Egyébként megvagyok
Alu volt a kar, kijebb húztam, megakadt, + Adeenak igaza volt azaz a csavar is meg volt szakadva,
persze kapott másikat
Szóval most műkdik 1/2 órát ment is ma már
Csak hnap föcidoga szal nem sokaaaat
Köszi a segítséget mindenkinek
hello.én is voltam már ebben a boltban Muki megmutatta multhéten.Vettem ott bukot meg indexet.Ez egy nagyon fullos motor bolt.netcim nincs csak telo de azt nem tudom.majd holnap megyek ugy is be mert kell vennem onnan valamit.majd kérdezek telefonszámot.ha addig Muki meg nem adja ha tudja.
még annyit hogy a motor seggén 4 es szám van.úgy tudom, hogy ennek is van köze az évjárathoz.és ugy tudom hogy a 4 -es az a 90 es replican van.mert van 6 os is és 11 is.én ezeket láttam és tudom.kérlek titeket ha valamit rosszul tudok akkor javitsatok ki.:)
Szevasztok légyszi segitsen nekem valaki!A futurám elkezdett hangosan kopogni és füstölni találkozott már valaki ilyen jelenséggel.Mi lehet vele a szerelőm azt mondta,hogy a csapágyakat és a gyürüket kell cserélni a főtengely jó
az a gondom, hogy most nem tudom eldönteni, hogy az én mocim most 89 es -e vagy 90 -es.merthogy nézegettem neten képeket és mintha az én motoromba ez is, az is lenne.ugy gondolom hogy a tankom az biztos, hogy 90 es a kmóra napelek viszont 89 esek.mert szerintem ehhez a tankohoz nincs benzin szint jelző.van valaki akinek ilyen 89-90 es replicaja van?ilyen az enyem.
meg még a kérdésem az lenne hogy mikor majd rakom vissza a telokat akkor a tetejének nem kell kilógni egy mm -ert sem?mert amikor kivettem akkor pont szintben volt viszont láttam több moroton is hogy fent van pár mm -ert.köszi
azon gondolkoztam, hogy nem lehet a benzinszint jelző lektronika mégsem a benzincsapnál keresendő hanem a tanknak ennél a részénél amit bekarikáztam?csak azért kérdem mert neme a műszerfal az ilyen mint ezen a mocin de a tank nem így néz ki!
125-ös, és berúgókaros? No azt had lássam! csinálj róla képeket légyszíves! Elvileg, ha "92-es, vagy legalábbis "88 utáni, akkor ilyen aranyszínű a blokkja.. Jó lenne képet látni a komplett motorról, és a blokról is.
De ha csak a belső része szállt el, szedd le, húzd kia belét, emnj el egy motorosboltba, és robeszét vegyél, aminek olyan hosszú, és oylan vastag a bele (asszemjog-é olyan) és tedd bele, sokkal oclsóbb, és tökéletes!
egy 1992-es 125-ös azthiszem replica
berúgókaros, de nagyon idegesítő amikor megpróbálom beindítani
fele-fele arányban sikerül az első rúgásra, de párszor összeakad a váltókarral és ha beindul úgy, addig berreg (nagyon csúnyán) amíg ki nem akasztom
az előző tulaj azt mondta, hogy kb. 50 ezer lenne beletenni
90-es évjáratú replicam van. A benzincsapból nekem 2 vezeték jön ki. Majd csinálok neked képet róla.
Alu volt a kar, kijebb húztam, megakadt, + Adeenak igaza volt azaz a csavar is meg volt szakadva,
persze kapott másikat
Szóval most műkdik 1/2 órát ment is ma már
Csak hnap föcidoga szal nem sokaaaat
Köszi a segítséget mindenkinek
Tényleg eltévedtem
Jawa-ra gondoltam
MZ-t meg jó hogy mondod, nem tudtam
6.kerület zichy jenő utca valamennyi
Milyen bolt ez? Vmi netcím, telefon? Motorbolt? Én kecskeméti vagyok, azért kérdem.
köszi
csak rendelésre hozzák de 2 nap alatt megjön
meg még a kérdésem az lenne hogy mikor majd rakom vissza a telokat akkor a tetejének nem kell kilógni egy mm -ert sem?mert amikor kivettem akkor pont szintben volt viszont láttam több moroton is hogy fent van pár mm -ert.köszi
Köszi a segítséget, megpróbálom!
nagyon köszi... sajnos csak 7végén jutok a motoromhoz :S
de irok mindenképpen
köszi megint :)
2500 ft ha bontotol veszed :)
De ha csak a belső része szállt el, szedd le, húzd kia belét, emnj el egy motorosboltba, és robeszét vegyél, aminek olyan hosszú, és oylan vastag a bele (asszemjog-é olyan) és tedd bele, sokkal oclsóbb, és tökéletes!
Kíváncsi lennék jó e, de sztem nem, mind1, italmondot megkérdem.
A km spirál megadta magát, úgyhogy most hajthatok olyat. Lehet kapni 1általán? Gondolom megkérik az árát.
előre is köszönöm a segítségeteket!
nincs otthon internetem, de próbálok a közelben lenni
berúgókaros, de nagyon idegesítő amikor megpróbálom beindítani
fele-fele arányban sikerül az első rúgásra, de párszor összeakad a váltókarral és ha beindul úgy, addig berreg (nagyon csúnyán) amíg ki nem akasztom
az előző tulaj azt mondta, hogy kb. 50 ezer lenne beletenni
Egyébként a pannónia sem akkumlátortekercs gyújtásos, le vagy tévedve! Az MZ az, ami ilyen gyújtással szerelt!