Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12V(Volt) nem kell vele foglalkozni mindegyikben az van... A feszültség amiről működik az elektronika.
ilyen festések voltak?
Találtam néhány érdekes képet:

http://www.motomac.it/Aprilia_...
http://www.motomac.it/
Aprilia_...

AF1 250 "90 Replica:
Ma nézegettem hirdetéseket és ott láttam (12 V rendszer) ezt ki írva több AF1 nél is?
12 hengeres V motorral szerelt változat? ;)
Tényleg volt ebből hat voltos is egyátalán? ..az enyém tuti 12! ...bár hengere sajnos csak 1 van. ..de a hangja olyan, mintha 12 lenne! :)

Van valakinek tapasztala több pólusú gyertya használatáról? Érdemes ebbe pénzt ölni?
Helósztok lenne egy olyan kérdésem AF1-esnél mi az a 12 V rendszer?
Előre is kösz az infókat. :)
Én is szemeztem vele a Vaterán. Ha jól tudom elég olcsón jutott hozzá valaki. Tied?
néztem ezt a motort én is.durva
Hupsz lemaradtak a képek.
Sziasztok

Érdeklődnék hogy a fekete blokk bemegy-e a 123-as blokk helyére.
Megköszönném a segítséget.
AF1 telójába 38*50*10 kell bele, ha kettőt akarsz száranként, akkor 38*50*7 és a biztosítót! De az utóbbi macerásabb. Én 1 hónapja vettem hozzá szimeringet 2100 Ftért. Athena Telószimering Olaszból rendelve. Sok szerencsét
Vegyél fel msnre!
domotorpeti@msn.com
okés Gabi123

csináltam egy egeret amiben van venti.igy hűti a tenyerem:D poén.
Nekem az is tökéletes (aznap vizsgázom xD), akkor kérdezd majd meg légyszi, előre is köszi, aztán szerda este értekezünk!
őszintén megmondom foggalmam sincs.majd ha a szerelők megcsinálták a teleszkópóm akkor majd megkérdezem tőlük hogy milynen méretet vettek hozzá.de az majd csak olyan szerda körül lesz.
csak a hátshow idom nem gyári. így durvábban néz ki ...az h mennyit költesz rá az pedig a minőség róvására megy. Aki többért árul egy mocit az 1értelmű azé adja annyié me olyan jó állapotban van h nem kell rá költeni. Aki olcsón meg akar szabadulni tőle, arra ráadod az életed h jó állapotú legyen!
mivel teljesen gyári az egész moci ezért 160at megy. De egy 1 foggal nagyobb fogaskerék előre vagyis 17es és már is ott a 180 . Hát kajálni kajál jó étvágyú. Városban 6-7 lityó. Bár attól függ h közlekedsz . Városon kívül 5-5,5et mértem. Az h mennyit ér az elég relatív kérdés me eddig a vételár mellé költöttem rá 120at. Még a festést nem számoltam bele! De mivel szalonállapotú lesz már festéssel 300ba tartom. Bár ebből már nyereségesen nem tok kijönni.
Szívesen!

A méretre (38x50x7/8) még mindig megerősítést várnék... Te nem emlékszel erre esetleg?
ja és köszi az oldalt.:)
Köszi
okés.én is amugy arra gondoltam hogy bemész hozzájuk és kérsz tőlük egy telszámot ahonnan ők is rendelik.
Az 1. kép a helyes
http://www.aprilia-racing.hu/l...

Hali! Én nem csináltatni akarom, van egy haver aki csinált már hasonlót, szóval én beszerezni szeretném a szimeringeket, illetve a teleszkópolajat! :)

Azért köszi! :) Akkor majd maximum rákérdezek ott hogy mennyiért adják...
Hello mindenkinek
Nekem szükségem lenne 1 alapméretü af1 125ccm-es dugattyúra használtra ami jo állapotu ujjra nem költök ha valakinek van az irjon , előre is köszi
HY
hali

vegyl fel msn-re és ott megbeszéljük: vpdiesel@freemail.hu