Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én :P
ki volt ma piros futurával az UMSZKI -nál?:D
sziasztok!
nem tudnátok segíteni, hogy hogyan vakarjam le a mociról a festéket (eredetileg piros-lila-zöld)(most piros-fehér de nagyon csúnya (karcos,repedezik meg minden) alatta látszik az eredeti színe és azt szeretném felszínre hozni.
köszönöm!
És a vesevédő való valamire? Azt tudom, hogy hidegben hasznos, de amúgy? Felszerelés-vásárlás nekem is szükséges lesz, a farmerem nincs tele protektorokkal Igaz még csak háromszor mentem vele, mert még mindig nincs 100%-ban kész.

Kérdés!: Azt nem tudjátok, hogy tükröket és indexbúrákat honnan tudok szerezni?

(még nem végleges állapot a motor matricázása mert elkúrták a méretezést...)
Hát én ha csak túrázni megyek akkor veszek fel gatyát meg csizmát de városba csak kabát... Mivel sztem elég hülyének néznének...
hát nekem még nincs úgy cuccom.általában mindig hosszú vastagabb farmer nadrág,farmer kabát,bőrlesztyű,bukó.nekem most egyenlőre csak ennyire futja.tudom ha esek végem van.de ez benne van a pakliban.majd ha lesz pénz veszek felszerelést.
Intenzíven volt klíma...
Én most néztem egy fehér-piros perforált Spoolt...nem játék ez a dolog...
Vpdiesel, köszi!

Muszashi!
Nézd, értjük amit mondasz. Képzeld el amikor magamraöltöm a bőrruhát, 1,4mm vastag marhabőr, a gatya teljesen fekete, a dzseki fekete/kék, ergo szívja a nap sugarait rendesen magába. AMúgy mindíg össze van cippzározva a gatyám a dzsekivel. No a lényeg, én az izzadósabb fajtába tartozom, és mint mondtam, Z3hoz meg Af1emhez hasonlóan még a szomszéd utcába is teljesen beöltözök.
Nyáron városban vagy akárhol olyan szinten csurog rólam a víz, hogy el nem tudtam volna képzelni hogy ennyire lehet izzadni. A másik hogy néha igencsak meg-megszédülök a melegtől. De akkoris megéri, félek 1szer nem veszem fel, akkor lesz bajom!
Szóval ne törődj az izzadással, meg azzal hogy meleged van. Hidd el nekem is! De a kórházba nincs klíma! Fáj amikor beleég a farmer a bőrödbe. Sőt azis fáj amikor 80al felnyalod rövidgatya pólóban az aszfaltot (próbáltam régen..)
A lényeg :ÖLTÖZZ BE!
apriliaaf1em@msn.com
Hali! DC jó barát letöltöttem neked, ha adsz egy MSN-t átküldöm de ne számíts hipersebbességre
"nem mész gyorsan"-Attila esetében ez a fogalom azt jelenti hogy nem motorozik.hanem pl gyalogol
Meg a csaj se rossz benne
Na ja de nekem megér az a pár karc egy iylen kanyarodási élményt
Tényleg über fasza ez a zene!
A slick gumik összeszedik utcán az összes kavicsot és dobálják ahová jól esik nekik fényezést és matricákt nem kímélve...
Mondjuk ha nem mész gyorsan akkor a kavicsok sem okoznak bosszúságot.
Arrról meg nem is beszélve hogy csak kanyarodni akar a motorom a gumiktól...
...na igen, de én néha a városban (Júdapest) szuttyogok fél-egy-másfél órát, + hátizsák rajtam. A nap tűz, autók melegek, halál. 24 órás dezodor hiába, még a fejemről is folyik a víz.

...hozzáteszem, hogy mikor megyek be-ki a gyorsforgalmi mellett, hát ott se fáztam, pedig 100 alatt nem nagyon megyek. Ma is 35 fok volt, halál!

...persze ha taknyolok az is, tudom.
ezzel mindenki így van
Minket rendszeresen lepencén baszogatnak sjana
...deeee, néha beszarok és arra gondolok, hogy ezt nem kéne többet csinálni, mert durva volt.
...de aztán mindig van valami ilyesmi, szóval nem javulok. :)
Egyszer követne rendőr fél órát és 100 évre bevonnák a jogsim. :)
én is így vagyok vele!ha suliba is megyek (7km innen) börnadrág kivételével minden még gerincproti is
Ja akkor te se vagy egy félős fajta
Nem a témához kapcsolódik de nincsen meg valakinek ez a szám:
http://www.videa.hu/main.php?p...
Nem tom sehogy se semmivel se letölteni sajan jólenne ha valki átküldené msn-en
...hát igen, főleg ahogy közlekedem. 110-120-130 ahol lehet a városban, 6-os villamos vagyok néha, záróvonal minek, néha járda, stb. :))

...csak tényleg leolvadok egy pillanat alatt, qqqqrva meleg ez a ruha.
Ja az nagyon nagy hátrány sajna
De gondolj arra (az adatlabodon lévő írásból következtetek), hogy ha téged munkába menet elütnek, akkor mi bajaid lehetnek és a feleséged és a gyereked mit fog szólni? Eggyáltalán mi lesz velük ha teneked valami komolyabb bajodlessz?
Ez járjon a fejedben.
De adja isten hogy ne legyen ilyen.
...háááát 2X már taknyoltam éltemben, nem volt jóóóó.
...csak az a helyzet, hogy mivel a városban szuttyogok, bárhova oda érek olyan büdös vagyok, mint egy disznó. 1 perc alatt leizzadok a 35 fokban. ..így nem lehet emberek között lenni. (mondjuk nekem se jön be, hogy csurom víz vagyok)
Majd esel eggyet és rögtön meg tanulod a leckét.
Hallgass arra aki már tudja mien is esni
Én még a közértbe is bőroverálban megyek és ez vér komoly
...én már lassan itt tartok. :)

A protektoros gatyától lassan 2 hónapja megváltam, mert vizipólóztak a tojásaim, kb 1 hónapja a dzsekit sem veszem már fel, hanem csak farmerdzsekit húzok, de pár napja már csak pólóban nyomom.
Ami maradt (és maradni is fog): surranó, kesztyű, gerincvédő ...ja meg a bukó.

M.