Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tele van loveval jo nagy árat mondj neki
Attól függ mennyi pénzed van
Adee!Nem eladó a sport pro?
ez az...az pedig elég szép fogyasztás!
Igaz akkor a powerszelep nemnagyon pihent
az csak 6,6666666l/100Km
Hát nekem volt olyan h. 30 km en megvett 2 litert :S
nekem is kisújjal jön le
hozzám ugy került hogy még biztosító se volt benne
és az anyát kézzel tekertem ide oda:D
mikor megvettem akkor nap motoroztam hazamentem akkor vettem észre:D
mondom jól van az majd a kerék megelőz:D valamerre:D
Hát köszönöm a segítégeteket! Szerintem a 7végén neki futok még egyszer és majd kideül,hogy skierül e! Mégegyszer köszi!
Nekem nem kellett. Levettem az anyát a két alátétet és lejött. Ha a másik oldalon leszedem a kereket, és a féknyerget akkor kiesik a tengely a féktárcsával együtt balra.
RÁ SZOKOTT AZ SZÉPEN GYÓGYULNI! Nekem is mókás volt leszedni. DE kitartással lejön az. Én 4szer fogtam hozzá. De volt betyár úúúristen... amire lejött.
A másik oldalon nem kell valamit leszedni kilazítani vagy valami?
Hát nekem lecsúszik kisujjal. Az egy bordás tengely amin rajta van. Még csak nem is kúpos vagy valami.
Könnyen kellen lejönnie? Csak azért kérdezem,mert ketten ütöttük kalapácscsal,de 3mm-t mozdult mindössze! Az előző tulaj elvileg nemrég cserélt rajta láncszettet,de komolyan mondom,hogy elképzelni sem tudom,hogy hogyan sikrült neki!
köszi! egyet vissza olvasnál?
jaaa annak le kell jönni ha a csavart leszedted elvileg simán. Lehet hogy rá van rohadva.
Ezzel VAZZE (a csillag részével hozzáférsz, 30-as)
A csavart meg az alátétet le tudom venni,csak ami utána jön azzal nem boldogulok! Nem tudom,hogy hogyan kell leszedni azt az öntvényt a tengelyről!
amit sárgával bejelöltem azt szépen kihuzod az egy biztositó ..szeg !?!?
és egy krovával szépen lecsavarod a kerék forgásának ellentétes irányába..
Crova!
Sziasztok.
Valaki el tudná árulni,hogy a nyillal jelölt valamit hogyan lehet leszedni? Mert gondolom lánckerék cseréhez le kell szedni.
hát attól is függ hanyashoz?
125?
50?
és mi kellene?
Nikky thx ari vagy....a te géped is csinos darab széles utat
hali

tudna nekem valaki szerezni AF1-hez blokk alkatrészeket?
vagy ajánlani ahol olcson be lehetne szerezni

sürgős lenne előre is köszi