Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A blokk rotax,a henger gilardoni!
Az a henger jobb oldalára van írva meg a henger fej úgy is aluminium ami azért elég fényes
Akkor okés De én se vagyok oda, ha vmi összevan gányolva... Csak igényesen
az enyém magátol kerékre áll egy kettőbe gyári áttétel mondjuk 80 kiló és komyoly tuning van rajta
Nekem csak egy alkalomra kéne ha a tiéd annyira jó nekem az iis megfelel
Am valaki tudna nekem tanácsokat adni, vagy ötleteket arra hogyan tudnék a kis AF1el kerekezni? me eddig akárhogy próbáltam nem sikerült. Én eddig így probálkoztam : egyesbe vagy 20al, kuplung behúz, felpörget, kienged. - erre csak megrándult a mocc. Majd ezt kombináltam azzal h miközben kilőttem a kuplungot rántottam rajta. - ez sem segített. Mi a hiba? Vagy rosszul csinálom?
A bőség zavara?
Melyik az amivel a legjobb időt futod?
A szerelőm rendelte valahonnan.Tényleg korrekt áron volt pedig gyári!
Természetesen nem!
Nekem is elől egy univerzális volt,mert oda az is jó csak a tákolást nem bírom.
gabi123 felvettelek MSNre. Enyém(NE RÖHÖGJ TÉLLEG EZ ) : okosfiu@vipmail.hu
én tudok neked vadi újat is, meg nekem van 2 db jó szolván használhatatlan ha kell . Am Debrecenbe az RMC Motor boltba vettem vmi 6ezerért asszem. De nézd meg itt is www.nagyvas.hu
Végre ránk virradt ez a nap is. De a dilemmámat mégsem tudtam megoldani. Mivel menjek pályára? AF-1, NSR? NSR, AF-1?
...hol vetted annyiért? Rólam 7500 pénzt gomboltak le érte.

Köszi, M.
póló+gerincprotektor+farmernadrág+kesztyű semmi több, de ez is sokkkk.
Na de neked nem is aprilád van....
Megvezettél
Akkor neked csudicsacsi a motorod mert a haverom RS125öse szalon állapotban volt 10, bejáratás után 11.
Nekem 13.5
holnap pálya, ott mi meleg lesz még árnyék sincs.
de ha beledöglök akkor is kibírom már nagoyn hiányzik a motorozás.
8 alatt már szar, fénykorába 10-11
De azért remélem ezt a "parasztozást" nem nekem szántad...
Csa ezt nem kellet furni faragni... Az elmúlt 5 évben ilyen volt benne...
Köszi!
azt nem tudod mennyi lenne az optimális?
körülbelül?
Már vettem bele féklámpa kapcsolót MZ-jét én is de megint eltört Nemtudom mibaja msot igy járok vele....
hát az már elég gyenge
hellósztok kellene nekem egy 46 fogú hátsó fogaskerék apr af1 sintesihez nagyon fontos lenne vagy egy cím is elég nagyon fontos kérewk mindenkit szóljon ha tud!4