Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 2 napja beindult...
Akksi nélkül beindul a moci szerintetek?
köszi hogy reklámoztok ;)

akinek kell valami szoljon ...
Nekem csinálta VpDiesel a matricákat És naon jók lettek lesem tudnám kaparni öket még flexel sem De viccet félretéve télleg jók
Nagyon-nagyon szépen köszönöm te egy nagyon rendes srác vagy....am fent vok sokat msnen én is csak rejtve....köszi megint!
jah és ez az MSN-je akart lenni
vpdiesel@freemail.hu
sziasztik...ma voltam egy "szerelőnél" és kicsit viszább vett a kajából mert sokat evett a gépsas de menni meg nem nagyon akart de mostmár iszonyatosan jóó lett....Ja és am most láttam h vpdiesel csinálta a matricát valakinek....ha lehetne tudok vele beszélni valahogy mert nekem hiányzik a Sport Pro felirat az aprilia felett!
Köszi mindenkinek!
Srácok tömör leszek!
Vertex vagy Prox?
Van hozzá vezetékterved? (ha nincs, kiabálj nekem ide: szakacsmarcell@yahoo.de és küldök!) Elvileg, nem jó, hogy ilyen biztosítékok vannak benne! Jobb lenne az eredeti! Egyébként az a kattanás a jelfogó relé lehet, ami bal odlalon, az első vázcsövön egy kis fém doboz! Ha az kattan, az jó! érdemes kipróbálni, hogy az önindítóból jövő piros vezetékre ha áramot kötsz, megy-e? Ha igen, akkor meg kell vizsgálni azt a kör, amibe az van kötve! Nem bonyolult, az egy teljesen független része!
Szóval... Most kicseréltem a 10 és 20 -as biztosítékaim közül a 10-et... (nekem van egy 20-as sárga, meg a piros 10-es) minden megy, kivétel az önindító... Pedig fel lett töltve az akksi, 13,45 V-ot mutatott a mérővel, gyújtás nélkül...
De ez furcsa: amikor önindítóznék, akkor egy halk kattanás, meg kb u.ez, amikor felemelem az önindítóról az ujjam... Mi a fenéért lehet ez?
Csütörtökön tervezünk páran turat a mátrába,innen a forumrol is jönnek páran /RsAtta,Csuky,HondásPist pl./"25ös "mezőny",akinek van kedve velünk tartani az jelezzen nekem msnen,gozsidav"kukac"hotmail.com
Hogy hívták az előző tulajod? Csak mert anno még én is így vettem a gépet...
nekem is csak gumifüstölésnél ment fel olyan 100-120-ra...
Akkor megnyugodtam és szerintem az volt h az előző tulaj nem nézte sose és mikor mi megnéztük akkor nem volt benne....szoval lehet h semmi baja de azárt még majd megnézem egy pár nap mulva h van-e benne víz!
Nekem télen 40 alatt, szinte teljesen kitakarva felmegy 40 fölé.
Ilyenkor reggelente 40-60 között, napközben 60 körül, kánikulában dugóban araszolva 80-90. Ennél feljebb még sose ment. ...pedig galád módon még hűtőtömítőt is raktam bele, mert eresztett. -azóta nem ereszt.
Nekem is 80 fok körül mint Adee-nak.
úgy tudom a gyár 65-70fok
nekem 60-70fok
Nekem általában közép(80C) alatt szokott lenni de van amikor eléri amikor 30fok feletti a hőmérséklet.
normális a 70 fok
Sziasztok!Nem tudom mi van a gépemmel ma iszonyatosan meg lett hajtva ennyire még sose és télleg nagyon meg volt és 70foknál nem ment feljebb....reggel megnézem h van-e benne víz...de szerintem csak az előző gazdánál nem volt benne!(legyen igazam)
Ha jár a motor akkor sincsen semmi... Legalábbis lámpát is lekapcsoltam, és még úgy sem világított semennyire az "üres"-nek a jelzése sem...
A voltmérést meg holnap megcsinálom...
Bocs. Ezt nem ismertem fel?