am. ha kész lesz mennyit lehet érte kérni?
kifogástalan lesz
(elől pirelli 80%-os gumi,hátul Dunlop 90%-os,újlánc,e.h. fogaskerék,új aksi,új fékbetétek,)
(Blokkba:Főtengely felújitva,csapágyak,hajtókar,tömitések,olajcsere,lamellák)
m
indem müködik rajta..
végsebessége 110km/h
30670km-er van benne
és 1992-es!
HAli all!Nem tom h ki merre lakik de nekem összel lesz meg a jogsim(ha minden igaz és nagyon remélem)....ha jó idő lesz akkor rendezhetnénk valahol egy találkozót!Szerintetek?Vagy menjek vissza anyukámba h h merek ilyet kitalálni....mert am pl én megszeretném ismerni a többséget innen....nagyon érdekes személyiségek lehettek !Szerintetek?AF1 4ever!
Szerintem felesleges tuningolni!
A legjobb iskola minél többet motorozni! A rutint nem pótolja semmi! Tekerj bele egy 20-30 e km-t, aztán válts nagyobbra, én ezt javaslom!
sziassztok!
huuu hosszas pihenés után majdnem tökéletes lett a motor (az ülés áltlesz még húzva és lesz 2 normális index,és elsősárvédő.)
sztetek milyen lett?
véleményeket várok!
más: Ugy tűnik valami lehet h gépemmel mert mostmár akárhányszor megnézem nem tünik víz a tartályból....különös ...szerintem... de ki tudja...remélem nincs gond de ugy tűnik h nincs...ja meg valószínű hogy megveszem azt az arrow rendszert jövőre meg egy 160as kittet de még nem bizti!Szerintetek?
Páá!
ez igy lesz hagyva ez a motor amugy jo a csaj élőben is de nem lett kicserélve a motor mert azt mondta az öreg hogy ha nem vagyunk a teljesitményével megelégedve akkkor szoljunk neki és ő megcsináltaja gondolom nem oknélkül mondott ilyet amugy kispolszki lámpa van elöl köszönöm a dicséreteket30ezerbe volt festékkel együtt
kifogástalan lesz
(elől pirelli 80%-os gumi,hátul Dunlop 90%-os,újlánc,e.h. fogaskerék,új aksi,új fékbetétek,)
(Blokkba:Főtengely felújitva,csapágyak,hajtókar,tömitések,olajcsere,lamellák)
m
indem müködik rajta..
végsebessége 110km/h
30670km-er van benne
és 1992-es!
A legjobb iskola minél többet motorozni! A rutint nem pótolja semmi! Tekerj bele egy 20-30 e km-t, aztán válts nagyobbra, én ezt javaslom!
huuu hosszas pihenés után majdnem tökéletes lett a motor (az ülés áltlesz még húzva és lesz 2 normális index,és elsősárvédő.)
sztetek milyen lett?
véleményeket várok!
más: Ugy tűnik valami lehet h gépemmel mert mostmár akárhányszor megnézem nem tünik víz a tartályból....különös ...szerintem... de ki tudja...remélem nincs gond de ugy tűnik h nincs...ja meg valószínű hogy megveszem azt az arrow rendszert jövőre meg egy 160as kittet de még nem bizti!Szerintetek?
Páá!
boci68@citromail.hu
Ki csinalta?
Csak óvatosan OK.
A képen látható 50-es alkatrészei eladóak!
Ha valami kell írjatok!
kalmikov@freemail.hu