Af1 replica, rotax 123 blokk.A tegnap este folyamán egy váltás olyan jól sikerült, hogy kidobta sebességből és hatodikban hazajöttem... Nem lehet váltani és a kolompoló hang arra utal h valami eltört. Blokkfelet levettem, kuplungot levettem. Hogyan tovább?
sintezit idomszet eladó az ára 10e jó festésel
azon kivül van pár gumim 1. kép 2e darabja 1 110 van közte a többi 120 széles
2. kép 130-asok az áruk 3e darabja
4. kép futura tank 3e sport pro tank 4e spoert pro faridom 2e ülésekel
sintezit faridom hátso lámpával 2e
af1 tökröl 5e a pár
kormánykapcsolok 4e párja
futura hátso felni 3e fehér és fekete van
sintezit kereke gumival első féktárcsával 8e
feszabályzó 5e
központi teló 4e
kormánycsutkák 3e a pár
trafó 15e
gyujtás kapcsolo (zárszet) 5e
stb.
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Igen tudom hogy lentebb van a fúvóka de attól függetlenül felül is van menet és láttam már olyan karbit amibe benne van alul és tetejn egy másik. Bele lehet rakni mert raktam bele csak jó lenne tudni hogy mekkora való bele.
A középső menetes furatot nézitek? Ott bennevan a fúvóka, csak lentebb. Ki lehet tekerni. Ezekben a karbikban ennyi fúvóka van, nem hiányzik semmi belőle.
Üdv. lenne egy dellorto 34 es karbim az Aprilia Af1 125-öm ről. Hiányzik belőle egy fúvóka.(LEgalábbis szerintem) de találtam ezt a képet interneten amiből ugyancsak úgy tűnik mintha hiányozna a fúvóka. Kérdem én hogy ez hiányzik gyárilag vagy pont erről a képről is hiányzik? Vagy ha hiányzik akkor mekkora való bele, hogy tudjam mekkorát kell vegyek. Előre is köszi.
Köszi a választ !