Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Beszéltem már velük de nekik sincsen sajnos...
Próbálkozok de nem nagyon találok:(
Én is itt vettem a dugattyúmat, mindig van nekik minden, és nagyon jó áron... (100X olcsóbb, mint az Italmondo)
www.pinkmotors.hu itt próbáld még meg
De azt nem lehet
Kész vagyok!
Italmondon nincs dugó,
felhívtam őket, nincs nekik már vagy fél éve....
Gyűrű van, de nemtom elég-e....
Azt mondja vmi Malossi tuningszettet tud majd adni augusztusban vmi ötvennemtomhány ezer ft-ért
0,07 lehet maximum a dugó és a henger közti hézag....
Remélem elég csak a gyűrű. ha nem akkor gáz van
dugószett csere az ideálisabb
Okés, megkérdem!
Közben egy barátom azt mondja h NiCaSil henger van rajta....
Akkor csak gyűrűcsere?
Fúrni tuti nem kell de akkor lehet dugót sem kellene cserélni,
csak ha leégett nem?
Addig is megkérdem az italmondot van-e valamilyük
Amúgy a gép külsőleg készen lett, némi-nemű apróbb alakítás lesz még rajta...
S íme néhány kép: (jah, amúgy füstöltem gumit is (először életemben :P), és este a neonokkal nagyon megcsodálták... Teszek fel egy képet, de azt nem én csináltam, szóval nagyon szar lett )
Megjártam Zalaegerszeget... Iszonyat jó volt, mind a motorostalálkozó, mind az út, mind a vas... (Utóbbit nem is bírom dicsérni mert hátsó fék nélkül sem keveredtem vele semmilyen bajba... )
De basszus, hazafelé több helyen majdnem felkapott a szél... Egyenesben is dönteni kellett, plusz csúnyánm riszálta a seggét... Nah, mindegy... épségben, egészségben itthon, durván 500km út után... :)
köszi! ;)
nézd meg h nem e lazultak fel a blokktartó csavarok, akkor szokott még nagyon rezegn meg zörögni
csáó
egy olyan kérdésem lenne hogy pár napja érdekes hangot vettem észre mikor motoroztam eleinte csak picit zörgött ---- egyre jobban zörög ! alacsoy fordulatom is hallatszik utánna 3000 4000 fordulaton semmi és utánna negint zörgős hangja van ! lehuztama hengert dugó gyűrűk rendbe ! A főtengely fel és le nem kotyog jobbra balra van kb 1,5 1,5 mm holtjátéknak kell is lenni igaz? blokk bal oldalát is lehuztam ott is minden rendbe ! váltónál elvileg nem lehet ilyen probléma ! ne tudom mi lehet ha esetleg voltatok már igy és tudnatok segíteni ötleteket irni megköszönném !
plusz adok hozzá egy komplett váltót mert valamiért a 6-at nehezen és van amikor nem is szedi. Ez a motor nem kókány. Mindenből a legjobbat kapta olajzás kikötve, de adom hozzá mindenestül. Csak én magamban jobban bízok mint a pumpában. Hívj fel, és megbeszéljük amire kiváncsi vagy!
Ebben nem fogsz csalódni.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=74691
Az enyém rendszámos!
a problémámra tudna vki okosat mondani?
ne a honlapját nézd mert ott szinte semmi cucc nincs kirakva., telón kell érdeklődni úgy mindenük van főleg apriliákhoz.
hát azu italmondon ahogy nézegettem csak 50esekhez van dugó meg gyűrű. Meg télleg az miért van h ha hideg még a motor ako van alapjárat és kurva jól megy, de amiko bemelegszik üzemire alapjárat se lesz meg csak pörög a semmibe és nem megy?
Bocsi engem csak rendszámos motor érdekelne.
hívd fel italmondot , bármilyen méretük van.
Hááát..nemtom
Italmondon csak egy méret dugó van.
Itt fehérváron meg azt sem tudják mi az az Aprilia bolt. volt csak megszűnt.
Fél mm annyit számítana neki? És honnan vegyek akkora dugót ?
Bonyolult kérdéskör, gondolom látszik hogy nem kellett még ilyenbe bonyolodnom
És szted ha nagyobb gyűrűt raksz rá és felfúratod nem fog lötyögni a dugó? Ha fúratsz akkor cserélj dugattyút is meg gyűrűt is.
Nézem lehet hozzá italmondon külön a gyűrűt venni 47, 47.5 setb méretben,
de dugó csak az alap. Ezek szerint lehet hogy dugót nem is kell cserélnem csak
gyűrűt rá és fúrni? Fél militvel nagyobb gyűrűt elvisz még a dugóm? szted?
zotyáét vedd meg és nem lesz gondod