Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod nem csak erről van szó. A gerincvédőt nem kell magyaráznom. A csizma is kurva fontos, ajánlom figyelmedbe a vidik között, a baromállat amcsi sportcipőbe jaszkarizik, aztán lifegett a lábfeje. Bokatörés ellen is jó dolog.
Ha valakinek van eladó membránja azonnal megvenném
Kösz ezt a linket már kerestem egy ideje Még jól jöhet.
http://www.aprilia-racing.hu/l...
Itt a katalógus, másnak is jól jöhet.

Hát nemtom, én így arra gyanakszom hogy az a vastagsága, de majd csak jön valaki, aki megmondja a tutit.

Valóban az lenne a legjobb, ha kivennénk, és megnéznénk, csak az a gas, hogy a srác, aki jön megcsinálni, kb. 1-2 napot lesz itt, szóval igazából mire jön, úgy kéne megoldanom, hogy minden kellék meglegyen! :S Egyedül meg nem hiszem hogy ki tudom venni.
A 7/8 nem az alsó a porlehúzó vagy micsoda mérete? Az a meredeksége talán :S De a legegyszerűbb h kiveszed a régit arra meg rá van írva a mérete.
Köszi szépen! Ha nem vagyok túl hülye, akkor a 38 a belső átmérő mm-ben, az 50 a külső átm., a 10 mm pedig a vastagsága. Nekem 92-es Futurám van, a katalógusban 38-50-7/8-at adnak meg. Ez azt jelenti, hogy akkor a 7-es és a 8-as (sőt, akkor a 10-is?) is egyformán megfelelő bele?
Ahan, végülis az a tökéletes.
én az RSen elöl 1,9 hátul 2,2 barral megyek.
hát ha engem kérdezel bőrdzseki+ bőrgatya (protektoros természetesen), egy teknőspáncél gerincvédő + valami kevésbé gatyi motoros csizma.
Szia RAPO!
Ez mindenkinek a motorozási stílusától függ
Én elöl 1.8 hátul 1.7 el vagy ha pályázok még egy tizeddel kevesebb
A slikket meg most tesztelem, hogy utcán az mennyivel jó
Nézegettem is hogy milyen ruhát lenne érdemes venni, én sztem egy dzseki elég lenne a protektorokkal, nem?
Okés, köszi
Igen, mostmár az a része jön a dolognak, eddig robogóztam ugye, oda nem nagyon kellett, de ide kell :)
ja és fasza vidi csak kérlekszépen öltözz fel!
ez teljesen jó fogyasztás.
Üdv!

Lenyomtam ma 250 km-t a mocival, minden gond nélkül, átlagban 110es tempóval, néhol 120. Fogyi 5-re jött ki. Ez jó, vagy érdemes állítani a karbin?

Tettem fel egy videót is:)
Hello mindenki!
Köszönöm szépen(trakee) a felbecsülhetetlen értékű cikket a motorrevűből!
Átnézegettem:szép kis összefogleló a kis 125-ös gépekről!
Nem viszem túlzásba a fórumozást,mert hát motorozni is kell valamikor(mindig).
Tökéletes lett az első kerekem,nem ráz szinte semmit, már csak tankolnom kell a gépet!

Valaki tesztelgette már,hogy milyen guminyomásokkal érdemes mocizni?
azt nem tudjátok hogy az af1 replicának tömlős a gumija vagy belső nélküli? amuigy most megyek majd tankolni....nagy mákom lesz ha a kutig kibirja a benya...:S
Nincs valakinek power elektronikája meg vezérlője ?
köszi
Köszi az infót, csak azt nem értem miért jó az, hogy ha valaki elakar adi egy motort ilyet oda írni.
sziasztok
ha le akarom kötni az olajtartályt, hogy magamnak keverjem a benzint, akkor cak kössem le a tartályról az alsó kivezetőcsövet?
vagy hogyan csináljam?
előre is köszönöm a segítséget!
kész van a telo.már össze is szereltem a motort csak még pár apróság van
az hogy néz ki?kép van róla?

nekem meg van egy üzemképtelen porszívóm, amit használt 10,000-eskre cserélek!
Elcserélném Pamir gyalog sárkányrepölőgépemet egy üzemképes aprilia af1 motorkerékpárra
További info: 06309537470
Zip2000@freemail.hu