Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan minha nem kapna benzint
Milyen Sintesi, hülye vagyok, nekem Replicám van
Az is lehet hogy valami elromlott a motorodon...
motorom4-5ezermegy ha meghuznám megtorpan mi lehet a baj egyik napról a másikra?8ezerig felmegy és mintha leálna viszengedem a fordulatot és megy
SŰRGŐSEN ELADÓ A FUTURÁM!

Nagyon kell másra a pénz!
Akit érdekel keresen fel telefonon
0630/6963423
Hehe ez jó volt !
Basszus Zotya, ne vezesd már félre :) Ilyen hülyeséhget, hogy motoroboltba lehet kapni alkatrészt! Irgumburgum
sziasztok!
tegnap megmértem a sintesi-nek a kompresszióját, és 10,8 lett. Az még eléggé jó nem vagy mennyi a gyári adat?
köszi
Motorosboltba próbáltad már?
Nekem aszondták hogy ott elő szokott fordulni.
a fogaskerekem kopot a láncom megvan nyulva nem tudtok valami helyet mondani ahol beszerezhetem?
szétszedtük a rellét és a 2 szegecs ami indítja az önindítót az egyik le volt lazulva
Annyi volt a gond, hogy nem értem rá elvinni műszakira.
A relléd gumi bakon ül fel vagy érintkezik fémmel? Ha igen akkor szigeteld már körbe és próbáld ki úgyis.
MEg első körben nézd át az összes csőcsatlakozást,igazítsd meg és húzd rá a bilincseket,ha gáz
az a poén hogy 2 napja meg ma is menet közben kapcsolt be
felraktam a sarut és nem csinálta mentem és arra letem figyelmes hogy megy az önindító lehuztam a relléröl a vezetéket és abahagyta levetem a rellét megtoltam és mentam tovább így nincs vele baj csak induláskor meg kell tolni majd megnézem hogy nem a rellé zárlatos
Ne vegyél olyan löttyöt! Ez pici motor, kicsik a járatok, nem való bele! És nem kell szétszedni a mtoort egykis vízfolyás miatt! Nagyon jól kitalálták, a nélkül is szerelhető a vízpumpa! Max ha a blokkfelek közti tömítés KO, akkor kell szétdönteni! Találd meg a hiba helyét!
Hümm 125-ös aprilia Af-1 üzemi hőfoka 60-65 fok! RS-é 65-70! Szóval miről beszélünk? És ha vizes lenne a gyertya, azmár nagyon ciki! Eheti ezer helyen !Nézd meg, hogy a htő vizes-e, a blokk pisil -e elöl, mert ott van neki a hely, olajos-e a víz.. Ilyeneket... de tudod, segíteni neten.. Ha megmutatod, megnézem... És talán megtalálom... De ehhez Kezsthely, zeg ilyen körül kell lenned....
Mennyi a gyári üzemi hőfok? Nem biztos,hogy rossz a 80,nálam már 65 foknál nyit a termosztát és 60-70 között jó
na de most mek alszok mert 2kor feküdtem le 7kor meg kelltem mert meló és holnap is meló jóccakát mindenkinek!
Arra is gondoltam h lehet h csak egy "O" gyűrű van kész a szivattyúban...de ki tudja...majd szét lesz kapva a kicsike
okok hát majd valah meglesz!majd veszek azt a löttyöt amit bele kell önteni és betömi ha pedig nem válik be akkor új hűtő vagy nem tom vagy szerelő!
kármi! ki kell deríteni, hol megy el a víz!
Köszi már megtettem és nem szoval szerintem nem hengerfejes....de az is meglepő h nem melegszik 80nál feljebb...szoval télleg nem tom!tudtok segíteni?
Szedd ki a gyertyát nézd meg h nem vizes-e.