Egy hülye kérdés: mindkét teleszkópban kell lennie rugónak? Most cseréltünk szimeringeket, és így jöttünk rá, hogy míg a baloldaliban a belső vékony szár nyomás esetén (ahogy kell) visszalöki magát, de a jobboldaliban ugyanez már nem történik meg (csupán csillapít az olaj miatt).
Ez így van megoldva, vagy az előző tulaj alkotott vele valamit?
Nem is kerültem sorra mert fél ötkor már én voltam a 16. és egy nap 15 műszaki készülhet el. Ezért nem is kell nekem műszaki ma este visszaalakítom. És NOT FOR HIGHWAY USE. Egyébként sincs értelme utcán motorozni, pont elég volt az a 20km amit ma is mentem egész úton anyázás, a jó utak miatt.
Tudom, nem éppen ez kell neked, de gondoltam, hogyha már itt tartunk a lánckerekeknél, meg áttételmódosításnál, akkor belinkelem ezt: Total Bike - Áttételmódosítás
Köszi a segitséget majd beszélek Trojákékal elég jól ismerem öket,
esetleg valami nagyob gépét nézek bele aminek jo a mérete.
A bontotol azért félek mert nem látok bele és lutri hogy medig birja.
Szabadidőm az van annyi h ilyenekre ráérjek meg szeretem is szerelni. Legalább már tudom h jön ki. Meg kényelmesebb volt így megtisztítani csak még szimeringem nem tudom honnan lesz.
Meg 125-ös gépek 600-asok meg a többi, tehát mindenféle gép előszokot ott fordulni.
Ez így van megoldva, vagy az előző tulaj alkotott vele valamit?
THX
Csak az eső ne essen, és szikrázó napsütés legyen!
Nem is kerültem sorra mert fél ötkor már én voltam a 16. és egy nap 15 műszaki készülhet el. Ezért nem is kell nekem műszaki ma este visszaalakítom. És NOT FOR HIGHWAY USE. Egyébként sincs értelme utcán motorozni, pont elég volt az a 20km amit ma is mentem egész úton anyázás, a jó utak miatt.
Sikerült a műszaki?
Örülök hogy tudtam segíteni!
Mindegy, ez az én véleményem, remélem, hogy lesz egy jó rugód, vagy így - vagy úgy... :)
birddd@vipmail.hu
esetleg valami nagyob gépét nézek bele aminek jo a mérete.
A bontotol azért félek mert nem látok bele és lutri hogy medig birja.
Jó neked hogy ennyi szabadidőd van!
Mintha a helyén nem lehetne olyanra elmosni hogy spagettit ehessél róla....