Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel rosszabbak?
Persze szerintem is jó mert valamivel megbízhatóbb mint a régi af1 de szerintem az aprilia ha nem kezdi el az af1 gyártását akkor sehol se lenne most mert minden idők legjobb 50 és 125 ös motorjai lettek csak az a baj h az új aprilia-k rosszabbak mint a jó öreg af1ek....kár h már nem gyártják őket.....sokkal értelmesebb lenne szerintem....
Am köszi a választ mert kíváncsi vok a véleményetekre....
Nekem olyanom van benne, nemrég tettem bele, eddig jónak tűnik...
Biztos jó a Rs-ke is csak nekem nem érne annyit egy 50es kisgép amivel nem mehetsz túl messzire meg hát mindenki kielőz. Szóval ha 50-es kell akkor inkább az Af1 kezdőknek az pont jó megtanulni az alapokat.
Szia!Csakis Motul600 vagy 800 verseny olaj.......
ti milyen olajat használtok?én néztem ezt a Castrol super 2T t full sintetikusat.de hallottam hogy a repsol is jó.
bocsi elírtam azt akartam h : ....szerintetek nem szégyen hogy...............
Sziasztok!
Azt szeretném mondani nektek hogy egy srác itt ahol lakok vett egy rs50 et vadoat újat és még folytás van benne és igy megy 50et....a szalonban azt mondták neki hogy ha kiveszik belőle akkor még 80-90 körül fog menni.....szerintem nem szégyen hogy a régi af1(50ccm) sokkal jobb mint az uj rs50?Szerintem még külsőleg is....de ha csak én gondolom így akkor szoljatok és befogom csak szerintem nem éri meg azt a 700at mikor használtan max 200 ért vesz olyan AF1et ami igazi 50es motor.....
Csak ezt akartam és én kiváncsi vok a vélemyényetekre...
Hali!

Kiderül...., attól függ mit találok itt.
Zotya nem tudok holnap mocival menni, mert többen megyünk, és így kocsival kell mennünk.
De ha rá érsz vmikor összefuthatunk egy moci-mustrára.
vegyek hozzá foliát?
Szia!

Áá, mér haragudnék. Fajin lett
Mennyit melóztál vele?
be is tudod rakni?
ujonan mennyibe kerülne?
Ricsi, a nemrég a fórumra feltett képeidből egyet kicsit átalakítottam. Remélem nem haragszol érte.
Nehogy komolyan vegyél, poénnak szántam csak :)
Tudod mit ha egy ilyen fajsúlyú meghibásodás után bizalmad megbomlik a motor iránt akkor add is el mert, az aprilia ennél sokkal cifrább dolgokra is képes!
És meg is fogja tenni!
Én is nemrég végeztem a mocival, megvolt a felcsiszolás+polírozás+mosás, nagyon szép lett.

De viszont ha még egy ilyen hibája lesz, én eladom eskü, megingott benne a bizalmam, nem kiment egy biztosíték?
Kár de kinn leszek!

Egy életem egy halálom akkor is megpróbálom gyakorolni kell.... Úgyis megvan már a komplett másik váltó... Hátha kibírja...
Ó de kár

Pedig jó lett volna holnap látni, gondolom nincs kedved szerelni megin mostanában
Köszi!
Utánnanézek
vaterán hírdet 1 srác,itt lakik a 3 kerben...elég jó áron adja...rsbe gyári aksi 3ezer pénz volt
Nekem meg kell vennem 1 új akksit mert kuka amit ebben van totál:(
Lehet annyira szar az akksi,hogy a töltést sem veszi?
Mert hiába megyek vele nem lesz benn nagyon több kraft
Gratulálok hozzá!
Nem akadt meg szerencsére és remélem nem is fog valami váltó gyíkja van. De már megvan az új váltó csak be kell építeni....
De most ahhoz nem fűllik a fogam tehát egyelőre így marad.
Vagy ha valaki megveszi akkor eladó így ahogy van.
Mitot vettem....De AF1 párti maradok valamennyire mindíg
Új dugattyút tudok neked adni, komplett (dugó, gyűrűk, csapszeg, zéger) 19900Ft. Veszprém megyei vagyok, akár házhoz is viszem:)