Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a segítséget
jah köszi :)

és tőlük egyéb futura alkatrészeket is lehet venni9 vagy csak spirállokat?
Tudom hogy unjátok már de két számra lenne szukségem.
Az elsö teló olaj menyisége és a hátso teló olaj menyisége.
Bocsi hogy megint felhozom de nem találom sehol, csak két szám kelene.
Elöre is köszönöm.
A keréknél van egy persely ott bedugsz egy csavarhuzot még meg nem akad
és forgatod a kereket de elöte lazisd meg a két imbuszcsavart.
Excentrikus a hátulja ahogy forgatod ugy feszül vagy tágul a lánc én igy csináltam.
Srácok
megmondanátok, hogy hol kell a láncot feszíteni
köszönöm
Kevered :D Italmondo békéscsaba, Celldömölk meg vas megye :D A celldömölki egy bontó, és sporálokat, bowdeneket gyártanak, újakat! Meg motorosbolt is egyben!
175ös Mondjuk ezt a karbit valaki felfúrta 37-esre.
Köszönöm Szépen!
Sziasztok egy kérdésem lenne a karbimban dellorto 34 -ben
132-es a föfuvoka szerintem tul nagy.
Nektek mekora van benne?
Af 1 futura "90"
azaz italmondo nem?
vagy keverem?
Celldömölkiek foglalkoznak spirál, és bowdengyártással, biztos van nekik! : 06 95/420-827
Köszi, megpróbálom!
hali

ismerek egy bontost aki futurákkal foglalkozik, én is tőle rendeltem 2500 ft-ért és két nap alatt meg is érkezik.
itt az e-mail cime: odormotor@gmail.com

sok sikert :)
50-es af1 futurához keresek fordulatszámmérő spirált, és km/h meghajtót.
Akinek van eladó kérem írjon!
Hali!KAwasakizx10R-t megkérdezhetitek ő a legjobb barátom vele motoroztunk amíg volt moccom(nemsoká megint af1replica ) ő látta ki is volt akadva h nagyobb mint az övé....nem tom h h ment fel...így vettem...de télleg akkora volt és nagyon kilógott oldalra...szerintem ha valaki le akarja venni akkor le kéne vágni róla de ez már nem az én bajom....de azt tudom h 150/70es volt!
Pááá
hello!

Pénteken d.u. indulnánk Kiskunlacházáról Szalkszentmártoni 3napos motoros találkozóra és embereket keressünk akik jönnének. van jelentkező ?
hát én még vhogy mindíg kizártnak tartom ezt a 150es dolgot! a 125ös AF1re is neccesen menne fel! nemhogy az 50esre!
meg Labika, a képeiden sem 150esnek néz ki... max 130nak.
ha érdekel az enyém is eladó és rendszámos
150-es?
Hát én abban sem vagyok biztos h rámegy-e a 130-as...
Rámegy? Aki feltett már 50esre 130-ast az írjon, éppen gumivásárlás előtt vagyok.
hát nekem a 120as gumival már majdnem horzsolta a villát, nemtom hogy fér nektek 150es...
akkor rátehetem az 50-es futurámra a 130/70-es gumit nem fog beleérni sehová se?
sárvédő nincsen hátul !
hogy a picsába ment rá arra a felnire 150es gumi?
Nem 130asat akartam télleg 150es csak annyi vele a baj h bele kellett metszeni a sárvédőbe hogy ne legyen hajlított annyira és akkor éppen belefér a 150es....csak nehezen bírja el....de már eladtam....mostmár azt is bánom....de ma mek nézek egy replica-t(125) rendszámmal mindennel ha nem jön be akkor meg szalonból CBR125....
hello.enyém is eladó ha érdekel 200 ba.de enyém 125/50 es.
nincs az 150es, rá se menne. szerintem 130ast akart írni.