Ha a simsonnál kéri kiröhögöm, és az orra alá nyomom a papírjait P Ha az aprilianál, akkor megintcsak kiröhögöm, és közlöm, hogy bazz nézd meg a rendszámot, szerinted smkp?
....hát igen, akkor egy tank fényezés is ki fog nézni utána. :(
Embert viszont még nem találok, már 2 karosszériást is interjúúholtam, de egyik sem vállal tankot. ...féltik a tikszaros életüket. ;)
Szóval, hogy honnan lesz mesterember.....azt még nem tudom. :(
Tegnap a neten tankjavítót :) keresve belefutottam valami javító szmötyibe, amit bele kell önteni, meg valami gyurmaszerűbe, amit kívülről kell rányomatni (bár ez a kívülről rányomatás nem menne, mert akkor már nem férne be a csavar, valahol ott a lyuknál ereszt, de pontosan nem látni, olyan kicsi a rés), ezekről van valakinek valami tapasztalata? ...gondoltam, amíg nem találok szakembert.
hát figyelj.nem nekem kéne hanem egyik haveromnak, msn-en kérdezte hogy nem tudok-e rs50 blokkot valahonnan.mondom megírom fórumon hátha ott tudnak valamit.majd szólok neki msn vissza hogy van blokk ha kell.ha kell neki majd visszaírok
Sziasztok!
Van egy eladó AF1 Futurám. Kitűnő állapotban, nagyon sok új alkatrésszel. Ha érdekel valakit, vagy tudtok olyat akit érdekel, akkor a 20/9187-842es számon adok bővebb felvilágosítást a motorról, vagy a dadis@freemail.hu-n!
Üdv
MEg kell találni a repedést, és behegeszteni! Persze elötte nagyon alaposan ki kell mosni, és lehetőleg oylan mester csinálja, aki csinált már ilyet! Persze a hegesztés környékén a festék le fog égni...
Gergő az övé nem műanyag tank :P Ilyen luxus csak a futráktól van! A régebbiek fémtankosak!
Nem egy ember érdeklődött már alkatrészek után akármien mocikhoz, de mégis mindenki komolytalan volt. Csak kérdezni tud de ha már komolyabbra vettem a dolgot h ako kell neki mégis vissza vonult. De ako azt mondom h tudok majdnem minden mocihoz mindent, de csak ako keressen fel vki ha komolyan gondolja! Ja és Debrecenből vannak a cuccok!
Nekem is volt ilyen gondom a tankal eresztett de nem a csapnál Eccerü müanyag heggesztővel csináltattam meg akik a lökhárítókat is heggesztik Ha meg otthon akarod megcsinálni akkor talán benzin és olajálló sziló de nem ajálnlom mert elkezd ereszteni esetleg az nem jó
...sajnos ereszt a tankom. Elöl a csavarnál. Először csak azt éreztem, hogy benzinszag van, de tegnap már észrevettem, hogy nedvedzik, aztán a tank felnyitásakor láttam, hogy a tank alján végigfolyik. Gondolom a pereme nyílt meg, mert látni nem látszik rajta semmi. Van erre valami házi javítási mód, vagy keressek egy tankjavítót :) ...vagy karosszériást vagy kit?
a kuplungbovdenen nekem O-gyűrű van vagyis ami belecsúszik a deknibe azon van 2 vájat arra húzol egy egy O-gyűrűt visszadugod persze úgy hogy jó passzos legyen és elvileg jó is(figyelj arra hogy olyan gyűrűt vegyél ami olajálló)
Nos, akkor a következő dolgokat keresem, hátha esetleg valakinak itt is akad... (persze közben elkezdem zargatni a bontókat is)
- a képen látható fehér műanyag fogaskerék (+ ami még esetleg kell hozzá, mögé)
- tömítés
- a kuplungbowden végének rögzítésére szolgáló dolog (amit még valójában mindig nem tudok, hogy mi :D, második kép)
http://sportmotor.hu/motoros_v...