szia! a problémád elég érdekes. de szerintem a gyertya körül kell keresni a hibát.ugyanis,ha gyertyacsere után minden oké volt akkor az új gyeretyát is hazavágta,feltéve hogy újat raktál bele!Ha a gyertya egyszer meghal akkor kár vele bármit is csinálni,mert ha benzint kap a porcelán repedésén keresztül lezárlatolja azt így ha kiégeted simán indul,de ha meghül és benzint kap (főleg szivatóval)már nem is ad le szikrát.
És kiorog rendesen? Egészen 10800 ig? MErt nekem is csinált ilyet egyszer, akkor a főtengelyszimemring volt a ludas... Nekem se indult állás után, csak ha benzint öntöttem a szívócsőbe...
El kell keserítselek.. Hiába szemezel vele, sajnos a tiedre nem tudod feltenni! Maximum felnistől! Ugyanis teljesen más a futura, és a replca első féktárcsájának felfogatása! Egyetlen esélyed ezzel a tárcsával, ha kiveszed a közepét, és beteszed a tiednek a közepét! csak sajnos van, amelyik ezeknél zeeger gyűrűs, és kiveheted, és van, amelyik peremezett, ott nem lehet szétszedni! Szerintem jobban jársz, ha keresel a tidhez való bontottat!
Kicseréltem a gyertyát indult is frankón ment is mostanáig Most próbáltam beinditani és cummoltam megint csak úgy hogy benzin a hengerbe,de mostmár menetközben is megtorpan
Valami tanács valaki?
Heló.Engem érdekelne párdolog.
Fordulatszám mérő spirál ha van,kellene km óra a forgó rész ami a keréknél van kompletten,meg plexi
Ha ezek vannak akkor írj egy mailt hogy mijen árra gondoltál.és megeggyezünk szerintem.
Cím: gaab07@freemail.hu
szia gaab07! Egy kérdés:hidegen,vagy melegen csinál-e olyat a motor,hogy mint amikor slusszol belecsühhent a kipuffba? mert ha igen akkor egyértelműen a gyertya a ludas (porcelán repedése van)
Sziasztok.Kérem valaki segitsen.Vagy 2 hete azt csinálja mocim hogy reggelente nem indul csak úgy ha némi benzint öntök a hengerbe és akkor sem mindig sikerül utánna meg megy rendesen.Atomokra szedtem a karbit kipucoltam már vagy 5 ször kiégettem a gyergyát megpucoltam jó a szikra,a levegő szürőt is ki pucoltam szóval már nemtudom mit csináljak?meg még anyi hogy ha megyek vele néha bedadog azaz megtorpan.Kérem valaki adjon tanácsot hogy mi lehet a gond.
Köszönöm szépen elöre is.Ja mégy anyi hogy én új gyertyán gondolkodom hátha az segitene...........
Szia!
Az nem vészleállító gomb hanem leállító.
Jól teszed ha nem a gyújtáskapcsolóval állítod le a gépet,hanem azzal a kis kallantyúval,mert így kíméled a gyújtáskapcsolódat és az egész elektromos rendszert.
Javaslom javítsd meg vagy szerezz be egy bontottat!
Köszönöm megkaptam, de idöközben meglet a hiba
a vészleálito gbmb ment tönkre és ezért nem volt semi gyujtás
kitakaritva felcsiszolva most jo de szerintem majd ki is kötöm majd.
Ki lehet mérni, minhden gond nélkül, a szervízkönybe benn van, hogy mit kell mérned! Sajnos én most így meg nem mondom neked volt róla szó régebben, de vagy egy fél éve.... A szervízkönyvet el tudom küldeni, ha küldesz egy mailt a szakacsmarcell@yahoo.de -re.. Hja, és kérlek, írd le benn, hogy mit szeretnél pontosan, mert ha épp kapok még három oyaln mailt, hogy akkor légyszíves küld el a motor dolgait, nem fogom tudni, épp melyikről van szó...
Sajnos elég szomorú hírem van, vagy a generátor állórésze, vagy a "trafó" ment el, darabja kb 25 e Ft bontóban....
Valami tanács valaki?
Fordulatszám mérő spirál ha van,kellene km óra a forgó rész ami a keréknél van kompletten,meg plexi
Ha ezek vannak akkor írj egy mailt hogy mijen árra gondoltál.és megeggyezünk szerintem.
Cím: gaab07@freemail.hu
...estleg még a karbik ára is érdekelne.
Sport Pro teleszkópjába mennyi olaj kell és meik fajtát javasoljátok?
Fontos lenne!Köszi Gergö!
power elektronika,feszabályzó,kerekek,lengövilla,fékmunkahengerek,t
elok,
gyujtáskapcsoló,karbi 34-es 28-as,
lánc hajtás koőplet,oldal idomok,müszerfal,kormány kapcsolok,
stb:705377495
Nekem van ára:2eft/db keress meg az elérhetőségeim közül
Köszönöm szépen elöre is.Ja mégy anyi hogy én új gyertyán gondolkodom hátha az segitene...........
Az nem vészleállító gomb hanem leállító.
Jól teszed ha nem a gyújtáskapcsolóval állítod le a gépet,hanem azzal a kis kallantyúval,mert így kíméled a gyújtáskapcsolódat és az egész elektromos rendszert.
Javaslom javítsd meg vagy szerezz be egy bontottat!
köszi
a vészleálito gbmb ment tönkre és ezért nem volt semi gyujtás
kitakaritva felcsiszolva most jo de szerintem majd ki is kötöm majd.
Sajnos elég szomorú hírem van, vagy a generátor állórésze, vagy a "trafó" ment el, darabja kb 25 e Ft bontóban....