Ha nem zavar, hogy horpadt a kipuff, akkor ne foglalkozz vele! Az a pici kis térfogatváltozás nem sokat számít... PLáne, hogy összevetve a hegesztési varrat esetleges áramlásrontó hatásával... Szóval nem lényeg...
A lábtartót tényleg ilyen 1-2 e -ért meghegesztik felénk, én hegesztetném... Aztán legyezőkoronggal visszacsiszol, políroz! Nem egyszer csináltunk ilyet haverral, mint az új, úgy ki lehet dolgozni, és tényleg nem kerül sokba...
A csizma pedig jó dolog... Énis gondolokodom egy újon, mert a régi betegeskedik... Ajánlom figyelmedbe a Pardi hirdetéseit... PL sokáig hirdettek Akito márkájú csizmát 39990 helyett 19990 ért... Ez egy sportos csizma.. De pl multkor nem volt benn a reklámba, csak Nitro csizma, 49990 ről 29990 re leárazva... Ez már elég komoly sportcsizma...
Ilyen bolt van a 1143 Hungária krt 57 1095 Soroksári út 48-54 1044 Váci út 64-72 alatt.. Azért írom a címet, hátha van kedved megnézni, és beszámolsz nekemis
Meg nincs valahol a neten weboldal ahol infokat találok?
motorszámok,robantott ábra,szerelési könyv,stb-stb.
Gyári adatok(gyertya,karbi,kapcsrajz,stb)
Mindenhol csak 125ös af1ről találok weboldalakat,pedig googlizok ezerrel már 1 órája.
Juteszembe ezek vannak valakinek hozzá?
-olajtartály kupak
-gyári feszab
milyen a gyári gyujtása?(Van rajta valami de tudja a fene gyári e)Ha tud valaki fénkyépet róla.
-hátsó lámpa komplett ilyen "cicaszemű",tehát nem dupla kör hanem a cica
-fordszám mérő mechanikus v. elektromos?(Holnap meglesem),mert ez se mér
-km/h spirál,illetve fénykép a mechanikus jeladóról,mert valamiért körbe tud foprogni az elsőkeréktengelyen.
-gyujtáskapcsoló
-kábelköteg
Első üllésem gyamnus még,hogy nem rávaló évjárat,arról is kellene közeli fénykép infó.
-kipuf(Bár szerintem még megbírom menteni)
Jah állítolag egy blokk csere volt vele 50es tuareg blokkját rakták bele,nemtom mennyiben tér el a kettő.
6sebbességes,de nem mertem húzni hazafelé amig nem nézem meg mi a belevaló hőértékűgyertya,merg ilyenek.
Viszont negyed-fél gáz környékén 70el ment(Mögötem jöt ismerős kocsival)
Hétvégén neki állok kipofozni,mert teloszimeringet is kell még cserélnem :)
Meg pár apróság de nagyon állat a gép!
Olyan kis kezes mint egy bicaj!
Ennyira jót még 50es géppel nem motoroztam
Van itt valakinek 50es af1?
Mert segíthetne 1-2dologban,nemtudom mi hogyan volt gyárilag!
Vettem most egyet,ami elég lepusztult és szeretném rendberakni.
Szerelési könyvet hol találok vajon hozzá?(Kellene legyártanom egy kábelköteget mert elektromosan semmi nem megy rajta)
misoc! Egy utolsó kérdés, aztán mondom, h mi kellene(végleges lista) + mondom a címem.
A fejidommal a plexit is odaadod, ugye?És ez is benne van az árban?
Ok!Nem néztük meg az öreggel de ugy döntöttünk hogy a 15ös kell!Leírtam a telefonszámod szerintem a közel jövöben(1-2 nap) felhívlak és akkor megbeszéljük a dolgot!
Köszi hali!
szevasztok
érdekelne engem egy aprilia AF1 sport pro, vagy futura vagy rs cserébe az endúrómra(SM design) adatlapomon van kép, akit érdekel irjon... sok alkatrésszel frissen felujitva igen sok uj cuccal....
aprilia af1 replika 125ccm-eshez laktrészek eladók! Szinte még minden van, képeket emailon, korrekt aáron minden. Postán bármit elküldök érdeklődj emailon,msn-nen vagy 06303207630
Üdv Patvaros Zoli
Na igen, fene se akar utánamászkálni + biztosítóval küzdeni.
