Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindennek vannak hibái és előnyei. Rendszeres karbantartással és odafigyeléssel meglőzhető bármi.

Vedd meg az enyémet az rendbe lett rakva az utolsó csavarig!

http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=74691
volt biza
Az én exmocim olyan volt
hali
nézegetem az af1 futurákat
milyen megbízhatóak?
általában milyen hibái vannak
köszi!
Üdv!
Tud valaki használt, olcsó első gumit az af-1 replicámra? 100/80 R16-os a gyári méret.
thx
az érdekes, nincs róla képed? mert replicából nem volt berugókaros, nem tudok róla , de jó dolog az a berugókar, ha lemerül az akksi akkor is beindul
Sziasztok! Van egy eladó AF1 sintesi 125/50. IR.ÁR: 250000 HUF
akit érdekel, hívjon!:30/5502378
Sziasztok!
egy 92-es 125-ös replicám van, berugókaros és nem tudom, hogy bele lehetne e tenni egy önindítót a váltó külső fogaskereke körül van egy nagyobb kerék és arra megy a berúgókar
a blokk világos szürke mindkét oldalon és a henger sárgás szinű
légyszives segítsetek
asszem más volt a műszerfal, a nagy lámoáson lehet még volt benzinszintjelző vagy mi
Lehet gyertya, elektronika meg még egy pár dolog de szerintem a többiek biztos tudják!
Sziasztok az mitől lehet, hogy eddig 6-7 ezres fordulat közt torpant meg a mocim (nagy gáznál), most meg pont mikor nyit a power 8 körül?
Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv,
az érdekelne, hogy milyen eltérések vannak a 88-as és a 90-es Replican. Azt tudom, hogy talán 88-ban kezdték gyártani és akkor még nagy lámpákkal, de más lényegi eltérés van?
...mármint lefolyni a tölcséren és a benzincsövön bele a váltóba, mivel én éppen feltöltöttem. ..egy fazékba mégsem rakhattam oda. :)
U.i. = ugyanilyen, nem pedig utóirat...
Télleg jó, a tiéd is, meg az is, amit ma láttam egy hatszázas Yamahán... U.i. fekete, dupla "spot"lámpás ... Hajrá!
AZ JÓ.
Sziasztok!Kb. 1 hónapja van meg az Af1 em , 34 es karbi van rajta, megy mint a bolond, és azt akarom tőletek megkérdezni, hogy akinek közületek 34 es a karbija annak hanyas a főfúvókája? Mert az enyém 150 es, csak viszonyítás képpen kérdezem!
csáo! Mitogerit ismered? (Ha te nem, akkor mások innen biztos!) Neki biztosan van... De főtengely minek? Nem elég a felújító készlet csak?
Nekem meg amikor egy gyalogos hazavágta a műszerfalam, akkor egy sima Futura-éval pótoltam.. És eddig semmi baj nincsen vele...
javaslom a csapágyboltot... Garantáltan van 6206 -os csapágyuk, és 28x38x7 -es szimmeringjük.. válogathatsz is...
Szevasztok valaki nem tudna nekem segiteni hogy honnan lehet szerezni af1 125 ös sport pro hoz főtegelycsapágyat és szimeringet?
jah és még egy müszerfal is kellene mert sajnos egy villanyoszlop befalta
ide irjatok : passat.@freemail.hu
vagy mégjob ha valaki tud segiteni és felvesz msn re:martin.katona@hotmail.com
Nagyon fontos lenne !előre is köszi
Ezerköszönet!
Meddig van rajta műszaki?
0630/6963423
ELADÓ a futurám!

Aki szeretne egy nagyon jó apriliát. Annak nem kell keresni itt az enyém! SZÉP motort könyű csinálni de jót nehéz, na nekem azt hiszem sikerült.

Tehát a motor szezon elején /májusban/ kapott új hajtókar csapágyakat, csapszeget, valamint egy RS hüvelyes henger van rajta Vertex egy gyűrűs kovácsolt dugattyúval, a motoron 34-es karburátor található, polini komplett kipufogó rendszerrel, új fém fékcsövet tettem rá valamint előre új fékbetétet. A motorhoz tartozik a gyári lánykerék és egy kissebb, valamint jó állapotú slick gumikkal van szerleve a motor. Jó láncszett van rajta O gyűrűs láncal. Az ára 330ezer forint.

/rendszámos de nincs műszaki rajta/
Van aki úgy van aki nem. És szerintem 3 oldalnyit összetudnánk írni, hogy melyiket miért.
Jaja! Ismerős a dolog.
NEM KELL AZ EGEKBE MAGASZTALNI TROJÁK URAT!
És pont.