Aki még most sem tudná esetleg h mien AF1e van és h mien évjáratú 100%-ra annak itt van egy oldal. AJÁNLOM MINDENKINEK OKULNI! http://www.solo2tempi.it/galle...
Én sem azért mondtam, hogy leordítsam a fejedet.
Egyébként tudok neked segíteni láncszett ügyben, RMC-ből vagy az első vagy hátsó, És lánc meg a parillából valamint valamelyik lánckerék van ott is. Postán is elküldik. Asziszöm valami 5papír körül van egy 520as DID lánc.
Tudod én optimista vagyok!
Nálunk, errefelé max simsonhoz lehet alkatrészeket kapni, kézenfekvő volt ez a topic az ilyen kérdéshez...
Akkor bocs, ha belegázoltam a lelkivilágodba ezzel a kérdéssel...
Jah bocsi ha valakinek van a polcon bontatlan új láncszett! Mert te biztos ismersz olyanokat akiknek kazalban van a polcon? mi? Én a boltban szoktam érdeklődni utánna nem a fórumon.
Nem tom mi a kifogásod az ellen h valakineki kell ideiglenesen egyszer használatra egy fogaskerék. Ako már szentem nem mind1 h veszel 1et egy ezresért, vagy veszel 1et újonnan 6000+forintért.
De pont jól jött hogy van 2 motor mert a 4. körben elestem az NSR-rel. És hazajöttem az apriliáért, amin állítgatni kell mert messze sem élvezhető volt amit produkált.
ezt h érted h csak 1 alkalomra kell? Annyit még bőven kibír csak el van kopva. Oszt mégis h gondoltad? Adjam el neked vagy adjam kölcsön vagy h? Nem vágom...
Akkor fúrás lesz
Mennyibe fáj kb egy fúrás? Valaki tudja?
Egyébként tudok neked segíteni láncszett ügyben, RMC-ből vagy az első vagy hátsó, És lánc meg a parillából valamint valamelyik lánckerék van ott is. Postán is elküldik. Asziszöm valami 5papír körül van egy 520as DID lánc.
Nálunk, errefelé max simsonhoz lehet alkatrészeket kapni, kézenfekvő volt ez a topic az ilyen kérdéshez...
Akkor bocs, ha belegázoltam a lelkivilágodba ezzel a kérdéssel...
Jó hogy van még olyan aki nem csak fikázni tud, hanem segíteni...
nem találtam a neten boltot ahol lehetne kapni, tud valaki címet ahol viszonylag ocsón árulják?
Van valakinek eladó láncszettje af1-hez?