Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz a moci, természetesen minnél kevesebbet szánnék rá, persze úgy, hogy ne a minőség rovására menjen a dolog! Azért nem akarok nagyobbat, mert állítólag 2008 tól be kell méretni őket... Vagy nem?
És te milyennek találod ezeket? Tiéd pl mennyit megy, mennyit eszik...stb...
Mennyit ér?
figyelj farkasn1987!

Az h meg van a B kategóriás jogsid azzal vezethetsz 50ccmű motort igen. Viszont ha te nem szeretnél kínlódni az 50esekkel hanem már egy fokkal nagyobba gondolkodsz ako van oan h 125/50. Vagyis 125ccmes motor 50es papírokkal. tehát 125ös csak így nem kell rá A1es jogsi, meg műszaki meg mittomén. Ha érdekelne ez a dolog jelezz vissza me lassan eladó sorba kerül a mocim . Ha érdekelnek képek meg tod nézni az infómba. De persze ez attól is függ h mennyit szánsz motorra. Ez állapotfüggő. Az enyém egy jobbos tükör meg egy festés hiján futószalagi állapotú! A festés megoldható komoly vásárló esetén igény szerint!
Sziasztok!

Én szeretnék venni egy ilyen mocit, s tanácsotokat kérem:

Tehát most kaptam meg a B kategóriás jogsimat, s nagyon megtetszettek ezek a motorok, gondoltam veszek egyet! Viszont nem nagyon értek a motorokhoz, légyszi írjátok meg, hogy milyen a jó motor...
Mivel csak B-m van, ezért 50 ccm alatt nézek motort, a kepesmotor.hu-n is vannak motorok, amik jók lennének, de nem tudom, hogy mi a jobb...
Pl.: milyen legyen a váltója,hány ütemű, stb...
Mennyibe kerül kb egy ilyen motor, mennyit eszik, mennyi velük a baj, stb (50 ccm alatt azért gondolom vannak átlagos adatok)....
szia.én a telomat a wanted motoros szervizbe vittem vácalsón a Profi áruházzal szemben az OMW kút mellet ami van a gödöllö felé vezetú úton.még én sem tudom nekem mennyi lesz de elvileg szerdáig megscinálják.amugy neten hol találtad a katalogust?nekem replicam van amugy
Egy olyan kérdésem lenne hogy kell visszatenni a síktolattyút? Elefelejtettem hogy volt
Melyik kép a helyes?
szia megint én...
kiprobáltam amiket mondtál ...

kezdem azzal amikor sebeségbe kellet tenni, az nem jött össze :S

és az aksis dolog amit mondtál az meg nem akart összejönni nekünk (2en voltunk).

egyéb ötletet tudnál adni?
vagy esetleg egy szerelőt aki tudna foglalkozni a mocimmal, mert a veszprémi szerelők nagy f*szok lettek sajn a :S

előre is köszi
hali

ha uj mocit vettél és már volt rajta biztositás , én ugy tudom ujbol ki kell fizetni a dijat mert nem a te neveden van a biztositás...
én igy tudom...
Sikerült venni, 3000 péz volt...
Nah sajnos mi is teleszkóp szimering csere előtt állunk (többek között), a neten találtam katalógust, mely szerint a méretek a következők: 38x50x7/8, viszont a telón sehol sem találtam meg az erre vonatkozó adatokat (minden Futurának azonos a telószimering mérete? naggyából lemértem így kívülről, úgy tűnik stimmel, de biztosra akarok menni)... egy kis megerősítés/segítség kéne ez ügyben, illetve ha valaki tud helyet, hogy Vác-Nagyoroszi-Balassagyarmat környékén hol lehet beszerezni, még azt is megköszönöm!
link
Tudna nekem valami véleményt mondani erről az rs 125-ösről?
Üdv!

Nincs vkinek elfekvőbe a powerhez bowdenje?

kösz
csak kár hogy nem teleszkóp szimmeringről beszéltem azért kösz a hozzászolást
köszi, neked is ;)
hello! nekem úgy volt hogy visszaadtak 1 X összeget (amennyi még hátra volt az évből) meg adtak 1 csekket amin ugyanennyi volt és hogy fizessem be...

Minden jót!
Tudja vki esteleg hogy működik a segédmotorkreékpár biztosítás? Ha eladom a gépet, és veszek másikat, akkor be kell menni és módosítani ugye? A díjat nem kell befizetni újra remélem. Kösz
hy.de miért hogy hogyan vették el a géped.nem értem.csak ugy becsöngettek mert arra jártak és gondolták megnézik a géped?bocsi de nem tudom hogy megy ez.
Képzeld!
Az openoffice volt a gépemen,de a lefoglalása előtt egy héttel tettem fel az office-t ,mert az asszonynak a sulihoz kellett!
Ezt elmeséltem a jardon(a telepítési naplóban látta a szakértő) de ez nem számít enyhítő körülmények.
Láttam, te valami számtek zseni vagy ezért leírom,hogy az okozott vagyoni hátrányt az XP-re 95eft,és az office-ra(2003) 145 eft-ban határozták meg ami elég dúrva, mert a nettó kisker árát kellene alapul venni!
Na így telepítsetek fel minden sz*rt!
OpenOffice.org :)

letöltheted az fsf.hu oldalról.
Ok, köszi.
köszy endy. meglesz de ako már fullos állapotban
állitólag rosszul csomagoltam be,tulajdonképpen szétszakadt dobozban küldték vissza,hálistennek nem sérült meg
Bocsi!
Igazad van!
Nem ment egyszerűen. Amikor igértem nem tudtam mert csak vagy két nappal később kaptam meg és látnom kellett,hogy másodszorra jót küldött-e. (két vasat tartottam a tűzben)
Hidd el inkább tőled vettem volna meg,pláne 5eft-val akciósabban , mint Trojáktól,de 1 hónap várakozás után már úgy tünt,hogy elrabolták azt a postavonatot ami az én felnimet hozza tőled.
Tényleg mi volt a probléma?
Ne haragudj ! Elfelejtettem!
hehe..itt lakok a 2/A autó út mellet nyitva az ablakom és csak azt hallom hogy a speed motorok valami kegyetlen sebességgel száguldoznak egymás után:D jobb mint a madárcsicsergés:)
gondoltam csak visszaszólsz sikerült-e kereket szerezned,bár tudom,e-mailt írni ebben a mai világban nehéz..
üdv
Volt szerencsém látni egy cukrozott ETZ blokkját:félelmetes látvány, egy mezei megragadás kutyafüle hozzá képest!
Nem tudták kiütni a dugót a hengerből csak darabokban.
..........Várjuk a fotókat.....