Úgy tűnik a jobb oldali háromszöget nem cserélem, nincs funkciós problémája, bal oldalit + kapok egy javítottat kb 2000 HUF-ért (ha még 1-2 ezerért szépen megheggesztik akkor is jó, mert most össze van fogatva egy lemezzel) A kipuffcső behorpadt, de kérdés, hogy érdemes-e vele foglalkozni, mennyire számít, hogy csökkent a keresztmetszet, de ha ki is kell vágni és cserélni egy pár centis darabot 5-8 ezernél csak nem több a kipufogós. A tank első távtartó vasa 500 forint lesz. A bal oldali fényezést meg ugye Ő állja. Ha más bajt nem találok, akkor egész jól jövök ki. /fényezni amúgy is illett volna az oldalát már/
...de majd hétvégén mikor jobban tudok már mozogni + kicsit ráérek megnézem, csak nem lett más baja. ...remélem. ...nagyon remélem.
/Mikor annó még a Scarabeóval estem, akkor elgörbült a kormány, meg elszakadt a fékcső, de ott az első kerék beszorult egy vasúti sínbe a motor meg ugye próbált továbbmenni./
...szóval ha szerencsém lesz 10 körül megúszom a maradék húszhoz egy picit hozzáteszek és veszek egy csizmát, mert hiába a surranó, sajog a bokám, pedig csak kicsit kapta el a lökhárító, de ha mondjuk az alu és a kocsi között marad, akkor nem a kipuffcső horpad, hanem a bokám lesz szilánkos.
Misoc! Műszerfaltartóra + műszerfalra + első sárvédőfelfogató(aluminium)ra
hátsósegédvázra is szükségem lenne ! Ja és mennyiért adod ezeket az elöbb felsoroltakat?
Köszz!
Misoc!Megbeszéltem az öreggel holnap ugyis szét lesz kapva egy kicsit a motor mert megy műszakira és megtakarÍtom a blokkot akkor megnézem mekkora fogaskerék van és akkor annál 1el kisebb kéne!De vagy 15 vagy 16!Megoldható hogy postán elküldöd?
nekem is ezt csinálja de annyui h szivató kell neki!Nekem is tolásra pöcc sőt ha már reggel beindul akkor már este is pöcc!Szoval csak mielőtt megnyomod az önindítót akkor szivató és addig míg be nem indul!Nekem csak ennyi volt a gond!
Szia akkor engem érdekelne egy 15ös és 16os!Még nem tom hogy pontosan melyik de inkább a 16os!Még beszélünk ha megadsz egy tel. számot!Most megnézem hogy nekem mekkora van rajta és akkor annál1el kissebb kéne hogy kipürügjön minden sebességben!
Ha nem zavar, hogy horpadt a kipuff, akkor ne foglalkozz vele! Az a pici kis térfogatváltozás nem sokat számít... PLáne, hogy összevetve a hegesztési varrat esetleges áramlásrontó hatásával... Szóval nem lényeg...
A lábtartót tényleg ilyen 1-2 e -ért meghegesztik felénk, én hegesztetném... Aztán legyezőkoronggal visszacsiszol, políroz! Nem egyszer csináltunk ilyet haverral, mint az új, úgy ki lehet dolgozni, és tényleg nem kerül sokba...
A csizma pedig jó dolog... Énis gondolokodom egy újon, mert a régi betegeskedik... Ajánlom figyelmedbe a Pardi hirdetéseit... PL sokáig hirdettek Akito márkájú csizmát 39990 helyett 19990 ért... Ez egy sportos csizma.. De pl multkor nem volt benn a reklámba, csak Nitro csizma, 49990 ről 29990 re leárazva... Ez már elég komoly sportcsizma...
Ilyen bolt van a 1143 Hungária krt 57 1095 Soroksári út 48-54 1044 Váci út 64-72 alatt.. Azért írom a címet, hátha van kedved megnézni, és beszámolsz nekemis