Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Olyan gondom lenne h kettétört a hátsó lengőkarban lévő tengely a Futurámban.

Mellékeltem egy képet, az azon lévő csavart sehogysem tudom kivenni, ki-be tudom forgatni pár menetet de semmi több. A gond ahogy én látom az h van ott a lengőkar és a váz közt egy "persej" szerű vmi ami együtt forog a csavarral, az nem engedi kivenni, de csak erről az oldalról tudnám kihalászni a tengely bentmaradt menetes felét.

Láttok vmi reményt arra h ki tudom venni a csonkot?

Válaszotokat előre is köszönöm!
kösz de láttam rola képet és az nekem nem kell.
van 1 pár tükröm ha érdkel 5e
125ccm Aprilia Af1-ekhez, rotax123-as blokkú gépekhez bontott alkatrészek eladóak! Mindenem van, adatlapomon lévő elérhetőségeken keress!
125-ös replicához keresnék kilométer csigát és párban gyári tükröt. akinek van irj mert most kéne még a héten. köszi
Közs zsolti egyenlőre megoldódott a dolog de ha mégse akkor írok! köszönöm azért
ez igy is jó ár a 2-t 6 ba! mert nem nagyon találsz ijen pici kapcsolot
ezt 1 pici csapágygolyo nyomja be
van 1 furat a és az vezeti meg
megvan hozzá az a fiszfaszis ami benyomja a gombot? alkudjunk már mondjuk a kettő együtt 5ezer?
itt a kép a micro kapcsolorol az ára 1e
és a 2 tüköré 5e
tsodálatoss, és olyanod hogy első féklámpa mikrokapcsoló kapcsoló szerkezettel(ami a fékkarban van rugó meg pöcök vagy nemtom) van e? és végül mennyit engedsz az ár feléből, mert május elseje a szeretet ünnepe?
itt vannak a képek!
hali engem érdekelne a csiga de af1 125 replicához kell ahozvalo? meg érdekelne párban tükör hozzá. képet küldjél rola léci cim tresz2@freemail.hu
fotózod ha megkérlek?
párba van ha érdkel
aprilia af-1 (rotax 123 )-as motor blok alkatrészei eladók 06304053450
km spirál -fordulatszámmérő
km csiga olcsón eladó...
30 605 6883 gabor8181@freemail.hu
jobbos sintesi tükröt keresek kinek van?
Esetleg valakit érdekel sérűlt rotax 122 henger/dugó/főtengely?
Ment e-mail!
Maradt egy pár af1 és rotax 123 alkatrészem...
Ha éppen keresel valami,dobj egy emailt.hát ha tudok segíteni
Elérhetőségem: sanyisimson@freemail.hu

Üdv:Sanyi
Szia!

A műszerfal és a hátsó lámpa egyben mennyi lenne?
nekem van tökéletes 5e
tel:06307316232
Hali!
Házilag nem nagyon javítható,szakszervízben 15-20 rugó a felújítás.
Én is akarom az idén az enyémet,mert már csak pattog.Ide fogom küldeni:http://teleszkopszerviz.info/n...
A bontottal én mindig befürödtem:egy szezont bírt ki 15eft-ért.
Egy ismerősömnek az újított jól szuperál.
szia bence el tudsz nekem küldeni egy mikrokapcsolót meg a működtető mechanikáját légyszi mert amig nincs műszakim a házisárkányom (asszonypajtás) nem engedi hogy tiszteletem tegyem a közutakon ! nem vagyok papucs én hordom a nadrágot és mosom és vasalom is!