Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Bence!

Nem kaptam még mailt a számlaszámoddal :)
első féket kompleten adom oda 5e
tükéletes
érdekelne az óra esetleg képet tudnál mutatni? esetleg még ha lenne első fék cső az is érdekelne
wöshner dugót tegyél bele és 0,04 illesztésel
én itt vásárolok jobban

http://www.pinkmotors.hu/
fordulatszámérő órám van 2e
km spirál 3500
Sziasztok!

Aprilia AF1 Europa-hoz keresnék km óra,fordulatszám mérő, spirálok,hátsó lámpa,has alatti kis idom. aki rejteget kérem írjon :D

Üdv:Józsi
Hol lehet jó árban VERTEX dugattyút venni ? Maradok a 3százados illesztésnél. Szimeringből milyet érdemes? Elnézést ha kicsit sokat kérdezősködök, de át akarom látni a dolgot. Ma széthúztuk a blokkot a váltó hibája miatt, egy tűgörgő 26darabban jött ki, és egy fogaskerék eltört... Ja, és mindez azután hogy mikor kb. 1 hónapja megvettem a motort ,azonnal lecseréltem a hajtómű olajat. Péntekre itt a cucc hozzá,de nem akarom még egyszer ilyen állapotban látni ezt a motort ...
Szia! Van egy aktuális ajánlat hengerre!

Hívj fel és beszélünk!
3-4 százados illesztés legyen és szerintem Vertex vagy mondjuk Wössner, Asso, Asso werke.
Amit mondasz dugót szerintem ne foglalkozz vele inkább szánj rá per ezerrel többet ha lehet ezek biztos jobbak.
C4-est kell, SKF is jó amúgy.
Tegnap megmérték a hengerem, 54,02. A kérdésem az lenne hogy milyen dugattyút tegyek bele? Néztem a Mitaka dugót 20körül... ez jó lehet ? Vagy keressek inkább komolyabbat ? Van valakinek erről tapasztalata ?
Illetve a főtengely csapágyakat is cserélném, c3 vagy c4 lenne a jó választás? Koyo menne bele.
Van pár eladó alkatrészem 125-ös RS-re és Af1-re.
-Aprilia Af1 Futura faridom hátsó üléssel együtt
-Aprilia Af1 segédváz
-Aprilia Af1 km óra
-Aprilia RS125 ‘98-ig ülés alatti "Y" idom
Árak megegyezés szerint. Ha érdekel küldök képet.
e-mail: nagy122@freemail.hu
Ne haragudjatok, mostanában picikét ki van a f*szom mindennel, úgyhogy ha szarakodok dolgokkal, az nem azért van mert lusta geci vagyok, hanem meret egy picikét összejöttek a dolgok és ennyi.

Természetesen MEGY A BENZINCSAP! Emailt írok!
Bocsi a zavarásért de akkor nem adod el a benzincsapot?
nekem van af1 párba 5e
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok, van majdnem minden!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Sziasztok!

Van egy rs 125 visszapillantó párom, de az én af1 replicámra sehogy nem fog felmenni. Úgyhogy rs eladó, af1 keres... Jó állapotú érdekel.
van épp egy frissen fúrt perselyes hengerem takacsgabi@freemail.hu
Hengerdugó kombót vennék olcsóért vagy ingyen! no de komolyan valakinek van normális henger dugó szettje? ami nincs széjjelbarmolvaheggesztvefurkálvacelluxozva? megvenném KPért azonnal!
Eladó aprilia rs 125 alkatrészek!
-sérűlt henger(hónolni kell)
-sérűlt dugó(kis polírozással megoldható)
-sérűlt főtengely
-kiegyenlítő tengely fogaskerék 1db
-Af1 jobb lábtartókonzol
-1 db bal műanyag lábvédő
-Elgőrbűlt váltókar
-Elgörbűlt fékpedál
-Csúszott oldalidomok
Érdeklődni:(dadi1095@freemail.hu)
af 125 hátsó kerék eladó 2500
aki 9 amper kel neki és probáld meg föltölteni! esetlegleszedni a öninditot vagy a bendx-t és megnézni minden fasza e! nekm van mind a 2 ha érdkel
lehet kapni bontotan nekm is van ha kel
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni?Probálnám inditani de csak nyekereg az aksiban van elég kraft de mintha az őniditó szarakodna!köszönőm szépen!
Nagyon jól hangzik, nemsokára Rád írok az e-mail címeden és megbeszéljük a részleteket! Köszönöm szépen!

Még annyi h a dekniben benne vannak a műanyag "csavarok" ?