De kit érdekel? Hogy neked mennyibe van? Meg hogy miket vettél rá és az mennyibe került? Akkor én is számolgassam össze apránként hogy mennyibe van a motorom és ha kijön egy igen sok összeg akkor annyi az ára?
Ezt else hiszem jó hely lett ez a forum ilyen embereket ! igy meghirdetni egy motort 4 KM-ENKÉNT LEFULLAD. KB 10-15-ször biztos sokan jelentkeznek! a másik meg olyan jószivű hogy csak az alkatrészeket fizeteti ki a motor ajándék ! áh kész
Helló TüZéR4DLRR!
Nekem van egy RS 125-ös féktárcsám elfekvőben!
Teszek fel egy képet nézd meg,aztán ha klappol és kell szólj!
Vagy akinek kell szóljon!
lajbo1@freemail.hu
Hali!
310-ért árulom. Ha érdekel, leírom, hogy mi az a nagyon sok új alkatrész és bárki számára kiderülhet, hogy ezzel az árral szinte csak az új alkatrészeket veszi meg, a motor ingyenbe van!
Üdv
weeheheheheehe hháátt ez egy igazi szamáárr...:D:D:
Eladó egy kitűnö állapotú AF-1 Futura. Gyárilag ROTAX tuning csak keveset gyártottak le ebböl a szériából. Dellorto karburátor, Ducatti gyujtás, brembo fékek, Gianelli sportdob... A motor nagyon jó esztétikai és műszaki állapotban van. Olaszországból származik úgyhogy nincs benne a magyar nyilvántartásban ( ez annyi mint ha egy simson lenne ) Kiváló vagánykodni meg csajozni: -) Ha tetszik hívjatok. Jah az ár tartalmaz 1 ajándék Grex gyorsasági bukót. MOST AKCIÓS ÁR. AZ AKU NEM JÓ ÉS A POWER ELEKTRONIKA SZARAKODIK. TÚL SOK BENZINT AD. 4 KM-ENKÉNT LEFULLAD. KB 10-15-BÖL. KÉSZ. ÉN MÁR NEM FOGLALKOZOK VELE. HÍVJATOK. MEGEGGYEZÜNK.
Mennyit lehet reálisan elkérni egy Aprilia AF-1 50-es vázért?
A váz csupasz,csak a hátsó lengőkar,a központi teló,meg a hátsó féktárcsa van rajta!
Köszi az infót
Sziasztok!
Van egy eladó AF1 Futurám. Kitűnő állapotban, nagyon sok új alkatrésszel. Ha érdekel valakit, vagy tudtok olyat akit érdekel, akkor a 20/9187-842es számon adok bővebb felvilágosítást a motorról, vagy a dadis@freemail.hu-n!
Üdv
sziasztok vettem a mocihoz egy kilométer óra spirált de nem találom a helyét a motornál ,lehet ,hogy vak vagyok?Tudnátok segiteni elöre is köszi. Szoktatok motoros talira járni?
:D 55 km kb. nekem majd 20. után lesz jó esetleg... attol függ mikor lesz kész a hengerem, de gozsival mátrát beszéltük h menni kéne addig simsonozás van, meg bnőm rse:D
ez halál komolyan így van!
Nekem van egy RS 125-ös féktárcsám elfekvőben!
Teszek fel egy képet nézd meg,aztán ha klappol és kell szólj!
Vagy akinek kell szóljon!
lajbo1@freemail.hu
Ezt a dumát!
310-ért árulom. Ha érdekel, leírom, hogy mi az a nagyon sok új alkatrész és bárki számára kiderülhet, hogy ezzel az árral szinte csak az új alkatrészeket veszi meg, a motor ingyenbe van!
Üdv
weeheheheheehe hháátt ez egy igazi szamáárr...:D:D:
Eladó egy kitűnö állapotú AF-1 Futura. Gyárilag ROTAX tuning csak keveset gyártottak le ebböl a szériából. Dellorto karburátor, Ducatti gyujtás, brembo fékek, Gianelli sportdob... A motor nagyon jó esztétikai és műszaki állapotban van. Olaszországból származik úgyhogy nincs benne a magyar nyilvántartásban ( ez annyi mint ha egy simson lenne ) Kiváló vagánykodni meg csajozni: -) Ha tetszik hívjatok. Jah az ár tartalmaz 1 ajándék Grex gyorsasági bukót. MOST AKCIÓS ÁR. AZ AKU NEM JÓ ÉS A POWER ELEKTRONIKA SZARAKODIK. TÚL SOK BENZINT AD. 4 KM-ENKÉNT LEFULLAD. KB 10-15-BÖL. KÉSZ. ÉN MÁR NEM FOGLALKOZOK VELE. HÍVJATOK. MEGEGGYEZÜNK.
Ez tuti egybe van.
Mennyit lehet reálisan elkérni egy Aprilia AF-1 50-es vázért?
A váz csupasz,csak a hátsó lengőkar,a központi teló,meg a hátsó féktárcsa van rajta!
Köszi az infót
Van egy eladó AF1 Futurám. Kitűnő állapotban, nagyon sok új alkatrésszel. Ha érdekel valakit, vagy tudtok olyat akit érdekel, akkor a 20/9187-842es számon adok bővebb felvilágosítást a motorról, vagy a dadis@freemail.hu-n!
Üdv
Grat a Sport Pro-hoz!