felraktam a sarut és nem csinálta mentem és arra letem figyelmes hogy megy az önindító lehuztam a relléröl a vezetéket és abahagyta levetem a rellét megtoltam és mentam tovább így nincs vele baj csak induláskor meg kell tolni majd megnézem hogy nem a rellé zárlatos
Ne vegyél olyan löttyöt! Ez pici motor, kicsik a járatok, nem való bele! És nem kell szétszedni a mtoort egykis vízfolyás miatt! Nagyon jól kitalálták, a nélkül is szerelhető a vízpumpa! Max ha a blokkfelek közti tömítés KO, akkor kell szétdönteni! Találd meg a hiba helyét!
Hümm 125-ös aprilia Af-1 üzemi hőfoka 60-65 fok! RS-é 65-70! Szóval miről beszélünk? És ha vizes lenne a gyertya, azmár nagyon ciki! Eheti ezer helyen !Nézd meg, hogy a htő vizes-e, a blokk pisil -e elöl, mert ott van neki a hely, olajos-e a víz.. Ilyeneket... de tudod, segíteni neten.. Ha megmutatod, megnézem... És talán megtalálom... De ehhez Kezsthely, zeg ilyen körül kell lenned....
Nagyon kell másra a pénz!
Akit érdekel keresen fel telefonon
0630/6963423
tegnap megmértem a sintesi-nek a kompresszióját, és 10,8 lett. Az még eléggé jó nem vagy mennyi a gyári adat?
köszi
Nekem aszondták hogy ott elő szokott fordulni.