Hellov Trakee!
Neked megvan az a bizonyos motorrevű szám?
Mert ha igen a felscannelhetnéd ,ha jogvédősők nem nézegetik ezt a fórumot(nehogy bajod legyen belőle)!
Nekem meggyűlt a bajom mostanában velül ,a számítógépem még mindig a rendőrségen pihen(feb.26-óta),ezért is vagyok a neten kevesebbet mint régen!
Van itt valaki akinek eredeti XP van a gépén?
Sajna az enyémen nem volt!
Tedd fel a fotót a gépről és kielemezzük!
Az én gépem forgalmijában is 10KW-van,ennek A korlátozott jogsi esetén van eleőnye,mert akkor azzal is vezetheted!
Természetesen ez nem azt jelenti,hogy 13 Le-s a gép,mert akkor nem valószínű,hogy 158km lenne a vége!
Nekem speciel ez a színösszeállítás tetszik a legjobban...
Legyen az FUTURA REPLICA vagy FUTURA SP vagy szimpla FUTURA.
Meg elég jó is hátul állítható a rugó előfeszítése és magasabban is van a hátulja mint a szokásos Futurán meg sport pro-n...
A motorrevü használtmotortesztjébe anno AF-1 nél ez volt, ami Zotyának is van, ők Futura Replicanak nevezték, asszem ebből lehet a legkevesebb magyarországon.. Sport pro jópár van, lila is, sárga is, olyan replica talán a legtöbb, ami nekem van, syntesi szeritenm meglepően kevés, meg még sok kék-fehér Futura.
Üdv,
ma voltam motort nézni(Replica 125).
Amire érdekelne:
1. hogy lehet 11kW a forgalmijában?
2. a szürke és a sárgásbarna színű rotax 123 között van különbség(színén kívül )?
3. a motoron minden alapból sima fekete színű műanyag felület karbon mintás volt. Van ilyen? Nekem gyárinak tűnt.
Figyelj ez ekta ugyanolyan mint a sport pro RS villa, de viszont nem sport pro mert nem az RS blokk van benne hanem a bizonyos szürke blokk. És REPLICA néven fut.
Mert futura azért írtam a kép alá és Ő az.
Köszönjük szépen!
ha valakit érdekel van öninditóm+hozzávaló lenkerekem. Csak bekell szerelni és kész. ára összesen:25eft email:patvaros87@gmail.com vagy msn:patvaros87@freemail.hu
Hello!
Vannak kimondottan kipuf.-ra kitalált sprays festékek,amit nagyon könnyű használni.
Egy doboz elég is a dobra.
A lényeg,hogy ha már csinálod akkor égesd ki a dobot és csiszold le a fémig egy fúrógépbe befogott drótkoronggal vagy cs.papirral,mert csak úgy lesz szép és tartós!
Én is átestem ezen a télen,íme az eredménye!
szerintetek milyen festékkel érdmes lefújni az eslő és hátsó dobot?csak mert nekem eléggé rozsdás és nem szeretném ha kijukadna ezért szépen letisztitom és lefújnám valamivel ami hőálló és fekete...
Neked megvan az a bizonyos motorrevű szám?
Mert ha igen a felscannelhetnéd ,ha jogvédősők nem nézegetik ezt a fórumot(nehogy bajod legyen belőle)!
Nekem meggyűlt a bajom mostanában velül ,a számítógépem még mindig a rendőrségen pihen(feb.26-óta),ezért is vagyok a neten kevesebbet mint régen!
Van itt valaki akinek eredeti XP van a gépén?
Sajna az enyémen nem volt!