Sziasztok!Ajjajjj szerintem baj van elég nagy baj most vettem ugye Sport pro-mat és eltünik a víz a kiegyenlítő tartályból....de nem megy feljebb 80foknál a víz....mi lehet a probléma?
tanksapkához és úgy egyébként nem jó a sziló, mert a benzin oldja!próbáld meg a tanksapka peremgyűrűjét összébbnyomni egy fogóval,hogy jobban szorítson,hátha segít, vagy tömítő gumi csere.
Hogy az akku miért szállt el, foggalmam sincs! Talán itt volt az ideje, vagy cellazárlatos lett.. Hogy miért nem áll le, az egyszerű! Ezeknek a gyújtását valójában nem ráadod, és leveszed, hanem mikor lekapcsolod, letesteled a trafó tekercsének mindkét kivezetését, és nem lesz szikra. Na ha ez a testelővezeték elszakad, vagy valami miatt nem vezet, akkor nem tudod levveni a gyújtást. Ez pl 125 ösön azt jelenti, ha minen kábelt elvágsz, ami a gyújtáskapcsolóba megy, már rajta is a gyújtás, csak az elektromos kütyük nem mennek, de a motort simán be tudod tolni! Szóval valószínűleg ez a vezeték nem vezet valami miatt!
AF1-nek milyen a váltója? Felfelé 1 a többi lefelé? Azért kérdezem, mert az ETX-em új blokkot kapott csak azt nem tudom, hogy milyen Apriliának a blokkja.
Üdv mindenkinek !
Lenne egy kis gondom az első fékem már egy idelye szarakodott gondoltam szétkapom megnézem mi lehet a gond , a fékolaly nem szivágott sehol se , szétszedtem meg tisztogattam átmostam a járatokat aztán osszeraktam , és most szarik fogni mikor pumpálom hogy a levegő kijöjjön nem akar sehogy se felkeményedni.Valahol levegő mehet a rendszerbe?De hol a fékcső jó a főfékhengerre gyanakszom de az olaj nem fojik sehol sem.
Ha leveszed a bal oldali oldalidomot a duda környkén de ha elindulsz a kábeltől ami az önindítóba érkezik biztos megtalálod. Egy lekerekített szélű fém dobozka kb 6x4cm-es.
50ccm-es AF1-t gyártottak 4 sebességesbe is?
Ő az én szerelmem Tudja vki, h konkrétan milyen típus?
Előre is köszi!
Andi
Lenne egy kis gondom az első fékem már egy idelye szarakodott gondoltam szétkapom megnézem mi lehet a gond , a fékolaly nem szivágott sehol se , szétszedtem meg tisztogattam átmostam a járatokat aztán osszeraktam , és most szarik fogni mikor pumpálom hogy a levegő kijöjjön nem akar sehogy se felkeményedni.Valahol levegő mehet a rendszerbe?De hol a fékcső jó a főfékhengerre gyanakszom de az olaj nem fojik sehol sem.
merre találom meg az a relét?