Mivel szűkösek a kereteim, a 2 görgősor a deknivel mennyi lenne? A lamelláim tökéletek, a kosár pedig csak egy minimális részen "horzsolt" így csak ennyi kellene
Jól hangzik az ajánlat, szerinted megoldaná a problémát?
A "szetthez" tűgörgőket is adsz? Nekem 2 külön álló "sor" görgő van a kosár tengelyén, ennek így kell lennie?
Kellene egy dekni is, mert le van már kívülről harcolva szegény :(
Komplett kuplungot, hibátlan tűgörgőkkel 5000 forintért tudok Neked küldeni és azt cserélsz ki a kuplungodon amit akarsz :) Vagy szimplán az egészet!
Adatlapomon az elérhetőségeim, ha érdekel, keress meg!
nem normális hogy lötyög
anak mozdulatlanak kel leni és nem fazabad semmibe belérni!
ha segitségre van szükséged adatlapomon elérhetőségeken megtalálsz
vagy ha valami alkatrész kellen
Adott egy AF1 Futura Rotax 123 blokkal.
A gond az lenne, hogy pár napja elkezdett fura hangot adni, sebesség fokozattól függetlenül amint elér 4 ezer körüli fordulatot a valami elkezd csörögni benne, kb 4500-nál elmúlik. Csak ezen tartományban csörög.
Levettem a kuplungdeknit mivel erről az oldalról hallom a hangot és megállapítottam hogy a kuplungkosár rendesen lötyög minden irányba, a csavarja meg van húzva rendesen, ránézésre minden rendben, viszont látszik h beleér a deknibe, a kosár egyik pontján is és a dekni belsejében is látszik, azt hiszem ez a hang hallatszik menet közben.
Kérdésem hogy ezt mi okozza? Normális h lötyög a kosár? Szedtem már szét, van alatta ugyebár 2 sor tűgörgő, lehet azok haláloztak el ezért kotyog? Mit tegyek?
Látom pesti vagy! Sok mindentől lehet a dolog, kezdve a gyertyától, a gyújtáson keresztül a hengerig... ha nem akarsz fölöslegesen venni alkatrészeket és fölöslegesen elbaszni egy csomó időt és pénzt, akkor hozd el a motort (Hatvan), A-Z-ig kapsz egy komplett állapotfelmérést a gépedről, megállapítjuk a pontos hibáját, mindent megmutatok, ha tudjuk akkor ki is javítjuk helyben és azzal mész haza.
Hosszú távon sokkal jobban megéri, ha tisztában vagy a motor állapotával. Egy itteni AF1-es kolléga most járt pórul a motorral...beszéltük sokszor, hogy jön, megnézzük a komplett motort, satöbbi satöbbi, de sosem került rá sor, a sok kiegészítő helyett inkább a blokkját kellett volna teljesen rendbehozni, de az ugye működött, mostanáig...
Ha gondolod keress meg és tudok segíteni.
Ne aggódj, én most újítom fel az enyémet teljesen :) Nekem nem volt 6 sebességem. Görbe volt a léptetővillám legalábbis csak azt a gondot találtuk benne. Vettem bele másikat jövőhétvégén szeretném összerakni. Új csapágyak mindenhol főtengely felújítva henger megfúrva. (Vashüvelyes) Zsebbe nyúlós a téma...de abba bízok hogy mivel vigyázok rá,hosszú életű lesz.
Igen 2 sor görgő van!
esetleg csere-bere nem érdekel? Nem vagyok most eleresztve anyagilag sajnos :(
Jól hangzik az ajánlat, szerinted megoldaná a problémát?
A "szetthez" tűgörgőket is adsz? Nekem 2 külön álló "sor" görgő van a kosár tengelyén, ennek így kell lennie?
Kellene egy dekni is, mert le van már kívülről harcolva szegény :(
Adatlapomon az elérhetőségeim, ha érdekel, keress meg!
De mi lehet a gond? Még nem vettem le a kosarat, de lehet hogy a tűgörgők mentek szét? Újonnan elég drága móka, nem szeretném fölöslegesen megvenni.
anak mozdulatlanak kel leni és nem fazabad semmibe belérni!
ha segitségre van szükséged adatlapomon elérhetőségeken megtalálsz
vagy ha valami alkatrész kellen
Adott egy AF1 Futura Rotax 123 blokkal.
A gond az lenne, hogy pár napja elkezdett fura hangot adni, sebesség fokozattól függetlenül amint elér 4 ezer körüli fordulatot a valami elkezd csörögni benne, kb 4500-nál elmúlik. Csak ezen tartományban csörög.
Levettem a kuplungdeknit mivel erről az oldalról hallom a hangot és megállapítottam hogy a kuplungkosár rendesen lötyög minden irányba, a csavarja meg van húzva rendesen, ránézésre minden rendben, viszont látszik h beleér a deknibe, a kosár egyik pontján is és a dekni belsejében is látszik, azt hiszem ez a hang hallatszik menet közben.
Kérdésem hogy ezt mi okozza? Normális h lötyög a kosár? Szedtem már szét, van alatta ugyebár 2 sor tűgörgő, lehet azok haláloztak el ezért kotyog? Mit tegyek?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
Sanyi
Akinek van irjon előre is köszönöm.
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
köszike
rotax motor (balrol utolso elotti), keresobe ird hogy: hengerfej
850ft
http://www.gerecsemotor.hu/tom...
ennek jónak kellene rá lenni, de a képről nem úgy nézem
Valaki tudna nekem segíteni?
Sehol nem találok ilyen blokkra hengerfejtömítést..
Látom pesti vagy! Sok mindentől lehet a dolog, kezdve a gyertyától, a gyújtáson keresztül a hengerig... ha nem akarsz fölöslegesen venni alkatrészeket és fölöslegesen elbaszni egy csomó időt és pénzt, akkor hozd el a motort (Hatvan), A-Z-ig kapsz egy komplett állapotfelmérést a gépedről, megállapítjuk a pontos hibáját, mindent megmutatok, ha tudjuk akkor ki is javítjuk helyben és azzal mész haza.
Hosszú távon sokkal jobban megéri, ha tisztában vagy a motor állapotával. Egy itteni AF1-es kolléga most járt pórul a motorral...beszéltük sokszor, hogy jön, megnézzük a komplett motort, satöbbi satöbbi, de sosem került rá sor, a sok kiegészítő helyett inkább a blokkját kellett volna teljesen rendbehozni, de az ugye működött, mostanáig...
Ha gondolod keress meg és tudok segíteni.