Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még csak most nézem h nem is laksz te "olyan" messze!De fasza!
Köszi szépen!És persze h mek!
grat az af1hez, majd ha megyünk gozsival motorozni akk jösz te is:)
*mondták
Ja ok én még nem feszítettem csak nekem is ezt mondtál !Most vettem egy hátsó fékpofát meg 2 dunlop gumit meg egy gyertyát a drágámba!Hétfőn meg irány névre írni!
hát a két imbusz csavar fellazításával nem a kereket mozditod hanem az excentert! de a lényeg ugyanaz a két csavar felazitásával lehet a láncot feszesíteni
Nincs mit!Ez természetes!Elvileg Motorosok vagyunk itt mindannyian!
Köszi a segitséget!
Van 2 imbusz csavar azt kell fel lazítani és akkor mozdítható lesz a kerék!
Sziasztok nem régen vettem egy Futurát egy kicsit lóg a láncom .Hogyan lehet rata fesziteni? Elsö ránézésre nem jöttem rá. Tud valaki segiteni? Elöre is köszi.
?
Ha kell valakinek 1L Agip racing 3e-ért Borsodban az szóljon. Nekem azért nem jó mert az csak külön olajzásúhoz jó.
Na Bélám ha nem tudod meghegesztetni akkor szólj!Nekem most csinálták meg a tankom 20 perc alatt (meg is várhattam )
Köszi szépen!
Ugyan az.
A Sport Pro-nak ugyanaz a hátsó fékbetétje mint a futura-nak?Köszi!
írhatna azért néha valaki.. ki van ez a fórum halva...
Ha nem jelent gondot, megköszönném!
Nem mert ugy volt h ha bejön a Sport PRo akkor alap(7éve azt szeretnék életem végcélja) és mivel bejött igy ez lett!Am köszi a segítséget!
Italmondon van fékbetét
gumit meg sztm találsz..:)
Labika mi lett aCBR-el?:
nem vetted meg?
csá muszasi! karosszériás vagyok. (16 éves tapasztalattal) fikázni könnyű másokat, amiért nem hajlandóak meghalni,ugyanis 5 léből kimosott tank úgy robbant bele a képembe ahogy az elő van írva!(és nem az első!)Haveroknak csináltam , pusztán jóindulatból,hogy segítsek rajtuk ,mert nem birtak megülni egy vasat. csak amikor rózsára nyílt a tank akkor már nem is voltak olyan nagy haverok! Így ,hogy a becsületem megmaradjon vettem 2 db tankot ,de nem magamnak.csak azért,hogy megértsd, 3éve eltemettük haveromat ,mert egy üzatank leszakította a koponyálya felét, hátrahagyott 2 gyereket, akik apa nélkül nőmek fel stb lelki trauma. bár ez nem biztos,hogy bárkit is érdekel,csak ne csodálkozz,ha senki sem olyan hülye,hogy megölje magát a te szaros tankodért!( ÁLJ NEKI MAGAD!)megtudod!
Bocs a nyers kifelyezésért ,de ez kivert az észből!
Sziasztok most vettem egy Sport Pro-t és kéne nekem hátsó gumi lehet használt is csak ne nagyon...meg ha valakinek van akkor hátsó fékbetét!Köszike!
a dob még nincsen lefestve meg még nincsen teljesen kész de igérem ha készlesz csak a te kedvedért felrakok róla 1 képet
Ez igen, ha a többi része is ilyen igényes mint a dob sorazatgyártásba is foghatnál...

(én nem biztos h nagyon mutogatnám)