Szevasztok!Hallok a blokkba egy erőteljes kopogást,nem szereti a 12000-es fordulatot tudna valaki segiteni mi lehet? a szerelő a főtengelyre gyanakszik.Tudja valaki menyi egy generál
az oké de ezt itthon én is megtudnám csinálni?nem kell hozzá semmi különleges kulcs?szerelő 5000ft ot mondott cakk pakkra.ugy ha odaviszem a két telot.szóval én szerelem ki a motorbol.
Moziba ne vigyelek?
Te tudsz olvasni?
Összefelé épül a motor nem szétfelé!
Eléggé nehéz volt nekem is szerezni komplett polini rendszert (dob+rezonátor)elhiheted!
Kb 90%-os állapotában van a picikém A lámpán a csík fölötti rész piros lesz, aztán majd kiderül, hogy szép-e meg hogy mennyire vesz vissza a fényerőből...
Sziasztok!Keresek Aprilia af1 futurához:főtengely csapágyat,szimmeringet,tömítés szettet és hajtókart.Érdeklődni szeretnék,hogy ezek milyen árban vannak.Aki tud valamit légyszi írjon!
Szia!
Az jó lesz,
sajna most 1 ideig nincs netem, szóval ha kérhetlek akkor telefonon beszéljük meg a részleteket!
Adok egy számot és megbeszéljük!
06-30-992-6050
Légyszi hívj fel mivel nem tudom a számod,
és megegyezünk!
Választ ne írj mert úgysem tudom elolvasni....
néhány napig (lehet hét is ) nincs netem
Előre is köszi! Peti
Kicsit NEKEM IS BAJOS AZ ÉRTŐ OLVASÁS 8óra munka után!
Az RMC-be 2500 a két szimering és olajat is kapsz 1800ft-ért castrolt(5W 500ml)!
Te tudsz olvasni?
Összefelé épül a motor nem szétfelé!
Eléggé nehéz volt nekem is szerezni komplett polini rendszert (dob+rezonátor)elhiheted!
Nehogy beleszakadjál már!
Az jó lesz,
sajna most 1 ideig nincs netem, szóval ha kérhetlek akkor telefonon beszéljük meg a részleteket!
Adok egy számot és megbeszéljük!
06-30-992-6050
Légyszi hívj fel mivel nem tudom a számod,
és megegyezünk!
Választ ne írj mert úgysem tudom elolvasni....
néhány napig (lehet hét is ) nincs netem
Előre is köszi! Peti
enegem a kipufogórendszer dob nélkül, és a hűtő érdekelne. melyikért mennyit kérsz?
meg a hátsó ülésnek a zárját is eladtad?
anak 3eft/db
ha több info kell:705377495
de a 2db üllés még meg van=5eft
ha kell