Szevasztok Ma tettem szert 2db af1-re 95-ös és 91-es darabokban vannak mert mindkettő motorja ko.de javitható.Pár dolog hiányzik a mocikról.Tud valaki bontót vagy olyan kollégát aki ilyen tipust bont.Köszönöm elöreis az infokat motoros társaim.Üdv Zoli
Elmész egy esztergályoshoz, viszed a rossz henert, és megmondod, hogy olyan fehér műanyagbl mennyiért esztergálna neked ilyen görgőt.. Aztán megalkudsz vele, és lesz hengered!
Te milyen az a ROTAX rendszerű blokk? meséld el nekem kérlek! Egyébként az 50-es, és 70 es minarelli motorral megy.
DE tudok neked egy kiváló motorblokkot, ami jobbkihajtásos, olcsó, a világ végére elvisz: SIMSON S 51 -es blokk!
hali!
Kérdezd meg a Galovich Tamást. én nála vettem a trafómat. asszem 25.000 volt.Szerencsém volt, mert egy vadi zsír trafot küldött.
Ha esetleg nincs meg a száma, szólj és megadom!
Sok sikert!
Sziasztok!
AF1-eshez keresek trafót. Ha van valakinek, vagy tudjátok hol érdemes utánanézni, és hogy kb. mennyi lehet az ára, légyszi szóljatok.
Köszönöm előre is a hozzászólásokat.
Üdv
hello mindenkinek
van 1 SOS gondom keresek jobbkihajtásos 50-70-es blokkot gyujtással ,rotax rendszerüt.aprilliámba.vagy valami indítható 4 ütemü jobbkihajtásos is érdekel.
20-915-80-42 vagy e-mail:tom861219@freemail.hu
persze semmi baj én is mindig később írtam mert nekem is írnak annyian néha msnen h ááá és sokat az van kiírva h ne írj mert bla-bla attól függetlenül írhatsz az nem neked van kiírva na de most mek mert holnap meló utána meg szét kapjuk a szerelmem!kedden meg go névre írni! jóccakát mindenkinek!
Sziasztok!Nincs valakinek a hátsó fékhez főfékmunkahenger az amit a fék pedál nyom be az az egész!Rem értitek h mit akarok kinyögni ...sajnos nekem kicsit kész van és nincs hátsó fékem!
Megoldásként kétkomponensű fémtartalmú fémragasztóval próbálkozom, 2 rétegben is rányomtam, remélem így jó lesz. (meg ragasztottam rá egy gumikarikát is, mert eddig ott nem volt semmi, csak fém a fémmel érintkezett, gondolom ezt sem szerethette) Egyelőre jó, de gondolom kell pár hét, hogy kiderüljön nem ereszt-e a rázkódástól majd: http://www.sportmotor.hu/img/m...
...hát én nem vagyok szívbajos, szóval ha lenne felszerelésem, akkor biztos megcsinálnám magam, nem keresnék embert. (mondjuk előtte gyakorolnék valamin, mert életemben nem heggesztettem, de biztos, hogy megpróbálnám megcsinálni)
Ha megbántottalak sajnálom, elnézést, de kissé bosszantó volt, hogy képtelen vagyok megheggesztetni egy szaros tankot.
DE tudok neked egy kiváló motorblokkot, ami jobbkihajtásos, olcsó, a világ végére elvisz: SIMSON S 51 -es blokk!
DellOrto PHBG 19-es karbit nem tud valaki véletlenül?
és hozzá való szívótorok kellene
(minél olcsóbban ha lehet.. )
Kérdezd meg a Galovich Tamást. én nála vettem a trafómat. asszem 25.000 volt.Szerencsém volt, mert egy vadi zsír trafot küldött.
Ha esetleg nincs meg a száma, szólj és megadom!
Sok sikert!
AF1-eshez keresek trafót. Ha van valakinek, vagy tudjátok hol érdemes utánanézni, és hogy kb. mennyi lehet az ára, légyszi szóljatok.
Köszönöm előre is a hozzászólásokat.
Üdv
van 1 SOS gondom keresek jobbkihajtásos 50-70-es blokkot gyujtással ,rotax rendszerüt.aprilliámba.vagy valami indítható 4 ütemü jobbkihajtásos is érdekel.
20-915-80-42 vagy e-mail:tom861219@freemail.hu
A repedés egyébként kicsit arrébb volt, mint gondoltam, a tank alsó felén, közel a lyukhoz, itt:
http://www.sportmotor.hu/img/m...
Megoldásként kétkomponensű fémtartalmú fémragasztóval próbálkozom, 2 rétegben is rányomtam, remélem így jó lesz. (meg ragasztottam rá egy gumikarikát is, mert eddig ott nem volt semmi, csak fém a fémmel érintkezett, gondolom ezt sem szerethette) Egyelőre jó, de gondolom kell pár hét, hogy kiderüljön nem ereszt-e a rázkódástól majd:
http://www.sportmotor.hu/img/m...
Üdv: M.
Ha megbántottalak sajnálom, elnézést, de kissé bosszantó volt, hogy képtelen vagyok megheggesztetni egy szaros tankot.
Üdv: M.