Nem tudna valaki nekem valami tippet adni, hogy honnan töltsek le a mocihoz pár papírt.
Műszaki adatokról vagy valami ilyesmit.
Lehet , hogy hülyének néztek, de a dupla lámpás af1-es (amiből a legtöbb piros-lila-zöld) a sintesy vagy replica.
sziasztok
aprilia AF1 futura 50 6 sebis
valaki nem tudja nekem megmondani a gyári csapágyak méretét?
főtengelyé lenne a legfontosabb de ha tudja valaki a többiét is azt is leírhatja
előre is köszönöm!
100-ast (vagy 99, ami van) és Repsol full szintetikust. ...nekem jobban bejön mint a Castrol, abból valami 4000 pénztest használtam, ez párszázzal olcsóbb is.
ti milyen benzint tankoltok a motorba?szóval 95 öst vagy 98 ast vagy esetleg valami mást?
a másik kérdésem még az lenne hogy milyne olajat használtok.voltam kuton és ott azt mondta a srác hogy full sintetikus kell. asszem Castrol R2 Super Raceing volt.3300Ft volt 1L.
Sziasztok!
Óvatosan motorozzatok, mert történnek néha furcsa dologok! Én ma a Tétényi úton jöttem 90-el (épp gyorsulóban voltam), amikor egy galamb bal oldalról át akart repülni a jobb oldalamra, de nem jött össze neki...pont a bukósisakom plexiéhez csapódott! Azt hittem leszakad a fejem, akkorát ütött, félre is kellett álnom, mert bizony bekókadtam tőle, azt hittem be is fog törni a plexi amikor megtöltötte a madár a panorámát előttem, de végül meg se repedt, csak 1-2 karc lett rajta. (vadi új a bukóm, hurrrá :( )Semmire nem volt időm, csak azt vettem észre, hogy betölti a látómezőt, aztán csattt! A fejem kicsi még mindig fáj, a madár viszont többé nem fog galibát okozni, rögtön kampeccc lett neki.
Szia!
Bocsáss meg hogy zargatlak de a fiad eddig még nem reagált semmire,
szeretnélek megkérni hogy szólj neki, valami elérhetőséget adjon,
mert így nehéz lesz beszélnem vele
Előre is köszi! Petya
Zotttttya!
Valamelyik nap az értő olvasásról beszáltünk és most beszélhetnénk az értő képnézegetésről!
Trakee kiszúrta!
Természetesen az egyik kép a vételi állapot és az akkori tankpadot mutatnám vele!
A másik pedig az a mostani a leendő tankpad helyét mutatja!
Nektek van?
Milyen?
Tényleg ez a jó hozzá állás! Miért nem hozzák házhoz a jó motorokat, és akkor kicsoszognék a strandpapucsba és nézném limonádét szürcsölve, hogy ááá ez mégse kell.
Ilyen nincs!
Miért lenne felesleges pénz kidobás?
Ha jó motort akarsz venni akkor ne 5-10ezer forinton múljon már...
Elemebeteg meglátás!
Igenis 2-300km-t is utaznék egy JÓ motorért.
Egyik ismerősöm mondta hogy szép motort könnyű csinálni, de JÓt azt nehéz!
És ez így van!
Őszintén szólva azt vettem észre, egyáltalán nem ár kérdése a dolog...
Most 250 ért van fenn, volt már 225 -ért is, de otthon nem piszkálnak, hogy tüntessem el, szerencsére nem vagyunk rászorulva az árára, így a titkos vágyam, hogy maradjon. csak ezt otthon hangosan nem mondom :) Úgyis augusztus elején eljár a műszaki, akkor lemondom a biztosítást, elintézem a rendőrségen, hogy ideiglenesen kivonjáka forgalombnól, és kész. Majd beteszem a szobámbadísznek :) Mert imádom azt a motort most is :) És azért 48 e km alatt nem picit nőtt hozzám, és az, hogy 17 évesen ilyen motorom lehetett háát hatalmas élmény volt!
Bár sose ment a csajozzunk motorral dolog :D
Rotax 123 -ra katt, és a Tesztekre fenn, azon belül van Sintesi is.