Háát igen.. Apa úgy adta el a CZ 175 -öt anno, hogy 2 e Ft, 1000 -et kapott eladáskor, a második ezrest azóta se :) Pedig asszem munkatársa volt a vevő.
Egyébként azt megértem, én sem mennék el 2-300 km.-re motort nézni, emrt felesleges kiadás! Meg mondom, nem is haragszom, ha megmarad :) Ideiglenesen kivonom a forgaqlomból, és majd pár év múlva előveszem. PLáne nagy cucc lesz akkor, ha már veterán, úgyse nagyon lesz ilyen 10 év múlva.
A tankpadon én is gondolkodom a hyora, bár nagyon nem tetszik, de énis kezdem összekarcolni, én nagyvason néztem, pici progipet... Lehet, hogy veszek is egyet....
Szerintem hirdesd meg jóval drágábban!
Én 260 ért hirdettem az enyém (régebbi volt jóval a tiednél ) és az ember direkt a legdrágábbat nézte a hirdetésekben mert gondolta,hogy sok lett valóban ráköltve és ezért ennyi!
Van egy-két ismerősöm aki szeretne venni ilyen gépet a kis robogó helyett, apuci benne is lenne a legtöbb esetben, de lusták utánna mászkálni és ha kimondom ,hogy tudok egyet a Balcsi parton akkor csak rinyálnak ,hogy messze van!
Annak idején mikor én vette a gépem,nekem is két címem volt, az egyik Szolnok mellett ,a másik Veszprém környékén de az első bejött.
Nem tudom,hogy egy futóval elmentem-e volna addig, bár minden nap 200-300km-t vezetek igaz nem utánfutóval!
Szerintem eljön annak is a gazdája!
hát olyan érdeklődő volt, aki két hónap múlva fizetné a felét... Meg őszintén szólva már jobban örülnék, ha megmaradna....
mondjuk áll 1 hónapja, simán szerintem el se indul, mert a porlssztóból már midnen elpárolgott :D
Azt ne mond , hogy még nem adtad el a géped!
Érdeklődők voltak?
Az ország keleti felén már tutira elkelt volna!
Erre felé örülnek az emberek ha egy ilyen gépet meg tudnak venni mint a tied!
A dunántúlon nagyobb a választék de sokan nem akarnak autókázni 3-400km-t!
van sárga foliám amiből frankon ki lehet vágni tetszőlegesen matricát is pl.
de tudok venni másféle szinűt is... vitlepergetős és nem szivja ki a nap a szinét. matt és metál szinben is kapható
ha kell valakinek akkor irjon.
1000 Ft / m2
az 1:50es az a kevesebb olaj mert ez 5 literhez 1 deci, az 1:40 meg 4 literhez 1deci:D nem mind1! 1:35össel keverd ha új dugód van. 1:50 az elég szegény neki
Egyébként azt megértem, én sem mennék el 2-300 km.-re motort nézni, emrt felesleges kiadás! Meg mondom, nem is haragszom, ha megmarad :) Ideiglenesen kivonom a forgaqlomból, és majd pár év múlva előveszem. PLáne nagy cucc lesz akkor, ha már veterán, úgyse nagyon lesz ilyen 10 év múlva.
A tankpadon én is gondolkodom a hyora, bár nagyon nem tetszik, de énis kezdem összekarcolni, én nagyvason néztem, pici progipet... Lehet, hogy veszek is egyet....