Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ohh, köszönöm a gyors infót! :)

Tehát akkor Replica vagy Sintesi olajtartály eladó/cserélhető Futura tartályra!
Szia!
Mizu?Megvan még az AF1-ed?
Dugócsere előtt milyen figyelmezetető hangokat lehet hallani ?
A gépemből apró csőrgedezést hallok ha hajkurászom.
Mivel a télen mindent kicseréltem ezért csak a dugóra tudok gondolni,pedig azóta kb 3ekm-t mentem és mikor szét volt szedve akkor még a dugón látszottak a körkörös barázdák.
Ha hihetek az előző tulajnak akkor ebben a dugóban 8ekm-nél nincs több.Ennyi idő alatt elkophat?
Ez síntesié, vagy replicaé.. jó régi, mert még csak nem is átlátszó :)
Akkor jól sejtettem hogy az enyém nem hozzávaló, hanem valami más kókány megoldás (aprilia, de ezek szerint mégsem ehhez a típushoz való) :

Lényeg a lényeg, 92-es Futura 125 Sport Pro-hoz olajtartályt KERESEK !
node minek 150-es gumi? Iszen a 130-ast is úgy összehúzza a felni, hogy néha elgondolkodtam, hogy lehet nem hülyeség a 120-as rá.... Elvégre kanyarodni kell, nem keménykedni!
Lehet!
Nekem is ki van vágva a láncvédőből!
Sintesi-re? 150-est feljtsd el. KESKENY A FELNI!
A fututákon beleér a lácvédőbe.
A 140/60 így fér el!
Szerintem a 150-es is elfér,de visítva!
Ott a helye!
Én is mindig csak az 1. féket használom...utálom a hátsót....azzal csak majomkodni szoktam az esőben
nsremen egyáltalán nem használtam egyszer sem
Hali! Meg tudjátok nekem mondani h max mekkora hátsó és első gumit lehet felrakni egy AF1 Sintesire? Elől nekem 100/80-as van, hátul 130/70es. 150es jó peres gumma rámegy? Tapasztalatokat is várok.
annak ott is a helye a farokidom és a farokidom tarto váz között jobb oldalt
Estét kívánok!

A következő láma kérdésem lenne:

A olajtartálynak hol van a rendes, kialakított helye a vázon Futura Sport Pro-n? :S Az előző tulaj, mint utúbb kiderült, csak bepréselte a faridom és a váz közé, aztán elvolt, semmi csavaros rögzítés...

Előre is köszi!

gabi123
Az én mocimon meg kötegelővel volt fenn a hátsófék ! Nagyon műmájer volt az előző tulaj ...
De szerintem lehet anélkül is menni , én is csak egyszer egyszer fékezek azVal!
RAPO motorja láttán áhh Mien szép Kész...
Lehet az a baj,hogy darabokra szedted és az olaj be sem folyik a főfékhengerbe!
Ez esetben érdemes belefújni az olajat, mert hiába nyomkodod ha a vékony csövön nem jut le az olaj a karmantyúkhoz!
Csőcsere után előfordulhat,de persze ha átlátszó a cső akkor ez látszik!
...mikor vártam a tömítésre másfél hétig a hátsó főfékmunkahengerhez, akkor bizony csak első fékkel jártam. :) ...na persze nem ez a követendő példa. Annak mennie kéne, csak mindig legyen olaj a tartályban.
Fordítsd a féknyerget úgy h felfelé álljon a légtelenítője. Nem igaz hogy ennyire bonyolult. Öntesz olajat a tartályba pumpálod.... utántöltesz és a csövön mikor már nem jön buborék meghúzod a légtelenítő csavarját és kész.
Én tegnap 2 órán keresztül próbáltam, ma 3/4 órán keresztül, holnap meg viszem a Suzuli szervízbe, és szakival megcsináltatom... :) Le van szarva...
Csak az a gáz, hogy emiatt nemtom, hogy el tudok-e menni haveromékkal a motorostalálkozóra... (gagyi hátsófékkel nem igazán indulnék útnak...) Nah, majd meglátjuk, mi lesz... :)
Azért köszönöm az eddigi tippeket mindenkitől!
hali

van valakinek egy elado 125-ös blokkja ?

enyém galyra ment, legalább is ezt mondták...
sikerül az felszerelve is, csak karizom, meg türelem kell hozzá. :) :) ...én majdnem 3/4 órát cseszekedtem vele, pumpálgattam, pancsoltam, de sikerült. ..az első fék 5 perc ha volt.
..de leszedve valóban 1szerűbb.
Helló!
Nekem ugyan egy Futurám van, de szerintem ugyanaz a banán lengővillás az is. Ezen a hátsó fék légtelenítését nem felszerelt állapotban kell elvégezni, hanem a féknyerget levéve felemelni magasra, és akkor fog az összes levegő kijönni a rendszerből. Nekem így sikerült, próbáld ki hátha Neked is. Minden jót.
Fogok... Csak most nincs időm ilyen luxusra... Ha kész lesz, mindent, de egy napom van, hogy összerakjam... (És a hátsóféket lövésem nincs, hogy hogy légtelenítsem...) :(
Rakj fel képeket