Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tudtok valami bontót? af-1 europához kellene láncfeszítő henger. Amit tekerni kell! várom a válaszotokat! Előre is köszönöm!
hát bazzeg te kérdezted....
De kit érdekel? Hogy neked mennyibe van? Meg hogy miket vettél rá és az mennyibe került? Akkor én is számolgassam össze apránként hogy mennyibe van a motorom és ha kijön egy igen sok összeg akkor annyi az ára?
akkor ird le
ez nem duma...
ez halál komolyan így van!
Ezt else hiszem jó hely lett ez a forum ilyen embereket ! igy meghirdetni egy motort 4 KM-ENKÉNT LEFULLAD. KB 10-15-ször biztos sokan jelentkeznek! a másik meg olyan jószivű hogy csak az alkatrészeket fizeteti ki a motor ajándék ! áh kész
Helló TüZéR4DLRR!
Nekem van egy RS 125-ös féktárcsám elfekvőben!
Teszek fel egy képet nézd meg,aztán ha klappol és kell szólj!
Vagy akinek kell szóljon!
lajbo1@freemail.hu
Lesz aki megvegye biztos..
kemény ... milyen az a ROTAX tuning?:D

Ezt a dumát!
Hali!
310-ért árulom. Ha érdekel, leírom, hogy mi az a nagyon sok új alkatrész és bárki számára kiderülhet, hogy ezzel az árral szinte csak az új alkatrészeket veszi meg, a motor ingyenbe van!
Üdv
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...

weeheheheheehe hháátt ez egy igazi szamáárr...:D:D:

Eladó egy kitűnö állapotú AF-1 Futura. Gyárilag ROTAX tuning csak keveset gyártottak le ebböl a szériából. Dellorto karburátor, Ducatti gyujtás, brembo fékek, Gianelli sportdob... A motor nagyon jó esztétikai és műszaki állapotban van. Olaszországból származik úgyhogy nincs benne a magyar nyilvántartásban ( ez annyi mint ha egy simson lenne ) Kiváló vagánykodni meg csajozni: -) Ha tetszik hívjatok. Jah az ár tartalmaz 1 ajándék Grex gyorsasági bukót. MOST AKCIÓS ÁR. AZ AKU NEM JÓ ÉS A POWER ELEKTRONIKA SZARAKODIK. TÚL SOK BENZINT AD. 4 KM-ENKÉNT LEFULLAD. KB 10-15-BÖL. KÉSZ. ÉN MÁR NEM FOGLALKOZOK VELE. HÍVJATOK. MEGEGGYEZÜNK.
És az enyém nem érdekel?
Ez tuti egybe van.
hali-szép a motorod-mennyiért zsugáznád el?
Sziasztok!

Mennyit lehet reálisan elkérni egy Aprilia AF-1 50-es vázért?
A váz csupasz,csak a hátsó lengőkar,a központi teló,meg a hátsó féktárcsa van rajta!
Köszi az infót
Sziasztok!
Van egy eladó AF1 Futurám. Kitűnő állapotban, nagyon sok új alkatrésszel. Ha érdekel valakit, vagy tudtok olyat akit érdekel, akkor a 20/9187-842es számon adok bővebb felvilágosítást a motorról, vagy a dadis@freemail.hu-n!
Üdv
Köszi! Hurrá nam vagyok vak csak tudatlan nem jó helyen kerestem. Most megyek és megnézem hali.Az volt a gond ,hogy az elözö rossz sem nem volt benne
Oda meg oda
kilóméter spirált minek akarsz te a motorba kötni? azt az első kerék meghajtójába meg a kmóra hátuljába szokták kötni
sziasztok vettem a mocihoz egy kilométer óra spirált de nem találom a helyét a motornál ,lehet ,hogy vak vagyok?Tudnátok segiteni elöre is köszi. Szoktatok motoros talira járni?
Hehe... Szerintem is...életem álma valósult meg....nagyon szerelmes lettem belé....és köszi szépen!
Dejó,hogy nem CBR-t vettél!
Grat a Sport Pro-hoz!
az se jobb köszöni..
Nekem meg még utána sokkal mert jogsi ! de jobbulást a kicsikének!(RS)
:D 55 km kb. nekem majd 20. után lesz jó esetleg... attol függ mikor lesz kész a hengerem, de gozsival mátrát beszéltük h menni kéne addig simsonozás van, meg bnőm rse:D