Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre is köszönöm!
Segítsen valaki!
A 1.-be 2.-ba nagynehzen még 3.-ba is bekapcsol (kinyit) a Powerszelep de a többi háromba már nem.
nem tud valaki valami tippet adni, hogy mi lehet a baj.
XLZX, már irtam h 19900
Áááállllat :D Van benn mindössze 1860 km :D Nagyon jó, nagyon szépen megy, és a hangja grrr :)
Köszi szépen !
Hogy vált be a Hyo? :)
SZevasz!

Troják Zoltán: 30/8557633 Csetény, Zirc mellett egy falu!
valaki letudná nekem irni kicsit részletesen hogyan lehetne első forditott teloban szimeringet cserélni?csak mert nem nagyon vinném el a szerelőhöz mert elég drága.
Szia RAPO !

Meg btudnád adni a Troják elérhetőségét?
Meg hogy helyileg merre van?

Köszi:Apol
Én most RK-t vettem és érdekes módon ez sem okádja össze a dolgokat...
A lábtartó polírozáshoz mondtam hogy nincs értelme mert úgyis csúnya lesz pikk pakk...
Van un. Profi Dry Lube láncspray, teljesen száraz, teflonos cucc, nekem az vált be az AF-1 hez a legjobban, mert azt nem fröcsögteti össze-vissza, sajnos közel 4 e Ft volt egy 380 ml -es dobozzal. róbáld ki, érdemes, mert nem lesz mindened olyan trutyis! Huzzáteszem, az hyohoz nem azt használom, mert ott szerencsésebb, és nem trutyiz össze mindent a spray.
Ezen gyárilag feketék igen festettek!
És semmi értelme felpolírozni mert úgyis a lánvédő spré összekúrja meg a csimmád is odabasz neki...
És feketén sokkal szebb is...
Híres lett a drágaságom :) ;)
http://www.szatuna.hu/szeltere...
uh akkor sajnos mást kell hivnom mert nekem már viszket a kezem a motorzáshoz :)
de az én mocim 160-as(polini szett). nem vagyok egy nagy motor szakértő de az befolyásolja?
Somarace! rxbe kéne nekme dugó rotax 123,mennyiért lenne?
oké, köszi. gyönyörű a tzred
Természetesen. Adataim közt megtalálod a mailcimem, irj ha aktuális lesz és megbeszéljük.
nekem majd lehet kellene az RSbe (rotax 122es) ahoz is tudnál vertexet?
Nálam lehet venni Mérettől is függ, de általában Vertex.
honnan lehet ennyiért venni?és milyen márka?
Szép!

Amúgy a lábtartóhéblik ezen gyárilag is feketék? Festettek, mint az RS-en? (amit tegnap políroztunk fel haverral :) )
Félreértettél, ez vadonat új, 19900Ft. Igen, be is tudom rakni, de ahhoz el kellene hozni... De most nagyon sok a munkám, 2-3 héten belül nem tudom elvállalni.
Gasztronómiai különkiadásunkat hallották
Jó lesz az csak csináld már . Az kb 1:30-as keverék.(az 1:50 nem tartalmaz annyi olajat mint az 1:30 ne tévesszen meg a nagyobb szám) Ez olyan mint amikor belerakod a szörpöt(olaj) a pohárba csak ha nagyobb a pohár és több víz(benzin) kerül hozzá szörpszegényebb lesz nem lesz olyan édes.
én még mindig ezzel a benzin-olaj keveréssel vagyok sorry.csak a multkor mindenki mást irt igy nehezen értettem meg.akkor az most jó lesz ha 10liter benzinhez öntök 3DL olajat és összerázom.nem fog besülni a dugó kenés hiányában?és nem fog nagyon köpködni a sok olajtol?bocsi csak az elözö motoromban külön olajozás volt...nem is kevertem sosem igy külön.
köszi.
A végsebességgel szerintem egy 50es motornak főleg egy újnak nem 80-90el kéne mennie....meg maga az ár amennyit elkérnek érte.....ja és azt mondták a szalomba a gyereknek h 4-5 lóerő a régi 50es AF1ek 7 lóerősek voltak....