Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát 1,5-2 centit ha jól tudom...
és még elárulnátok a nagy titkot,
hogy nektek a mágnes mennyit húz a powerszelep bowdenjén?

előre is köszönöm a segítségeteket
srácok segítenétek?
a képen az a lentkerék fogaskoszorúja?
vagy hol van?
Kapott pár matricát a gépes Thx VpDiesel-nek a matricákért
Hétvégén az a program :) Meg 3 hét múlvva két hétig le se szállok :D
értem ...de azért tegyed a kilcsiket a hyoba...ha időd van
Megvan minden.. De nyári gyakom töltöm, így nem nagyon érek rá motorzni.. Csak 4700 km van benne :D Aprilia megvan.. meg is marad remélem :) Lerakom öreg napjaimra :) És szenvedek a melegbe :)
LÁTOM TE IS KOMOLY ÉRDEKLŐDŐ VAGY!

Van 4db mikro indexem hozzá, Visszapillantó az nincs hozzá, de 8ezer ft egy pár(F1-es) hozzá. A műszaki meg annyi hogy eltolom és leműszakiztatom.

Jahj és nem erőszak a disznótor a disznónak!
trakee-mizu veled, meg van még az aprilia is, hyoval zugatás?
Hát pl az évjáratra... Mert hogy tuti nem "94-es, az bztos, mivel "92-ig gyártották! Aztán amiket írtak... Dugó kb 25, hajtókar 25 csapágyak 10 hengerhüvelyezés megint kb 25 e.... Kb 20 e km-t elmegy odafigyeléssel, és megfelelő bánásmóddal!
elöször kicsit meglepődtem mikor olvastam ezt a robbantott rajzot meg pucolási utmutató dumát :D
Nem nagy munka nyugodtam állj neki
akkor azt mondod nem nagy munka,mert akkor nekiesek... köszike aztán ha elakadtam akkor majd még írok. kösz
sztem rajz nélkül is megtudod csinálni nem egy nagy feladat kb 10 perc alatt megvagy
kb van rajta 4-5 csavar amit kiszedsz... el se tudod téveszteni és minden kifujatsz(kompresszor vagy akár a száddal )
szevasztok!
kb 2 hónapot állt a moci és most nem akar indulni. beköpi a gyertyát. lehet hogy a karbit is puculni kéne?
ha valaki tud küldeni egy karbi robbantott rajzot, vagy egy puculási tervet megköszönném.
szevasztok!
"hoy!

Szal... Nekem mindkét eddigi Af1 -met kb 2-3 hónapon belül motorgenerálozni kellett... Olyan 40-50-60e huf, attól függően, hogy hol veszi az ember a cuccokat...
Azt mondják a szakik, hogy 20e km után kell cserélni a dugattyút, de hallottam, hogy valaki alatt akár a dupláját is futotta, gond nélkül... Csak használat kérdése...
Odafigyelni? Mindenre... Főleg telók, meg a csörgő-zörgő hangok a blokkból, és hogy a tömítések mindenhol klappolnak-e (nincsen marhanagy olajfolt egyes helyeken), valamint jó, ha az ember figyel a láncra (nyúlás, feszesség), és a fékekre (a fékhatás is fontos, de inkább, hogy milyen vastag a tárcsa)...

Asszem hirtelen ennyi jutott az eszembe... Remélem segítettem, és nem írtam nagy baromságokat...
Én aprilia AF1hez minden alkatrészt tudok! Vegyél fel MSNre : okosfiu@vipmail.hu
Sziasztok!

Van valakinek Aprilia AF1 Sintesihez powere meg/vagy kuplungja? Esetleg tudja valaki hol lehet beszerezni ezeket (Bolt pestmegyében, webáruház, magánszemély, új/használt)?

Köszi!
gonzo
sziasztok !
segitsetek nekem most akarok 1 "94 af1 et venni
de mennyit bir majd ki a motorja (azért töletek kérdem me ti af1 esek vagytok )
és vásárláskor mire kell odafigyelni ?
hány km bir ki a motorja 1 teljes felujitás után ?
és meik alkatrészre kell naon odafigyelni ?
mennyibe kerül 1 motor felujitás (henger dugattyu fötengely hajtokar stb )
köszi !
Hátul tutti, hogy 38, elől nemtom, de ha jól emlékszem, akkor az előírt van a JT márkából... (meg nem nagyon hiszem, hogy kisebb lenne egy fokkal, azért annyira nem gyorsul jól... Meg nem is mer a pirosba forogni a gép... Ő már csak ilyen kis szégyenlős...)

Amúgy ma megint füstöltem egy kis gumit... (Geccci puha, szint új Heidenaut) Olyan büszke vagyok magamra!
Durván 6 liter / 100 km
Én nem nézem.. Csak ha villog a benyajelző, akkor tankolok egy ezresért...
Amúgy nekem is voltak gyenge próbálkozásaim a beméréssel, de nem jött össze...
De ha ez segít, akkor mondjuk számolj olyat, hogy kb. 500 km-t (Budapest-Zalaegerszeg oda-vissza) durván 4 tankolással tettem meg, átlagban kb. 7000 fordulaton... (1 tankolás = 2000 huf-ért)
(Eddig még én sem számoltam így ki, nah most megteszem... )
Ez igaz. Csak látom nincsen müszaki meg nincsen irány jelzö meg vissza pillanto tükör sem.
Megtudja valaki mondani akinek sport pro ja van ho mennyit eszik ? mert én egyszerűen nembírom bemérni mindig másra jön ki pedig nem húzom neki nagyonn