dugót külön ne vegyél csak hegerszetel!
hajtokar meg vagy veszel 1 bontott főtengejt vagy 1 uj hajtokarszetet! főtengej csapágyat meg zsir ujat kell beleteni!
Friss hírek! karbit kipucoltam a keverékcsavart 1,5 menetre állítottam és vettem egy új gyertyát tökéletesen fut hiba nélkül ma leteszteltem. hálistennek a szimeringekkel nem volt semmi gond.
FESZÜLTSÉG SZAB.
Eladó motorkerékpárból (Rotax 123) , baleset által totálkárra tört a vas , így szétbontom.
Utalással vagy postai utánvétellel.
5000.-Ft
üdv! 50-es Futurában a váltó primer tengelyét nem tudjátok milyen tűgörgő fogja? mert szétszedésnél sajna a felismerhetetlenségig eltorzult... ha a kiszedésére lenne javaslat annak is örülnék, mert a külső háza még bent van a blokkban, és hiába melegítem, meg cibálom, nem jön ki :/
http://bristollambretta.webs.c...
erről a kis mocsokról beszélek a gyertyaképek meg nem hasonítanak rá olyna mintha olajos üzemanyag lenne rajta hogyan vehetek vissza az olajból?
van, miután kinostam az egész rendszert kipucoltam mindent beleraktam egy gyertyácskát elis indult rötyögve szépen járt 5-10percig leállítottam ujrainditottam semmi reakció gyertya ki benzines olajos sztmötyi a gyertyán de nem olyan sűrű cucc. csak mintha nem égett volna el rendesen a cucc benne. szóval a keverékállító csavart hogy kéne belőni? mert a henger dugó szett az köszöni jól van az fix, meg előtte nap egy 80ast tettem bele aznap is gurulgattam de a két menet között kipucotam a powert és basztattam az olaj adagolóját feszítettem a bowdenen hogy több olajat kapjon(tudom hogy hülyefasz vagyok) viszont miután ledöglött visszacsináltam eredeti állapotra hogy csak akkor adjon olajat ha húzom a gázt.
a karbin van 1 alapjárat álito nagy csavar és 1 kicsi ami a levegőcsavar meg a 2 szuszogo és 1 kimenet a 2t olajnak!
itt az égéskéepek nézd meg mijen a tied! http://zsiguli.hu/index.php?ac...
énálam ami itt van motor azt mondták az is durogot tán párat
és ma leszedtem a hegerfejt és a hegerszet kuka nem huzott meg nem halotam rajta semmit mikor forgatam a lendekreket!
tiedbe van kompreszió?
2kérdés, ha maradványok vannak a gyertyámon nem lehet hogy rossz a gyújtás ideje? a lent leírtakat is figyelembe véve, illetve a súbertűnek a karbin melyik rovátkában kell állnia? továbbá a delorto 28as karbin az olajbevezetőcsővel szemközti oldalon a levegőcsavar melletti kisseb csavar mire szolgál? annak az állása nem okozhatja a nem megfelő keverékarányt? Srácok kérlek segítsetek!
hajtokar meg vagy veszel 1 bontott főtengejt vagy 1 uj hajtokarszetet! főtengej csapágyat meg zsir ujat kell beleteni!
Válaszokat előre is köszi!
Friss hírek! karbit kipucoltam a keverékcsavart 1,5 menetre állítottam és vettem egy új gyertyát tökéletesen fut hiba nélkül ma leteszteltem. hálistennek a szimeringekkel nem volt semmi gond.
Eladó motorkerékpárból (Rotax 123) , baleset által totálkárra tört a vas , így szétbontom.
Utalással vagy postai utánvétellel.
5000.-Ft
mint itt az első kép
erről a kis mocsokról beszélek a gyertyaképek meg nem hasonítanak rá olyna mintha olajos üzemanyag lenne rajta hogyan vehetek vissza az olajból?
itt az égéskéepek nézd meg mijen a tied!
http://zsiguli.hu/index.php?ac...
és ma leszedtem a hegerfejt és a hegerszet kuka nem huzott meg nem halotam rajta semmit mikor forgatam a lendekreket!
tiedbe van kompreszió?