Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Labika menj vissza anyádba....
csadi:szerintem (ha 50 esről van szó)kb 160ezer ft
am. ha kész lesz mennyit lehet érte kérni?
kifogástalan lesz
(elől pirelli 80%-os gumi,hátul Dunlop 90%-os,újlánc,e.h. fogaskerék,új aksi,új fékbetétek,)
(Blokkba:Főtengely felújitva,csapágyak,hajtókar,tömitések,olajcsere,lamellák)
m
indem müködik rajta..
végsebessége 110km/h
30670km-er van benne
és 1992-es!
majd a kék részbe lesz egy fehér "aprilia" matrica majd a többit meg kitalálom
HAli all!Nem tom h ki merre lakik de nekem összel lesz meg a jogsim(ha minden igaz és nagyon remélem)....ha jó idő lesz akkor rendezhetnénk valahol egy találkozót!Szerintetek?Vagy menjek vissza anyukámba h h merek ilyet kitalálni....mert am pl én megszeretném ismerni a többséget innen....nagyon érdekes személyiségek lehettek !Szerintetek?AF1 4ever!
Nagyon vad lett a viditek Ata!Ment az 5ös!Mikor látogatod már meg a karcagi népséget is?Hiányol ám mindenki!Majd szólj ha erre jársz!
most irtad h felesleges tuningolni
Megfontolom mert én is ugy gondoltam hogy vagy full gyári állapot vagy tuning.....de még nem tudom!Majd alszok rá egy párat!
Szép szép... Csak kéne bele egy 125-ös blokk :) Pl valami Gilerából :) Az úgyis balkihajtásos... vadállat lenne :)
Szerintem felesleges tuningolni!
A legjobb iskola minél többet motorozni! A rutint nem pótolja semmi! Tekerj bele egy 20-30 e km-t, aztán válts nagyobbra, én ezt javaslom!
sztem fehér felnivel jobb lenne
Nekem bejön csak még annyit h beszélhetnél Vpdiesel-el 1-2 aprilia matricáról!
sziassztok!
huuu hosszas pihenés után majdnem tökéletes lett a motor (az ülés áltlesz még húzva és lesz 2 normális index,és elsősárvédő.)
sztetek milyen lett?
véleményeket várok!
Hát igen ezt gondoltam csak eddig valahogy nagyon szomjas volt a drága de ugy látszik teleitta magát!
Az a normális ha nem tűnik el belőle
Ata te mindenhol ott vagy?

más: Ugy tűnik valami lehet h gépemmel mert mostmár akárhányszor megnézem nem tünik víz a tartályból....különös ...szerintem... de ki tudja...remélem nincs gond de ugy tűnik h nincs...ja meg valószínű hogy megveszem azt az arrow rendszert jövőre meg egy 160as kittet de még nem bizti!Szerintetek?
Páá!
rsata vegyél fel msn-en légyszives szeretnék veled beszélni!
boci68@citromail.hu
igen mitoja is gyorsulásra volt , 14 évesen meg mit csinál vele? bár ha van M-re jogsi akk esetleg 125/50
jaja valszeg,adatlapján látod,h 4. hely meg korábban volt vhol téma
És szerinted a srác, aki megvette, ő is gyorsulni akar vele? Utcára meg valahogy nem árt az a pár kacat...
Szerintem nem publikus, lényeg a lényeg használd egészséggel, és leld benne még sokáig örömöd.
nem is tudom ki csinálta talán ti és amugy az árára már nem nagyon emlékszem ugy hogy ird inkább te
ez igy lesz hagyva ez a motor amugy jo a csaj élőben is de nem lett kicserélve a motor mert azt mondta az öreg hogy ha nem vagyunk a teljesitményével megelégedve akkkor szoljunk neki és ő megcsináltaja gondolom nem oknélkül mondott ilyet amugy kispolszki lámpa van elöl köszönöm a dicséreteket30ezerbe volt festékkel együtt
Tényleg szép a moci.
Ki csinalta?
Csak óvatosan OK.
Sziasztok!
A képen látható 50-es alkatrészei eladóak!
Ha valami kell írjatok!
kalmikov@freemail.hu