Azért szerintem tagadhatatlanul jó az a régi Replica fényezés... Bruno Casanova 1988 -as versenyszíne :)
Csak a forma ma már kicsit idejétmúlt... De a hasonló korú pláne nagymotorokhoz (honda NSR yamaha FZR, honda CBR 500F suzuki gsx stb) képest még mindíg nagyon ott van! Nemhiába olasz!
Az enyém meg úgy tűnik megmarad elméknek :) Mert hogy nem adom oda hogy majd augusztusban fizetik a másik felét, meg fillérekért, az tuti!
Szia!
Hát nem tudom, én a kuplungnál nem jelölök...lehet hogy kéne.....
A lényeg az hogy ha kell van egy szétrántott blokkom, küldhetek képeket
ha esetleg az segít Neked.
Hát nekem nem volta kolyan vészesek az idomok, jók voltak.
Persze csiszolás, ahol kell javítás, alapozás, csizolás, majd fújás. De inkább szakember csinálja, mert otthon elég nehéz ilyet sztem.
Amúgy nem volt olyan vészes, az ára úgy 25ből kijött.
ícsí!
Nekem is pont egy ilyenem van.
Csak sajnos félszemű szegény.
Én is ilyen szíre vágyom.
Remélem nyáron sikerül átfestenem.
Mennyibe került a komplett festés.(festék,hígító,glett)
és hogy festettedle? előtte lecsiszoltad az egészet?
Én is zotyával értek egyet szín ügyben,bár a régebbi modellek fényezése nekem sem tetszik annyira.A futura és a sport pro gyári fényben a legjobb, legértékesebb.
Jó is az! Nem csodálom most amilyen a város én átülök kocsiból a biciklire, nem tudok közlekedni az út feltúrások miatt...
Ami eddíg 10perc volt az mot 25perc.
Hétvégén jössz ki a gokartpályára?
Amúgy végre ma kimozdultam a motorral a városból, nagyon útálok vele városba közlekedni..., szal motoroztam egy jó 100 km-t, kimentem a Tős Erdőbe-be, zotyavfr tudja miről beszélek :)
Jó persze, véleményre votam kíváncsi, nincs harag, mért lenne?
Kinek ez, kinek az..
A gyári színe nekem annyira nem volt begyere....., ez a szín meg régóta tetszett, így lett ez...
Ha öszintére vagy kíváncsi akkor megmondom hogy legyen az bármilyen motor a gyári színnél nincs szebb... Tehát nem szép! A szín jó de ennek a motornak nem!
Véleményre voltál kíváncsi!
De neked kell tetszenie!
Szisaztok segitségre lenne szükségem..!
pár napja széthuztam a blokkot (aprilia AF1 futura 50) (rv6ap)
6 sebis ..
és azt szeretném megkérdezni hogy a fogaskerekeket össze kelett volna jelölgetnem mint pl a kuplungot? és a váltó fogaskerekeit?
aki szedett már szét ilyen vagy hasonló blokkot az írjon már vagy utólag hogy lehet összerakni rendesen a fogaskerekeket ha tényleg ugy kell..
válaszotokat előre is köszönöm!
MSN:csababoy0@t-online.hu
hell!
normális visszapillantót tud rá valaki? ami nem mozog össze vissza mondjuk már 90nél....
vagy olyant hogy mivel lehetne helyettesíteni műszaki idejére köszi előre is
Csak a forma ma már kicsit idejétmúlt... De a hasonló korú pláne nagymotorokhoz (honda NSR yamaha FZR, honda CBR 500F suzuki gsx stb) képest még mindíg nagyon ott van! Nemhiába olasz!
Az enyém meg úgy tűnik megmarad elméknek :) Mert hogy nem adom oda hogy majd augusztusban fizetik a másik felét, meg fillérekért, az tuti!