heló
Segítségeteket szeretném kérni mégpedig abban hogy nem indul a mocim! (aprilia sport pro) Múlt héten haverommal ketten toltuk izomból akkor beröffent de spriccelt a kipufogóból a benzin és durrogott ! Lehetséges hogy a gyújtásom ment el? vagy valami más ?
Előre is köszi
eladó dellorot 34 az ára 15e tökéletes
rotax 123 főtengej 17e
kuplung 8e
feszab 5e
láncszet 8e
idomgarnitura 10e sintezit
160/70/17 gumi 15e/db tökéletesek
af1 tükrök párba 5e
első vila 2 befogóval 7e
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
hosszú sztori röviden, amikor megvettem tavaly megszorult a dugója hazaúton. a faszinak mondtam hogy hozza a trailert és adja vissza a pénzem, hazavitte később felhívott hogy kicseréltette amit kell megvenném e. természetesen megvettem, hozott egy dugót hogy ezt cserélték benne én mint hozzánemértő elhittem. tegnap egy hosszabb túráról hazafelé megszorult a dugóm főtengelyem ahogy kell. kimentett egy szerelő és bevitt a műhelyébe levettük a hengerfejet. a gyertya lyuk perselyezve ez jót nem jelent. dugó henger között 0,8 hézag grandkanyon vágat a hengerben és a dugóban a hengerfej ragasztva és összevissza ráhúzva gyűrűhézag 0,7 a 0,02 helyett. a henger oldalán pedig egy varrast égtelenkedik valószínű kikönyökölt a régi dugó szóval komplett szívátültetés kell neki most darabokban fekszik soksok kilométerre tőlem és most költöttem el minden pénzem új gumikra és műszakira stb.stb. ezért ha jó árban tudnátok segíteni. megköszönném.
Segítségeteket szeretném kérni mégpedig abban hogy nem indul a mocim! (aprilia sport pro) Múlt héten haverommal ketten toltuk izomból akkor beröffent de spriccelt a kipufogóból a benzin és durrogott ! Lehetséges hogy a gyújtásom ment el? vagy valami más ?
Előre is köszi