Nem rossz a moci, természetesen minnél kevesebbet szánnék rá, persze úgy, hogy ne a minőség rovására menjen a dolog! Azért nem akarok nagyobbat, mert állítólag 2008 tól be kell méretni őket... Vagy nem?
És te milyennek találod ezeket? Tiéd pl mennyit megy, mennyit eszik...stb...
Mennyit ér?
Az h meg van a B kategóriás jogsid azzal vezethetsz 50ccmű motort igen. Viszont ha te nem szeretnél kínlódni az 50esekkel hanem már egy fokkal nagyobba gondolkodsz ako van oan h 125/50. Vagyis 125ccmes motor 50es papírokkal. tehát 125ös csak így nem kell rá A1es jogsi, meg műszaki meg mittomén. Ha érdekelne ez a dolog jelezz vissza me lassan eladó sorba kerül a mocim . Ha érdekelnek képek meg tod nézni az infómba. De persze ez attól is függ h mennyit szánsz motorra. Ez állapotfüggő. Az enyém egy jobbos tükör meg egy festés hiján futószalagi állapotú! A festés megoldható komoly vásárló esetén igény szerint!
Én szeretnék venni egy ilyen mocit, s tanácsotokat kérem:
Tehát most kaptam meg a B kategóriás jogsimat, s nagyon megtetszettek ezek a motorok, gondoltam veszek egyet! Viszont nem nagyon értek a motorokhoz, légyszi írjátok meg, hogy milyen a jó motor...
Mivel csak B-m van, ezért 50 ccm alatt nézek motort, a kepesmotor.hu-n is vannak motorok, amik jók lennének, de nem tudom, hogy mi a jobb...
Pl.: milyen legyen a váltója,hány ütemű, stb...
Mennyibe kerül kb egy ilyen motor, mennyit eszik, mennyi velük a baj, stb (50 ccm alatt azért gondolom vannak átlagos adatok)....
szia.én a telomat a wanted motoros szervizbe vittem vácalsón a Profi áruházzal szemben az OMW kút mellet ami van a gödöllö felé vezetú úton.még én sem tudom nekem mennyi lesz de elvileg szerdáig megscinálják.amugy neten hol találtad a katalogust?nekem replicam van amugy
Nah sajnos mi is teleszkóp szimering csere előtt állunk (többek között), a neten találtam katalógust, mely szerint a méretek a következők: 38x50x7/8, viszont a telón sehol sem találtam meg az erre vonatkozó adatokat (minden Futurának azonos a telószimering mérete? naggyából lemértem így kívülről, úgy tűnik stimmel, de biztosra akarok menni)... egy kis megerősítés/segítség kéne ez ügyben, illetve ha valaki tud helyet, hogy Vác-Nagyoroszi-Balassagyarmat környékén hol lehet beszerezni, még azt is megköszönöm!
Tudja vki esteleg hogy működik a segédmotorkreékpár biztosítás? Ha eladom a gépet, és veszek másikat, akkor be kell menni és módosítani ugye? A díjat nem kell befizetni újra remélem. Kösz
hy.de miért hogy hogyan vették el a géped.nem értem.csak ugy becsöngettek mert arra jártak és gondolták megnézik a géped?bocsi de nem tudom hogy megy ez.
Képzeld!
Az openoffice volt a gépemen,de a lefoglalása előtt egy héttel tettem fel az office-t ,mert az asszonynak a sulihoz kellett!
Ezt elmeséltem a jardon(a telepítési naplóban látta a szakértő) de ez nem számít enyhítő körülmények.
Láttam, te valami számtek zseni vagy ezért leírom,hogy az okozott vagyoni hátrányt az XP-re 95eft,és az office-ra(2003) 145 eft-ban határozták meg ami elég dúrva, mert a nettó kisker árát kellene alapul venni!
Na így telepítsetek fel minden sz*rt!
Bocsi!
Igazad van!
Nem ment egyszerűen. Amikor igértem nem tudtam mert csak vagy két nappal később kaptam meg és látnom kellett,hogy másodszorra jót küldött-e. (két vasat tartottam a tűzben)
Hidd el inkább tőled vettem volna meg,pláne 5eft-val akciósabban , mint Trojáktól,de 1 hónap várakozás után már úgy tünt,hogy elrabolták azt a postavonatot ami az én felnimet hozza tőled.
Tényleg mi volt a probléma?
Ne haragudj ! Elfelejtettem!
hehe..itt lakok a 2/A autó út mellet nyitva az ablakom és csak azt hallom hogy a speed motorok valami kegyetlen sebességgel száguldoznak egymás után:D jobb mint a madárcsicsergés:)
Volt szerencsém látni egy cukrozott ETZ blokkját:félelmetes látvány, egy mezei megragadás kutyafüle hozzá képest!
Nem tudták kiütni a dugót a hengerből csak darabokban.
..........Várjuk a fotókat.....
És te milyennek találod ezeket? Tiéd pl mennyit megy, mennyit eszik...stb...
Mennyit ér?