Az a csavar pedig, ami neked eltört meg ugye tiszta, hogy több darabból áll, hogy feszültségmentesen legyen rögzítve a lengővilla! Alu a váz, nem szabad, hogy feszítve legyen! Ezért van a tengelyen a kontraanya, amivel játékmentessé tehető a lengővilla csapágyazása anélkül, hogy a vázat szorítanád!
Annál a rugós megoldásnál jobb nincs! Eszedbe ne jusson ott taknyolni!
Ha kifúj, van rá megoldás! Leveszed a kipufogót, meg a csatlakozó csonkot is, szépen tisztára pucolsz mindent, és maximum egy kis tömítőpasztászt kensz közéjük, mikor összerakod. Megvárod, míg megszárad, mert a paszta nem szereti az olajat, amíg meg nem köt, és aztán nem fog ereszteni. De ha szép, tiszta, és ép a kúp a kipufogóban, és a csonkon is, akkor az is le tud tömíteni!
ha minden a helyén van és minden gyári, akkor nem szabadna neki...nem lehet, hogy a powered taknyol kifelé? az is tud marhára taknyolni és pont oda folyik a kipuhoz mintha az taknyolna...nézd meg és a powernyelv szimmeringjét kell olyankor csereberélni.
A gondom csak az h nekem nem illeszkedik rendesen :(
Minden a helyén mégis taknyol es rezonál ott, sem kipufogó paszta, sem gyapot plus paszta, sem teflonszalag, semmi nem használ, mindent kifúj :(
azt ott nehogy ráhegeszd... láttam már ilyet és sokkal macerásabb szerelni, egyrészt, másrészt meg ahogy rakod fel letörheti a henger menetét amibe a kipufogócsonk fogatócsavarja megy... az a rugós megoldás a legjobb. A kipucsonk és a kipufogó úgy illeszkedik egymásra, hogy semmi eresztés nincs... ne bántsd azt a részt mert rosszul fog elsülni a próbálkozás
Valakit érdekel 2003as Rs 125? a blokkot összekell rakni, de minden megvan hozzá új csapágyak(KOYO), szimeringek, tömítésszett,szívótorok,lánc/lánckerekek(JT),power nyelv,km spirál,műanyag fogaskerekek,idomok újrafestve(MATT FEKETE) a matricát nem rakattam még rá de adom aztis,a lámpát felújjítattam, a karbit is csak bekell állítani,új aksi,izzók cserélve,fékolajat/motorolajat/hajtóműolajat adok hozzá, első gumi 90% a hátsó cserére szorúl, ami hibája van a plexi kicsit megvan repedve de felse tűnik + még a fordlatszám mérő üveg ami végigrepedt de működik! 370000Ft
tudod....nem véletlenül van az úgy megoldva.... ezt mérnökök fejlesztették ki...és az úgy jó ahogyan van... én nem pazarolnám rá az energiát...inkább cseréld ki szép új rugókra és tartsd tisztán és rendben a blokkot és a mocit és hidd el h meghálálja....
Több órás tanácstalan bámulás után meglett a megoldás egy vasfūrészlap személyében, úgyhogy megoldottam a problémát :)
Ellenben nagyon irritál a kipufogó blokkhoz való rugós rögzítése, nem lehetne ezt kiváltani pl ha hozzá hegeszteném a kipufogóhoz a blokkon lévő "adapter" v ez nem járható út? Esetleg nem tudja valaki h a többi blokkalkatrésszel egyetemben ez az adapter is aluminium?
2003as Rs125 bontódik akit érdekelnek alkatrészek bármi az írjon emailt, vannak új(bontatlan) és használt cuccok is!
dadii02@citromail.hu vagy dadi1095@freemail.hu
vedd ki a hátsókereket és pakold le azokat a dolgokat a mociról amik zavarnak a szerelésben stb... és lehet h ha a hátsókereket kiveszed és bekukkantasz a kerék felől akk látsz valami olyat amin el tudsz indulni....
Nekem van!
sz.schliemann@freemail.hu
http://alkatreszek.schliemann....
Üdv
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
06304053450
Ha kifúj, van rá megoldás! Leveszed a kipufogót, meg a csatlakozó csonkot is, szépen tisztára pucolsz mindent, és maximum egy kis tömítőpasztászt kensz közéjük, mikor összerakod. Megvárod, míg megszárad, mert a paszta nem szereti az olajat, amíg meg nem köt, és aztán nem fog ereszteni. De ha szép, tiszta, és ép a kúp a kipufogóban, és a csonkon is, akkor az is le tud tömíteni!
működőképes!
nekem már nincs meg a motor nincs rá szükségem.
Minden a helyén mégis taknyol es rezonál ott, sem kipufogó paszta, sem gyapot plus paszta, sem teflonszalag, semmi nem használ, mindent kifúj :(
Ellenben nagyon irritál a kipufogó blokkhoz való rugós rögzítése, nem lehetne ezt kiváltani pl ha hozzá hegeszteném a kipufogóhoz a blokkon lévő "adapter" v ez nem járható út? Esetleg nem tudja valaki h a többi blokkalkatrésszel egyetemben ez az adapter is aluminium?
dadii02@citromail.hu vagy dadi1095@freemail.hu