SZEVASzTOK! Egy dolog választ el a műszaki vizsgától az hogy legyen világítása az első fékemnek ehez kellene egy mikrokapcsoló és a hozzá való apróságok fiszfasz pöcök meg valami rugó a fékkarba ezt együtt ki adja el nekem lehetőleg működőképeset?
heló
múlt héten kölcsön adtam haveromnak a motort két napra és lejött a gyertyáról a pipa és eltört
Nem lehetett visszarakni ezért a gyújtás kábelt tekerte rá a gyertyára hátha úgy megy
a gyertya kuka lett új gyertyát és kábelt is vettem de nem indul szikra van nem tudom mi lehet a gond! valakinek valami ötlet?
Azt nemtudom, hogy van Neked 53 fog hátul, de az kurvasok plusz még a 13-as első is...jézusom az a motor kb 100at megy végre...
16/36-os kiosztás kellene vagy ehhez közeli.
Ha érdekel, tudok Neked adni lánckerekeket, 16-os elsőt és 36os hátsót is, meg még bőven használható láncot is hozzá.
Egyben 6 ezer forint.
háááát...:/ kéne lennie tolásra is, és igaz amit mondtak, akksi nélkül is kellene lennie...az akksi gyengesége ugyan nem jó, de attól indulnia kell tolásra. Tedd be 6.ba, emeljétek fel a motort a szender segítségével, úgy hogy a hátsó kerék a levegőben legyen, majd kézzel forgasd meg erősen...
Szétkaptam a karbit és egyből megtaláltam a hibát, el volt hajolva a sibertü elég rendesen. Igaz kipróbálni még nem tudtam mert nincs benyám de sztem ez volt a bibi, legalábbis remélem.
Nekem 13 fogas van elől és 53-as hátul, akk ezek szerint ezért rövidek a fokozatok..
Ha elöre raknék egy 15-õst jobb lenne a végsebesség, de vajon sokkal lomhább lenne a gép?
Most húz mint az állat, de akkor is zavaró h alig megyek és pörög mint az örült.
Af1 Futura 125 kigyengült hátsó rugóstaggal mit lehetni kezdeni h keményebb legyen?
Csak a csere segíthet vagy ez is javítható mint az elsö teló?
W