Nyomtatsz hozzá egy számlapot és az eredeti fölé rakod. Mondjuk jobban jársz egy 100-as lappal ami arányosan van elosztva és akkor minden érték dupláját veszed.
Nekem tetszik ! csak a nyilak legyenek a kék rész szélével párhuzamosak , .. meeg ha a nyilat odarakod a tankra , akkor a tank felülete miatt összavissza fog neked állni , ahogy járkálsz körbe a mocc körül , rakd feljebb vagy valami :D Szigszallaggal megtudod mézni h a majdani matricák hogy mutatnak a helyükön! .. De tényleg jó az ötlet ;)
/ a fekete nyíl helyett fesd feketéra a tank tetejét meg perpemét Csak ugy meg már sok a fekete , na jó nem magyarázok , nincs szépérzékem /
Ennek a MODnak (most én itt rajózok hogy ugybeszélekmintha ... ) Tehát ennek az átidomozott drágaságnak miből van a farokidomja ? http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=72005
Valaki segítsen ! nekem is kell ilyen ! :D Légyszi segítsetek! Ha tudjátok h hol lehet venni ilyet azt is megköszönöm !
akinek van 70-es vagy 80-as polini,malossi vagym,DR hengerje szettbe az szóljon
főtengely is érdekel polini vagy prox hajtókarral..vagy gyári polini ,malossi,vagy DR
és valami karbiis jólenne.. meg valami sportkipufogó aki túd olcsón.. az szóljon..
Elvileg egy lánckerék cserét terveztem,de a kalapács nyomok már nekem is megvannak,de le***om,ha egyszer lejön akkor majd lefestem- Csak jönne már le! Egyébként a csavar nekem is feleslegesnek tűnik.
De ugye nem CSAK azt az öntvényt akartátok leszedni?! Mert az ált. hozza magával a lánckereket is... (aztán szépen szét lehet őket szedni...)
Én jelenleg azért nem akarok hozzányúlni az enyémhez, mert a festés miatt kalapáccsal kellett már ráverni is a tengelyre... Szerintem anya sem kellene nekem, mert az az Istennek sem fog onnan mozdulni ebben az életben...
Sziasztok!
Van egy eladó AF1 Futurám. Kitűnő állapotban, nagyon sok új alkatrésszel. Ha érdekel valakit, vagy tudtok olyat akit érdekel, akkor a 20/9187-842es számon adok bővebb felvilágosítást a motorról, vagy a dadis@freemail.hu-n!
Üdv
Én nem tudom h perselyezték e már vagy honolták-e már a mocit, me az enyémbe még csak 18,5ezer km van szal szentem még gyári dugó...1,5 évig állt mielőtt megvettem és sose vót szar a km óra spirál. Meg akitől megvettem boltba járt vele majd leszarta.
Ugyan ebben a cipöben vagyok Elkezdett csörögni a gépes és tegnap szét is kaptam de a dugóm az kuka Fötengö meg a hajtókar szerencsére bivaj szal csak dugót kell cserélnem De a hengeremben van egy persely nem nicasilos igy lehet furni meg hónoltatni is
Mennyinek kéne legyen a komressziónak a hengerben? Tudtommal 12 körül van de, neten láttam oat is h 14,5-15 bar . Tegnap mértük meg és 7,5... szal naon dugó-gyűrű csere szaga van a moccnak . És annyi elég ha csak dugó gyűrűt cserélek vagy perselyezni is kell?
sziasztok!
azt nem tudjátok hogyan lehetne megoldani, hogy a 200as órámat valahogy 120asra átfabrikálni? Mert nem akarok venni 20ezerér 120ast? Valami egyszerű megoldás létezik?
R6 farokidomnak tűnik.
/ a fekete nyíl helyett fesd feketéra a tank tetejét meg perpemét Csak ugy meg már sok a fekete , na jó nem magyarázok , nincs szépérzékem /
MSN : vpdiesel@freemail.hu
előre is köszi
Valaki segítsen ! nekem is kell ilyen ! :D Légyszi segítsetek! Ha tudjátok h hol lehet venni ilyet azt is megköszönöm !
főtengely is érdekel polini vagy prox hajtókarral..vagy gyári polini ,malossi,vagy DR
és valami karbiis jólenne.. meg valami sportkipufogó aki túd olcsón.. az szóljon..
ez a melom
szolj ha kell vmi...
már festőnél van.. csak a kék jó lesz e igy bele?
vagy hogy kellene megoldani matricák?
vag y valami?
Én jelenleg azért nem akarok hozzányúlni az enyémhez, mert a festés miatt kalapáccsal kellett már ráverni is a tengelyre... Szerintem anya sem kellene nekem, mert az az Istennek sem fog onnan mozdulni ebben az életben...
Van egy eladó AF1 Futurám. Kitűnő állapotban, nagyon sok új alkatrésszel. Ha érdekel valakit, vagy tudtok olyat akit érdekel, akkor a 20/9187-842es számon adok bővebb felvilágosítást a motorról, vagy a dadis@freemail.hu-n!
Üdv
Sajos van egy futura nálam pont ilyen gyíkkal.
azt nem tudjátok hogyan lehetne megoldani, hogy a 200as órámat valahogy 120asra átfabrikálni? Mert nem akarok venni 20ezerér 120ast? Valami egyszerű megoldás létezik?