Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nekem mit mondanának rá Majd Ráérek ezen törni a fejem mert 08.08-ig van még vizsga rajta De mindent meglehet oldani...Reméllem
Ezt:
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...

...újabbra sajna nincs pénzem. (Ehhez is mondjuk 180 körül kéne kiszállnom a kis piros szörnyetegemből)

M.
Oda vidd a mocit ahol nem kötekednek!
KPM-et felejtsd el,onnan engem is elzavartak a hangja miatt, pedig gyári dob van rajta!
Milyen kawat néztél ki?
GPZ?
Nemtudom mi lesz müszakin de majd megoldom
Én is tőle vettem az első tárcsát. Szinte új és csak 8eft körül volt!
...a hangját nekem nem nézték (én is attól féltem), be se kellett indítani, csak az első fék miatt húzták meg. Gondolkodom is, hogy ha megmarad cserélek majd valakivel gyári kipufrendszert, mert ez a sport cucc nekem alul nem elég nyomatékos ezzel a kis karbival. ..legalábbis remélem, hogy egy folytottabb rendszer alul kicsit erősebb lesz. ..mondjuk a hangja az állat. :)
Szia!
Azt mondják,hogy a friss aszfalt még egy picit csúszik.Kell egy kis idő amíg a gumik feltapadnak rá!
Alakul a kecskeméti gokartpálya hállelúja!
Inkább a hangjával lesznek gondok a műszakin.
neked így lecsupaszítva átengedik a gépet műszakin
Hehe, én most megyek hozzá, szombaton... (Központi rugóstagot veszek nálllla 8e pengőért...)
jó arc az öreg mond neki adsz érte 8 at
Igen köszönöm szépen, 12 ropi. Jövő héten megyek öblöt úszni, akkor odaugrom és elhozom. ..feltéve, ha holnap nem veszek meg egy 500-as kawát, akkor már az új tulaj szenvedjen meg vele. :)
...más szenvednivalója úgy sem lesz, mert az utóbbi fél évben minden ki lett rajta cserélve, szóval egyben van a gép, esztétikailag kicsit gázos (előző tulaj rendesen összekarcolta az oldalát, meg szedett-vedett csavarokat használt), emiatt kicsit nehéz lesz eladni, de majd meglássuk. (új csapágyak elöl, hátul, himbák, főtengely szimering, kuplung lamellák, telószimering, láckerekek és X-gyűrűs lánc, fékmunkahengerek, fékgomba és betétek, stb kb 150 rongy rá ment) ..aztán ha nagyon szar az a kawa, akkor maradok a kávédarálómnál! ;)

Üdv:M.
sikerűlt?
Köszönöm! Hívom is!

Üdv:M.
csáó!
Név: Troják Zoltán

Cím: 8417, Csetény, Rózsa út 20

Telefonszám: +3630/855-7633

Motorbontó: rengeteg alkatrész aprilia af-1 hez minden van nagyon jó árak vannak!
énis szereztem be nála pár cuccot első teló, főtengely
hivd fel van minden
remélem tudtam segíteni
postán elküld mindent (2000 ft ért)
90-es évjáratú 125-ös Aprilia AF-1 hez keresek első féktárcsát, ilyet:http://www.sportmotor.hu/img/m...
Olyat, ami nem üt, mert amiben pukli van, az van nekem is. :)

Köszönöm, üdv: M.
Most vettem a motort nemrég szal nemtudom Vagy 3 hónapja van meg csak
van
glaubpeti@hotmail.com
hátsó fogaskereket mikorvetted akkor csaka lánctányíért adják vagy hozzá van az a bura vagy az a kütyű a a fogaskerék elött?
magyrúl egybe van az ? a 7000 ft ba?
MSN-ed van?
Hátja
a képen ami fent van lehet látni elég öblös a láncx az is megnyúlott
Nekem rem még elmegy egy keveset de a lánckerék annyira kopott nagyon durva Lánc se kutya... Majd emgkapja az ujjat