)!Szerintetek az gyári?nektek mekkora van?lehet az a gond?eleinte az olajszivattyúra gyanakodtunk mert egy kicsit mindig huzott a bowden és nem ment vissza koppig de mostmár az meg lett csinálva és még mindig ugyanazt csinálja....ja és 1.ben power előtt dadog olyan 1-2 másodpercig de csak 1.ben!És mint írtam nem megy 150nél jobban szinte 5-6 nincs!De kompresszio meg van!fogaskerekekkel sincs leterhelve nincs rajta se elöl nagyobb se hátul kissebb!Mit csináljak...mi lehet a gond?
Légyszi segítsetek!
Hali!
Szerintem engedd le az olajat és nézz be a dekni alá a kuplung környékére.
és hogy helyileg hol van? mert ki is szeretném előtt próbálni!
engem egy fesszabélyzó érdekelne mennit kérsz érte?