Az én szép gyönyörű felnim a csíkkal és a hibás festékkel lefújt idomok . Rossz festéket kaptunk, mert a sötétítő anyag benne nem oldódott szét rendesen, így narancsos piros lett a szín picit, meg sötét pöttyök lettek benne... Az utolsó képen (reményeim szerint) az látszik, hogy mi lett volna, ha rálakkozunk a felnicsíkra (összehúzta ás púpos lett
Sziasztok!
Most vettem egy AF-1 Futura 50-t, szép gép (bár 1 pirosra fújás beleférne ),
és nagyon nemtom, hogy normális dolog-e az, hogy kb. 8000 rpm nél kezd dolgozni....
Alatta jóformán semmi... A tulaj szerint a blokk felújított, és ez normális jelenség,
mert hogy az apriliák és a cagivák csak magas fordulaton húznak...
Lécci mondjátok amit tudtok!
Hello! az mitől lehet, hogy mielőtt nyit a power-szelep darál egy ideig aztán meg megindul. de ezt nem mindig csinálja, csak ha sokat megyek úgy, hogy nem nyit a szelep. mi lehet a gond, ha vki tudja kérem segítsen. köszi előre is
Sziasztok... Akkora szerencsétlen vagyok hogy valami hihetetlen... Kb. 2 órája gondoltam egyet, hogy átmegyek a szomszéd faluba meg vissza, csak úgy motorozni kicsit... Jó, vissza is értem, útközben éreztem valami furcsát, mintha vmi súrolta volna a lábam... Mikor hazaértem, akkor látom hogy a baloldali oldalidom hiányzik! :( Nah mondom fasza... (mielőtt elhoztuk a motort, a gyerek levette pár percre, megnéztünk pár dolgot, aztán úgy látszik ennyire húzta meg a csavarokat - de én vagyok a f@sz, át kellett volna néznem) - visszamentem és 2x bejártam azt a rövid útvonalat... nem találtam semmit... talán nem mentek rajta át kocsival, mert műanyagdarabokat sem láttam az úton. Most vagy valaki berakta a kocsijába, vagy félredobta az út mellé... amint világosodik indulok és átnézem gyalog! :(
Meg se merem kérdezni, mennyi egy ilyen idom, ha nem lesz meg...:(
AF1 125 replica-t keresek. Kérlek írjatok, ha tudtok olyan gépet, aminek megvannak a papírjai, és vizsgáztatható. A műszaki és esztétikai állapot nem fontos.
Járható az az út, hogy egy " rendszámos roncsból" és egy 125/50-es gépből egy szabályosan használható replicat rakjak össze?
Új Dellortot a Redrobogó forgalmaz, asszem www.redrobogó.hu de szerintem elájulsz, ha meghallod az árát... Használtat meg szerintem Mitogeri tud neked adni, kérdezd meg tőle!
üdv! nem a benzincsap márkája a lényeg , hanem hogy rámennyen a menetre , elég benzint tudjon átengedni a motor megtáplálásához , és hogy ténylegesen egy benzinálló valami legyen , ne marja szét a csap szigetelését a benya .
Nekem egy olyan csap volt ami új korában még zárható volt , Egy hengeres izé , amit el lehetett zárni , anno .... Mikor megvettem , szal csak egy csonk volt , s mint olyan rá lehetett húzni a benzincsövet .
Jah , nekem volt trabant benzincsapom is , ami kiváló mert többször is megszűri a benzint , ennek ellenére bazi nagy és ormótlan . Később vettem egy mezei motorosboltba egy szimpla 3 állású benzincsapot . 1-2 mátyás ...
Heló.Lenne egy olyan kérdésem hogy,vannak azok a mocik papirozva ami 125/50 vagy valaki esetleg emailben tudna-e külde olyan papirt amire ez levan irva.Dolgozni járnék a motorral forgalomból ki lett vonva.Szóval a lényeg hogy akinek így van papirozva az,mondja már meg hogy csinálta....
Köszönöm.
hali! ezzel a benzincsappal/szintjelzővel én is szívtam már ezért azon gondolkoztam h esetleg az MZ-nek a csapját nem-e lehet vhogy rátenni. az jobb lenne mivel van rajta tartalék állás. sztetek jó lenne?
Most vettem egy AF-1 Futura 50-t, szép gép (bár 1 pirosra fújás beleférne ),
és nagyon nemtom, hogy normális dolog-e az, hogy kb. 8000 rpm nél kezd dolgozni....
Alatta jóformán semmi... A tulaj szerint a blokk felújított, és ez normális jelenség,
mert hogy az apriliák és a cagivák csak magas fordulaton húznak...
Lécci mondjátok amit tudtok!
Szeretném segitségeteket kérni, Tatabánya környékén ákitolag van egy (olasz) motorbontó, valaki nem tudna valami közelebit írni rola?
Köszönet
Ez igen!
Meg se merem kérdezni, mennyi egy ilyen idom, ha nem lesz meg...:(
Járható az az út, hogy egy " rendszámos roncsból" és egy 125/50-es gépből egy szabályosan használható replicat rakjak össze?
kitől lehet ilyesmit szerezni ?
Az email címem: gaab07@freemail.hu
Nekem egy olyan csap volt ami új korában még zárható volt , Egy hengeres izé , amit el lehetett zárni , anno .... Mikor megvettem , szal csak egy csonk volt , s mint olyan rá lehetett húzni a benzincsövet .
Jah , nekem volt trabant benzincsapom is , ami kiváló mert többször is megszűri a benzint , ennek ellenére bazi nagy és ormótlan . Később vettem egy mezei motorosboltba egy szimpla 3 állású benzincsapot . 1-2 mátyás ...
add meg az e-mail cimed és akkor le tudom irni
Köszönöm.
furcsa eddig mindig csak olyat láttam amin van
tiétekből kilopták biztos