Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csináltam itthon 1 kipuffogót (komplett rendszert)

http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ha a simsonnál kéri kiröhögöm, és az orra alá nyomom a papírjait P Ha az aprilianál, akkor megintcsak kiröhögöm, és közlöm, hogy bazz nézd meg a rendszámot, szerinted smkp?
2 Mátyás király portrét
srácok ti mit adtok a rendőrbának ha kéri a papírokat
a segédmotor bizonygatására
ha gondolod le tudom fényképezni...
nekem már van javítva a tankom (így vettem) olyan mintha csak simán meg lenne heggesztve....
Köszönöm a hozzászólásokat!

....hát igen, akkor egy tank fényezés is ki fog nézni utána. :(
Embert viszont még nem találok, már 2 karosszériást is interjúúholtam, de egyik sem vállal tankot. ...féltik a tikszaros életüket. ;)
Szóval, hogy honnan lesz mesterember.....azt még nem tudom. :(

Tegnap a neten tankjavítót :) keresve belefutottam valami javító szmötyibe, amit bele kell önteni, meg valami gyurmaszerűbe, amit kívülről kell rányomatni (bár ez a kívülről rányomatás nem menne, mert akkor már nem férne be a csavar, valahol ott a lyuknál ereszt, de pontosan nem látni, olyan kicsi a rés), ezekről van valakinek valami tapasztalata? ...gondoltam, amíg nem találok szakembert.

Köszi, üdv: M.
Sziasztok ma megnéztem a motor gyártási évét és csak egy 9-es van egy körben (a lánckerék alatt),
ez mit jelenthet?
Köszönöm!

Meg tudnád Nekem mondani (persze mástól is szívesen fogadom a választ) hogy milyen méretű O-gyűrű kell?

(92-es Sport Pro-m van)
Azt hittem müanyag nah Akkor csak bekell heggeszteni Én kérek elnézést
hát figyelj.nem nekem kéne hanem egyik haveromnak, msn-en kérdezte hogy nem tudok-e rs50 blokkot valahonnan.mondom megírom fórumon hátha ott tudnak valamit.majd szólok neki msn vissza hogy van blokk ha kell.ha kell neki majd visszaírok
Nem vagy szívbajos!
A lealkudott ára 10 + pk. Ha érdekel továbbra is vegyél fel MSNre. okosfiu@vipmail.hu
Sziasztok!
Van egy eladó AF1 Futurám. Kitűnő állapotban, nagyon sok új alkatrésszel. Ha érdekel valakit, vagy tudtok olyat akit érdekel, akkor a 20/9187-842es számon adok bővebb felvilágosítást a motorról, vagy a dadis@freemail.hu-n!
Üdv
MEg kell találni a repedést, és behegeszteni! Persze elötte nagyon alaposan ki kell mosni, és lehetőleg oylan mester csinálja, aki csinált már ilyet! Persze a hegesztés környékén a festék le fog égni...

Gergő az övé nem műanyag tank :P Ilyen luxus csak a futráktól van! A régebbiek fémtankosak!
jó áron azonnal viszem :)
Az övé nem műanyag tankos
Nem egy ember érdeklődött már alkatrészek után akármien mocikhoz, de mégis mindenki komolytalan volt. Csak kérdezni tud de ha már komolyabbra vettem a dolgot h ako kell neki mégis vissza vonult. De ako azt mondom h tudok majdnem minden mocihoz mindent, de csak ako keressen fel vki ha komolyan gondolja! Ja és Debrecenből vannak a cuccok!
ya és csak azért ide írok mert azt mondták rs50 topikba hogy itt talán tudnak valamit
azt szeretném kérdezni hogy nem tud-e valaki olyan bontót debrecen környékén, ahol 94"-es rs50 hez találok komplett blokkot.
Eladó a mocimon lévő EREDETI, GYÁRI, HIBÁTLAN és mosmá POLÍROZOTT dobom! Képet teszek fel kérésre, több infóért msg me!
Nekem is volt ilyen gondom a tankal eresztett de nem a csapnál Eccerü müanyag heggesztővel csináltattam meg akik a lökhárítókat is heggesztik Ha meg otthon akarod megcsinálni akkor talán benzin és olajálló sziló de nem ajálnlom mert elkezd ereszteni esetleg az nem jó
Sziasztok!

...sajnos ereszt a tankom. Elöl a csavarnál. Először csak azt éreztem, hogy benzinszag van, de tegnap már észrevettem, hogy nedvedzik, aztán a tank felnyitásakor láttam, hogy a tank alján végigfolyik. Gondolom a pereme nyílt meg, mert látni nem látszik rajta semmi. Van erre valami házi javítási mód, vagy keressek egy tankjavítót :) ...vagy karosszériást vagy kit?

Köszönöm, üdv: M.
a kuplungbovdenen nekem O-gyűrű van vagyis ami belecsúszik a deknibe azon van 2 vájat arra húzol egy egy O-gyűrűt visszadugod persze úgy hogy jó passzos legyen és elvileg jó is(figyelj arra hogy olyan gyűrűt vegyél ami olajálló)
Köszönöm a válaszokat!

Nos, akkor a következő dolgokat keresem, hátha esetleg valakinak itt is akad... (persze közben elkezdem zargatni a bontókat is)

- a képen látható fehér műanyag fogaskerék (+ ami még esetleg kell hozzá, mögé)
- tömítés
- a kuplungbowden végének rögzítésére szolgáló dolog (amit még valójában mindig nem tudok, hogy mi :D, második kép)

Thx