nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
egyébként az önindító miatt kérdeztem, mert elvileg ha van fogaskoszorú akkor 25 ezerrel olcsóbban lehet bele rakni az önindítót a gépbe
azthiszem
köszönöm
köszönöm szépen a motorszerelére való felajánlást, csak vigyázz, nehogy szavadon fogjalak :)
nem sok lányt ismerek itt, de megprobálhatom...:)
üdv mindenkinek.
Elissa! NAGYON baba a motorod. Klassz ahogy lefújtátok!
cupp
90 nél képzelheted mi kellemes a satu.. az a csoda a láncot nem tépte szét
mert nem olyan híres ami most rajta van. hát szerencsére csak 1km-ert toltam..
meg volt már olyan is hogy a lendkerék lelazult.. nem is csodálom ... ahogy én használom..
mikor megvettem másnap full motorgenerál.. azóta ilyen apróbb probblémái voltak..
(főtengelyhajtókar,csapágyak,perselyek,tűgörgős csapágy,lamellák,és gyűrűk) gyári dugattyú van még benne és az órába 32000km-er van.. és már ugy vette meg az előző gazdája hogy nem volt jó az óra..
nah akkor mennyit mehetett már ez a dugattyú?:D és még midnig megy és 105km/h a vége 50-es..
Hát olyankor "csak" elmegy a kulung csak mert nekem ki esett meg el is tört a csavar. Emlékezetes... úgy jöttem haza 15KM-t h nem álltam meg egyszer sem . Még jó hogy nem lakom nagy városban.
hááát zotya én sem értem miért áll neki valaki igy látatlanba széthúzn egy blokkot..:S ebből születnek a szar blokkok....nem lennék következő tulaj annál a motornál... meg azért nem húz meg rendesen valamit pl a kuplungot.. akkor ez megy mondjuk 150-et és szépen kilazul a kuplung netán be is áll.. 150 nél kellemes is:D én 90 nél jártam igy egyből azt hittem besült csak a kis kuplungállító kiscsavar kilazult és kiesett a deknibe..:D
Jupii örülök neked :) Szóval akkor jössz motorozni is? Hja, és csak neked, szívesen szerelek motort is bármikor :) Meg persze Elissának :) DE ha gyorsabb merészelsz lenni kanyarba... Akkor meg kell utána vígazstalnod :P
Drága jó anyám! Hogy itt mi van? A K életbe!
Lehet azért mert ma ismét egy évvel öregebb lettem, de ez már nekem sok!
Annyi idő alatt símán kicseréled a kislánckereket, amennyi idő alatt ide írsz.
Te meg tekergesd kifelé a csavarokat amik a blokk oldalán vannak (pézérmés csavarokat) és ha folyik az olaj akkor van benne ha nem folyik nincs benne. Aki meg azt sme tudja melyik a lendkerék az meg minek húz szét blokkot? Biztos jól fog sikerülni.
Én nagyából azért tom a mocc belsejét simson után szedtem először szét aprilia blokkot..
de gond nélkül sikerült a felújitás... nem nagy valami de ugy látom a 125-ös blokkja kicsit komolyabb(több fogaskeréék) azért meggondolnám hogy szétszedjek e egy 125 ös futura blokkot vagy vigyem el szerelőhöz.. attól félnék nemtudom összerakni szétszedni szét lehet akár mit pár óra altt..:D:D:D
Két dologban kéne egy kis segítség. Egyik nagy bajom, hogy a sebváltóm gondolt egyet és menet közben elfelejtett le vagy fel váltani vagyis nem engedte. Megálltam vele és amikor feltételezem lehűlt újra működött de csak egy kis ideig utána ugyan úgy meghalt. Hallottam olyat, hogy valószinűleg az olaj tűnt el belőle, viszont nem tudom, hogy hol tudom ezt a legegyszerűbben megnézni.
A másik kisebb gondom, hogy ki szeretném cserélni az első lánckereket viszont kellene egy kis segítség, hogy hogyan kezdjek neki.
Mindenkinek előre is köszi a segítséget.
A jobb oldali képen, a háttérben, amit bekarikáztál! Az a lendkerék, rajta meg a fogaskoszorú! Megjegyzem jó vagy, hogy szétborítod a nélkül, hogy tudnád mi mi, és mire kell rajta!
igen , a fogaskoszorút lehet látni egyből ahogy leveszed a müanyag burkolatot , A fogaskoszorú rajtavan a lendkeréken . és éss éss hát szóval , jól mondja a kolléga!
egyébként az önindító miatt kérdeztem, mert elvileg ha van fogaskoszorú akkor 25 ezerrel olcsóbban lehet bele rakni az önindítót a gépbe
azthiszem
köszönöm