Olyan gondom lenne h kettétört a hátsó lengőkarban lévő tengely a Futurámban.
Mellékeltem egy képet, az azon lévő csavart sehogysem tudom kivenni, ki-be tudom forgatni pár menetet de semmi több. A gond ahogy én látom az h van ott a lengőkar és a váz közt egy "persej" szerű vmi ami együtt forog a csavarral, az nem engedi kivenni, de csak erről az oldalról tudnám kihalászni a tengely bentmaradt menetes felét.
Láttok vmi reményt arra h ki tudom venni a csonkot?
tsodálatoss, és olyanod hogy első féklámpa mikrokapcsoló kapcsoló szerkezettel(ami a fékkarban van rugó meg pöcök vagy nemtom) van e? és végül mennyit engedsz az ár feléből, mert május elseje a szeretet ünnepe?
Hali!
Házilag nem nagyon javítható,szakszervízben 15-20 rugó a felújítás.
Én is akarom az idén az enyémet,mert már csak pattog.Ide fogom küldeni:http://teleszkopszerviz.info/n...
A bontottal én mindig befürödtem:egy szezont bírt ki 15eft-ért.
Egy ismerősömnek az újított jól szuperál.
szia bence el tudsz nekem küldeni egy mikrokapcsolót meg a működtető mechanikáját légyszi mert amig nincs műszakim a házisárkányom (asszonypajtás) nem engedi hogy tiszteletem tegyem a közutakon ! nem vagyok papucs én hordom a nadrágot és mosom és vasalom is!
Olyan gondom lenne h kettétört a hátsó lengőkarban lévő tengely a Futurámban.
Mellékeltem egy képet, az azon lévő csavart sehogysem tudom kivenni, ki-be tudom forgatni pár menetet de semmi több. A gond ahogy én látom az h van ott a lengőkar és a váz közt egy "persej" szerű vmi ami együtt forog a csavarral, az nem engedi kivenni, de csak erről az oldalról tudnám kihalászni a tengely bentmaradt menetes felét.
Láttok vmi reményt arra h ki tudom venni a csonkot?
Válaszotokat előre is köszönöm!