tudod nem csak erről van szó. A gerincvédőt nem kell magyaráznom. A csizma is kurva fontos, ajánlom figyelmedbe a vidik között, a baromállat amcsi sportcipőbe jaszkarizik, aztán lifegett a lábfeje. Bokatörés ellen is jó dolog.
Hát nemtom, én így arra gyanakszom hogy az a vastagsága, de majd csak jön valaki, aki megmondja a tutit.
Valóban az lenne a legjobb, ha kivennénk, és megnéznénk, csak az a gas, hogy a srác, aki jön megcsinálni, kb. 1-2 napot lesz itt, szóval igazából mire jön, úgy kéne megoldanom, hogy minden kellék meglegyen! :S Egyedül meg nem hiszem hogy ki tudom venni.
Köszi szépen! Ha nem vagyok túl hülye, akkor a 38 a belső átmérő mm-ben, az 50 a külső átm., a 10 mm pedig a vastagsága. Nekem 92-es Futurám van, a katalógusban 38-50-7/8-at adnak meg. Ez azt jelenti, hogy akkor a 7-es és a 8-as (sőt, akkor a 10-is?) is egyformán megfelelő bele?
Szia RAPO!
Ez mindenkinek a motorozási stílusától függ
Én elöl 1.8 hátul 1.7 el vagy ha pályázok még egy tizeddel kevesebb
A slikket meg most tesztelem, hogy utcán az mennyivel jó
Hello mindenki!
Köszönöm szépen(trakee) a felbecsülhetetlen értékű cikket a motorrevűből!
Átnézegettem:szép kis összefogleló a kis 125-ös gépekről!
Nem viszem túlzásba a fórumozást,mert hát motorozni is kell valamikor(mindig).
Tökéletes lett az első kerekem,nem ráz szinte semmit, már csak tankolnom kell a gépet!
Valaki tesztelgette már,hogy milyen guminyomásokkal érdemes mocizni?
azt nem tudjátok hogy az af1 replicának tömlős a gumija vagy belső nélküli? amuigy most megyek majd tankolni....nagy mákom lesz ha a kutig kibirja a benya...:S
sziasztok
ha le akarom kötni az olajtartályt, hogy magamnak keverjem a benzint, akkor cak kössem le a tartályról az alsó kivezetőcsövet?
vagy hogyan csináljam?
előre is köszönöm a segítséget!
Itt a katalógus, másnak is jól jöhet.
Hát nemtom, én így arra gyanakszom hogy az a vastagsága, de majd csak jön valaki, aki megmondja a tutit.
Valóban az lenne a legjobb, ha kivennénk, és megnéznénk, csak az a gas, hogy a srác, aki jön megcsinálni, kb. 1-2 napot lesz itt, szóval igazából mire jön, úgy kéne megoldanom, hogy minden kellék meglegyen! :S Egyedül meg nem hiszem hogy ki tudom venni.
Ez mindenkinek a motorozási stílusától függ
Én elöl 1.8 hátul 1.7 el vagy ha pályázok még egy tizeddel kevesebb
A slikket meg most tesztelem, hogy utcán az mennyivel jó
Lenyomtam ma 250 km-t a mocival, minden gond nélkül, átlagban 110es tempóval, néhol 120. Fogyi 5-re jött ki. Ez jó, vagy érdemes állítani a karbin?
Tettem fel egy videót is:)
Köszönöm szépen(trakee) a felbecsülhetetlen értékű cikket a motorrevűből!
Átnézegettem:szép kis összefogleló a kis 125-ös gépekről!
Nem viszem túlzásba a fórumozást,mert hát motorozni is kell valamikor(mindig).
Tökéletes lett az első kerekem,nem ráz szinte semmit, már csak tankolnom kell a gépet!
Valaki tesztelgette már,hogy milyen guminyomásokkal érdemes mocizni?
köszi
ha le akarom kötni az olajtartályt, hogy magamnak keverjem a benzint, akkor cak kössem le a tartályról az alsó kivezetőcsövet?
vagy hogyan csináljam?
előre is köszönöm a segítséget!
nekem meg van egy üzemképtelen porszívóm, amit használt 10,000-eskre cserélek!
További info: 06309537470
Zip2000@freemail.hu