Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen
biztos hogy 20 ezer?
Haverom vett neki 26 volt de az sport pro volt de szerintem egy 50esbe van 20!De a többiek biztos tudnak adni valami teló számot!
szevasztok!
aprilia futurába kellene nekem elsőlámpa kb mennyibe kerül egy ?(94-es)
foglalat nem kell az van!
vagyis rendszer!
Egyébként ha úgysem marad az AF-1 akkor meg nem mindegy hogy másnak milyen dob lesz rajta?
Akkor is elboltolhatnánk!
Majd lefotózom. Nem kicsi. De kókánynak sem kókány. Gyári.
...az én voltam. :)
A dolog még nem dőlt el, ma ugyanis megnéztem a GPZ-t és vannak nyavajái. Hétfőn beszélek a szerelőmmel, hogy mennyibe fájna a dolog (vezérműlánc, kormánycsapágy, stb, stb) és ha annyit engednek az árból, amibe a javítás kerül, akkor megveszem. Ha nem akkor marad az AF-1 és akkor érdekelne a csere.
Ez a nagy dob ez azt jelenti, hogy lent megy végig egy nagy, mint mondjuk egy MZ-nek? ...mert már láttam ilyen kupoffot AF-1-en, de azt hittem az valami kókány megoldás, mert nem volt sportmotoros jellege. ...vagy azért ez annyira nem nagy és az amit láttam mégis kókány volt?

M.
És ilyen szimmeringet nem lehet külön venni? Mert nekem ez adta fel és füstöl a powernél meg csupa olaj a blokktól kezdve a kipufogóig minden
köszi! :))))
Nem mindegy. Ki szeretném cserélni és kész.
Örülj neki, neked gyári kell nekem meg tuning.
És nyélbe is tudnánk ütni a boltot.
nem, az új rs 50eket is hallottam már ezt csinálni, nekem eddig mind2 rs ezt csinálta és semmi kopása nincs a lamelláknak.
Kész lett a telóm és zsír lett Thx Adee mégegyszer a segítséget
Nekem is csörög meg másoknak is.
íratkozz be a klubba Ez ilyen ezt kell szeretni.
A kuplung elkopását jelenti hogyha kiengedett kuplungnál csörög a motor ha behúzom teljesen halk?
Még mélyebben kellene hogy legyen a kormány mert így nehéz bedönteni. Olyan érzetem van mintha kicsúszna a motor. Mondjuk most jön új első hátsó gumi meglátjuk hátha jobb lesz! :P:P
Szia!
Miért akarod kicserélni?
A gyári dolgok a legjobbak!
Én is köszönöm az infot!
Talán lesz tükröm...
Sziasztok. Nemrég vettem agépemet, egy aprilia af1 europát. Most kezdem felújítani átalakítani de egyenlőre még csak ötleteket gyüjtök. Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne erre valami más tipusú kormányt rakni? lehetne egyáltalán valamit kicserélni hogy másmilyet lehessen rátenni?
Nekem van egy gyári rendszerem!
Gyári nagydobos aprilia rendszer.
Ja csak innen 220km De oda elvinni ahol nincs ismerös sztem nem jó ötlet.Itt meg vannak ismerösök szal ez biztosabb mégha megy egy kis pénz a zsebbe az se baj csak legyen meg a vizsga
...hát lehet, hogy akkor nem is kiváncsiak már a motorodra. Teszem azt a példa kedvéért. :)
...bár én is soknak találtam ...volna...
Pomázon senkit nem zavart a hangja. ...pedig már az Áprád hídtól hallhattak. ;) ...csak a fékem zavarta őket. :) ...szóval alapvetően nem rossz vizsgahely, ha van rá egy napod és nincs nyolcas a féktárcsádban. (mondjuk fogalmam sincs mitől lett az enyémben)

M.
Annyi csak nemkell
...csak legyen nálad mondjuk 25 guriga, csak a példa kedvéért. :)