Esélytelen! Nekem a futurám egyel újabb kiadás, és 1991-es.
Egyébként semmi bajság nincsen belőle tekerj ki a garázsba és nézd meg h mi van a felnibe ütve? Olyan 90-91 lehet, egy karikába valamelyik küllö belső felén.
Én kötözködök?
És téged idegesít?
Figgy ha én kötözködök az nem ilyen hangnemben zajlik, az estelges kellemetlenségektől akarom megmenekíteni, avval, hogy mi miért van. Olvasd már el, mit írtam senkit nem hülyéztem le, de az ökörségeket nem szeretem. Láttam már olyat aki hallot olyanról aki ismert olyat aki húzott már szét aprilia blokkot. Egyébként nem nyomtékkulccsal a kezemben születtem; és messze sem mondom hogy értek hozzá. De ha azt hiszed, hogy mókás dolog széthúzni egy blokkot azért mert még sose volt széthúzva tőlem aztán... CSAK UTÁNNA NE HALLJAM HOGY JAJJJ MI LETT VELE, MEG EZ A DÍGÓ SZAR....
Tévedés! Nem "92-be kezdték gyártani a Futurát, hanem "92-be fejezték be a gyárását! "90-"92 ig van futura... "92-től jött az RS, mi több, "95 be már az RS is az újfajta lámpával készült, nem az első széria, azaz a futuráéra hasonlító trapézlámpával, hanem újabbal! Szóval a tied se sűrűn "94-es...
Tényleg nincs "94-es Futura.. De nem is ez a fontos, sokkla inkáb, hogy miért akarsz vízpumpát cserélni? Mert annak maximum a szimmeringjei lehetnek oda normális használat esetén....
96ig gyártották a futurákat attol hogy 92től kezdték el a gyártását ennek a modelnek nem azt jelenti hogy egy évig gyártották , enyém is 94-es évjáratu...
zotya neked muszáj mindenkibe belekötni vazze?
már engem idegesít...:
most ha valaki nem ért hozzá nem kell egyből nekiállni..
te ugy születtél gondolom hogy az af1 blokkot 2 évesen összeraktad...
Semmivel sem kapsz nagyobb képet a kopottsági állapotáról ha széthúzod, mintha csak leszeded a hengert. DE NEM VITÁZOK! Mindneki a saját szerencséjének a kovácsa! Csak tanácsok voltak amiket nyújtottam volna. Egykettőt láttam már, és eléggé sokat szívtam is velük...
oké én tartom magam ahoz hogy megcsináltatom én köszi amúgy néztem már a hírdetésed a képesmotoron... a másik meg azért szeretném széthúzni hogy kapjak 1 képet a kopottsági állapotról ha meg már széthúztam akkor már föl is újítom...
Nem ugattalk le annak ellenére, hogy eléggé olyan szagú volt a hozzászólásod, hogy értessz mindnehez, mégsem tudod mi merre hányméter! Amit még nem cáfoltál meg.
Csak azért ne húzd szét a blokkot mert 35ezer van benne. Ha a hüvely elkopott akkor nyilván már cseréltek benne dugót. Egyébként 2ezer ft a pósta, de ha kell akkor azt állom én, tehát ezen sem veszünk össze. Egyébként nem a présgéppel van baj, hanem az ablak vágással...
De már egyszer mondtam másnak, hogy nem erőszak a disznótor!
héjj nyugi én tudom hogy ha a perszely elkopott akkor a dugó is elkopott meg a gyűrű is de van itthon alig használt dugóm a másik meg hogy nem én perselyezem hanem perselyeztetem nem tartok itthon prést... a másik meg hogy kecskemét nem itt van a postaköltség meg kb annyiba kerül mintha elmennék érte és annyit meg nem szeretnék ráfizetni... és a másik meg hogy szért szeretném szétszedni és felújítani mert még nem volt széthúzva a blokk és igen csak 35000 fölött van a kilóméterórába
30 a hüvelyezés, és 20-25 a dugó bele!
Főtengely csapágy 11-12, szimering 3, tömítések megint csak nem 2 forint.
Akkor gyűrűzd meg okostojás! Ha ennyire értessz hozzá miért itt vagy miért nem nyitottál még motorszerelő műhelyt? De ne hazuttold meg egyik szavaddal a másikat.(hogy úgy csinálod meg mint magadnak) Meg lehet gyűrűzni de az kókány munka és semeddíg sem fogja bírni ha a gyűrű elkopott akkor a dugó is elkopott stb.
nem kell nekem új meg 45 az kicsit drága is lenne én csak 1 kb árat szeretnék mert majd télen felújítom és jövőre úgy is nagyobb katba lépek és eladom de úgy szeretném megcsinálni hogy mintha magamnak csinálnám szal nem szeretném ha elbaszódna meg ilyesmi és inkább megperselyezetetm magam jah és kimaradt kuplunglamellák mennyibe kerülnek?
Viccet féretéve nem eladó (hacsak nem adsz érte annyit amennyit írtam). Úgy néz ki hogy ez a gép lesz egy darabig amíg nem gyűjtök össze egy másikra pénzt. Meg kell tanulnom még kimotorozni ezt a gépet.
Egyébként semmi bajság nincsen belőle tekerj ki a garázsba és nézd meg h mi van a felnibe ütve? Olyan 90-91 lehet, egy karikába valamelyik küllö belső felén.