Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fututra 330
Pegazus 190
hohoooo!Ár?
Ha ez is stimm akkor már felveszlek
faszom,felveszlek msn-re
De a pegazus is!
AZ!
rendszámos a futura?
Akkor jövő hétvéégre megjön a plexit is a futurámba vedd meg azt!
Messze az eszmei értéke alatt adom!
Slickekkel polini komplett rendszer szinter fékbetét fémfékcső stb...

De itt a kép a pegasoról!
motorozzon városba a faszom
azért nyomj 1 képet..
Vedd meg pegasomat!
Nem egy kanyarvadász de ideális városi motor.
És kimagaslóan olcsón adom!
Nem tud valaki egy tuti futurát ami emberi áron eladó?
mi most csináltuk az RSem hátsó tárcsáját, hibátlan. ja és esztergával.
ne szabályoztasd ha van vála mert csak szarabb lesz mert mégjobban elgyengítik.az enyém is azzal lett ekúrva!7 rugót megér!
A Troják zoltántól 7eft-ért vettem szinte új féktárcsát,mert az enyém is ütött mert elkopott! Keresd őt!
..na akkor inkább megvesztegethető vizsgahely kéne, gondolom az egy tizesből megvan. Ennyim nincs ugyanis. :(
A nagyvas.hu-n Lucas féktárcsa Futurára 53000Ft Szerintem a tiédre sem olcsóbb.
Megoldódott a net problémám, megcsináltuk tegnap a gépet,
szóval írhatsz mailt is vagy vhogy jelezz a kipuval kapcsolatban. Köcce.
Na most reggel sikerült segítséget szereznem és a munkahelyemen a portás lenyomta a gép seggét, hogy megtudjam forgatni az első kereket és valóban kicsit üt a tárcsa, egy picike 8-as van benne. ...de engem ez eddig nem zavart semmiben. ...mennyiért mérhetnek egy újat?

Üdv: M.
sztem csak felkell szabályoztatni a tárcsádat.
okés.köszi!
Önmagához képes! :) Az volt a feladat, hogy fokozatosan fékezzek, illetve időnként tartsam meg majd húzzam blokkolásig. ...hogy ebből hogy jött ki, nem tudom, gondolom úgy, hogy mikor megtartottam a szutyok azt érezte, hogy nem állandó a fékerő, hanem ingazodik. ...kb ez lehet a mérés, rajzolt szép kis diagrammot is, hogy rohadna meg. :)
aztakúrva!

De mihez képest ingadozik? Beszarás mert a kocsinál fékerő eltérés van vagyis egyik amásiknál erősebben vagyx gyengébben fékez, és az negatív, de ennél nyilván az első erősebb minden esetben...
Sziasztok!

...hát ma voltam műszaki vizsgán. ...és kivágtak, illetve kaptam 2 hónapos hosszabbítást, mert az első fékem fékereje 39%-ot ingadozik. :( /...hátul 16%/ ...mondjuk nekem nem tűnt fel, teljesen elégedett vagyok vele, jól megy a stopie is vele :) A fékbetétekbe van max. 2000 kilóméter, fékfolyadékot is akkor cseréltem, a tárcsa sincs vállasodva, mi a rossebbet csináljak vele? ...illetve nem tud valaki olyan vizsgaállomást, ahol nem tolják fékpadra a gépet? ...persze szükség esetén cserébe valami kenőanyaggal csökkenthetjük a vizsgabiztos surlódását. ;)

...jó mondjuk mostanában a kocsisor között haladva lassan 10-20 kicsit kacsázik a kormány /nem fékezés közben, hanem haladás közben ráadásul/, állandóan kormányozgatom kell, de ez lehet, hogy csak pszichés, mert nemég elvittem egy kocsi tükrét, szóval lehet, hogy csak ezért nem nagyon megy lassan az egyenesen haladás szűk helyen. Nagyobb sebességnél semmi nem tapasztalok, még 150-nél se ráz vagy ilyesmi, csapágyak is jók, nem lógnak, stb, de fékkel nincs semmi bajom.
ha fent vagy msn-en irjál rám lehet tudok segiteni 1-2 dologban
Nem sok véletlen a 12 ezer? Nem csodálom hogy nem szereti
ismeri valaki ezt a motort?