Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csö: 7eft a fesszabályzó
és mennyit kérsz értre?
Szevasztok!Hallok a blokkba egy erőteljes kopogást,nem szereti a 12000-es fordulatot tudna valaki segiteni mi lehet? a szerelő a főtengelyre gyanakszik.Tudja valaki menyi egy generál
amugy meg hónapokat nem bohockodhatok vele mert még csak 3 napja van meg a motor
az oké de ezt itthon én is megtudnám csinálni?nem kell hozzá semmi különleges kulcs?szerelő 5000ft ot mondott cakk pakkra.ugy ha odaviszem a két telot.szóval én szerelem ki a motorbol.
Jaaaa! Bocsi nem neked akartam hanem Endynek!
Kicsit NEKEM IS BAJOS AZ ÉRTŐ OLVASÁS 8óra munka után!
Ahelyett hogy itt bohóckodnál hónapokat már rég kicserélhetted volna!
Az RMC-be 2500 a két szimering és olajat is kapsz 1800ft-ért castrolt(5W 500ml)!
Moziba ne vigyelek?
Te tudsz olvasni?
Összefelé épül a motor nem szétfelé!
Eléggé nehéz volt nekem is szerezni komplett polini rendszert (dob+rezonátor)elhiheted!
6ezer? 4... 2 a szimering meg 2-3 az olaj
ja kb. 6ezer ft!
Nehogy beleszakadjál már!
azért van ára a telószimering cserének....
oké.nekem egy párra lenne majd szükségem.pesten tudnánk találkozni ha arról lenne szó?
Ja a tankom lemaradt, pedig az is bejövős:
Kb 90%-os állapotában van a picikém A lámpán a csík fölötti rész piros lesz, aztán majd kiderül, hogy szép-e meg hogy mennyire vesz vissza a fényerőből...
Sziasztok! megjött végre a jogsim két hét és 1 nap után:)
Sziasztok!Keresek Aprilia af1 futurához:főtengely csapágyat,szimmeringet,tömítés szettet és hajtókart.Érdeklődni szeretnék,hogy ezek milyen árban vannak.Aki tud valamit légyszi írjon!
ha tudsz délután hívj mert suliba vagyok! Köszi! domotorpeti
Szia!
Az jó lesz,
sajna most 1 ideig nincs netem, szóval ha kérhetlek akkor telefonon beszéljük meg a részleteket!
Adok egy számot és megbeszéljük!
06-30-992-6050
Légyszi hívj fel mivel nem tudom a számod,
és megegyezünk!
Választ ne írj mert úgysem tudom elolvasni....
néhány napig (lehet hét is ) nincs netem
Előre is köszi! Peti
azt látom hogy nincs bekötve...., de lehet nem jóra gondolok..
Az olajzást én is néztem, még össze is hasonlítottam az enyémmel...., de nem vettem észre semmit....mindjárt megnézem még1x
hi
enegem a kipufogórendszer dob nélkül, és a hűtő érdekelne. melyikért mennyit kérsz?
szakadt az ülés huzat?
meg a hátsó ülésnek a zárját is eladtad?
csö: csak uj indexeket tudok adni
anak 3eft/db
bács kiskun megye dusnok
ha több info kell:705377495
csö: faridom már elkelt.
de a 2db üllés még meg van=5eft
ha kell