Hát én nem is tudom h mit mondjak! Én nem tudom megérteni h h bírtok igy elbánni egy sport pro-val...már többet is láttam h kibaszottul senki sem becsüli meg azt a motort.....nem érdekel az senkit h összesen 300van a világon belőle?mi?
Osztrák? Az X ha nem uniós akkor kell fizetned áfát is rá. Regadó évjárat alapján de bárhogy számolod, 100papír alatt nem úszod meg sehogy. Kell a régi forgalmi engedélye a számla amit kinn csináltak róla meg még egy marék papír.
Vedd meg az én Futrinkámat.
Jahj és töltsél fel képet az adatlapodra. PLEASE! Szeressük a motors lányokat!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Találtam 1 mocit,(af1) osztrák papírokkal... Mi kell hozzá, h itthon tudjam használni? És kb. mennyibe kerülhet ez az egész cucc, míg elintézem?
Úgy tudom, h 50-es gépekhez nem naon kell semmi. Állítólag csak biztosítás.
Most keresem első motorom
jó lenne, ha vki tudna válaszolni
Én még sosem voltam pályán! Kecskemét hozzánk 40 km. Azért messzebb van. De majd hátha összefutunk! :) Jó a fejidomom? remélem ez lesz rajta.. Megyek is aludni! Jó éjt!
Nem annyira gyors pálya meg ha gyorsabb majd meg előz előzést sosem árt gyakorolni.
Kevesen szoktak kijárni hétköznap szinte senkivel nem találkozom a pályán így meg viszont már unalmas egy kicsit.
És ki bánik el velük?
Amúgy nem csúnyák, nekem a Sport Pro jobban tetszik (elfogultsági alapon)...
De azért az a lila idom nélküli gép os nagyon belevaló
Nem megjátszani azt a poént hogy belevaló a lila gép.
Képet akkoris please.
Arra meg legyen a kinti szálma és/vagy vámpapír és ennyi. Szerintem.
Vedd meg az én Futrinkámat.
Jahj és töltsél fel képet az adatlapodra. PLEASE! Szeressük a motors lányokat!
Köszike
Tudnátok segíteni? Találtam 1 mocit,(af1) osztrák papírokkal... Mi kell hozzá, h itthon tudjam használni? És kb. mennyibe kerülhet ez az egész cucc, míg elintézem?
Úgy tudom, h 50-es gépekhez nem naon kell semmi. Állítólag csak biztosítás.
Most keresem első motorom
jó lenne, ha vki tudna válaszolni
(Tudom, hogy én vagyok a hülye, de ez nekem kicsit furcsa... Eredeti, vagy sufnitunning?)
Kevesen szoktak kijárni hétköznap szinte senkivel nem találkozom a pályán így meg viszont már unalmas egy kicsit.